Slik kobler du eksterne skjermer til en MacBook Pro 2017

Bilde: James Martin / CNET

Kjøp eller bruk en ny MacBook Pro, og du vil sannsynligvis få problemer med å koble til eksterne skjermer ved å bruke kabler og adaptere som fungerte bra med eldre MacBook Airs og MacBook Pros. Problemer oppstår fordi Apple oppdaterte 2017 MacBook Pro-modeller for å bruke Thunderbolt 3 (USB-C) -porter utelukkende, mens eldre Mac-maskiner bruker en rekke skjermporter, inkludert HDMI, Mini DisplayPort og Thunderbolt 2, som ikke er kompatible med Thunderbolt 3 ( USB-C); i stedet kreves forskjellige kabler og / eller adaptere.

Problemer kan også oppstå fordi du går tom for porter. Inngangsnivå 2017 MacBook Pros (uten Touch Bar) har bare et par Thunderbolt 3 (USB-C) porter, hvorav den ene er nødvendig for å koble til ladesnoren, mens Touch Bar-utstyrt (og alle 15 "-modellen) versjoner inkluderer fire Thunderbolt 3 (USB-C) porter; disse portene kan brukes til lading, DisplayPort-tilkobling og tilkobling av Thunderbolt 3 og USB 3.1-periferiutstyr.

Mer om Apple

  • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
  • iPhone 11: Et jukseark
  • Apple Watch Series 5: Et jukseark
  • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

Hvis du ikke har noen porter som er nødvendige for å koble til eksterne skjermer, spesielt fordi du prøver å koble til et kablet eksternt tastatur eller mus, kan du vurdere å konvertere til å bruke Bluetooth-tilkobling for slike enheter, og dermed frigjøre porter som ville vært dedikert til perifere utstyr.

Men hva hvis du vil koble en eller flere eksisterende skjermer via VGA, DVI eller HDMI til en ny MacBook Pro utstyrt med bare Thunderbolt 3 (USB-C) porter? Dette er når adaptere og dockingstasjoner kommer i spill.

Apple tilbyr en Thunderbolt 3 (USB-C) til Thunderbolt 2-adapter. For $ 49 gir adapteren muligheten til å koble til eksterne skjermer ved hjelp av en Thunderbolt 2-kabelforbindelse til de nye Mac-maskinene. Merk: Denne adapteren mottar ikke strøm over Thunderbolt, så den tillater ikke å lade en Mac ved å koble til en annen enhet, for eksempel en Thunderbolt-skjerm.

Jeg syntes det var enklest å koble to eksisterende VGA / DVI-kompatible skjermer til en MacBook Pro fra 2017 ved hjelp av et par Monoprice USB Type-C til 4K HDMI, DVI, VGA-adaptere ( figur A ). For 19, 99 dollar hver har disse adapterne fungert bra og til en rimelig pris.

Figur A

Bilde: Monoprice

Hvis du foretrekker å feste med Apple-merkede adaptere, kan du velge fra Apples $ 69 USB-C Digital AV Multiport-adapter, som støtter tilkobling av en standard USB periferiutstyr, HDMI-skjerm og USB-C ladekabel. Apple tilbyr også en lignende VGA-kompatibel kabel for $ 69. Som for alle adaptere, må du huske å lese det fine utskriften - disse to Apple-adapterne er ikke kompatible med G-Tech G-DRIVE mobile USB 3.0-harddisker (modellnummer HF4F2VC / A) ( figur B ).

Figur B

Bilde: Apple

Docks er et annet alternativ for å koble eksterne skjermer til en MacBook Pro 2017. Stone-Tethered Dock fra Henge Docks, $ 199, gir muligheten til å koble til et kompatibelt eksternt skjerm ved hjelp av Mini DisplayPort ( figur C ). Merk: Apple Thunderbolt-skjermer er inkompatible med Mini DisplayPort-tilkoblingen.

Figur C

Bilde: Henge Docks

En DockCase gir muligheten til å koble et HDMI-tilkoblet skjerm til en ny MacBook Pro ( figur D ). Jeg bruker også en $ 29 Apple HDMI til DVI-adapter for å aktivere tilkobling av en ekstern skjerm via DVD ved bruk av DockCases HDMI-port, og kombinasjonen fungerer bra.

Figur D

Bilde: DockCase

Det er mange alternativer for å tilpasse og koble til eksterne skjermer, til og med flere skjermer, til 2017 MacBook Pro-modeller. Du må være sikker på å planlegge hvordan hver av MacBook Pro sine eksisterende Thunderbolt (USB-C) porter, og eventuelle tilhørende porter lagt til via en dock eller adapter, skal brukes for å sikre at du ikke kommer til kort. Og før du kjøper, må du lese ansvarsfraskrivelse eller advarsler for å prøve å unngå ubehagelige overraskelser når du begynner å koble til periferiutstyr - dette gjelder spesielt hvis du har krevende videoprestasjonsbehov, for eksempel for 4K og 5K skjermer, noe som vil begrense tilkoblingsalternativene.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com