Hvordan kjøpe en datamaskin med høy ytelse fra en butikkbygger

Hvordan spill presser innovasjon i forretningsteknologi For å løse komplekse SaaS-, cybersecurity- og inntektsgenerasjonsutfordringer skybaserte bedriftsbedrifter bør henvende seg til spillutviklere for inspirasjon, sier Crowfalls medgründer J. Todd Coleman.

Forbrukere brukte 8, 9 milliarder dollar på digital underholdning på alle plattformer i september 2019 alene, ifølge SuperData. Derimot, ifølge Box Off Pro, var de samlede brutto inntektene for filmbransjen i september 2019 680, 33 millioner dollar. Det er det ingen tvil om: Digital underholdning er en blomstrende virksomhet.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Selvfølgelig kan det å kreve utstyr som er VR-klart eller som takler de nyeste spilltitlene kreve mer krefter enn en enkel tur til den lokale Best Buy. Enten du kjøper en ny kraftig datamaskin til personlig bruk eller til forretningsbruk, kan det å finne spesifikk maskinvare, innebygd i en spesifikk konfigurasjon, være utfordrende når du arbeider med mainstream datamaskinprodusenter. Under mange omstendigheter vil det beste alternativet for å anskaffe en maskin med høy ytelse komme fra en butikkselger som spesialiserer seg på å lage PC-er for å bestille.

Som du kanskje forestiller deg, har en bransje som genererer milliarder av dollar i månedlige inntekter også generert betydelig interesse fra driftige virksomheter. Boutique-PC-utbyggere nummererer enkelt med tosifrene, og det vil ta tid og krefter å velge byggherre som fungerer best for deg. Denne veiledningen viser noen retningslinjer du kan følge når du sammenligner boutique PC-leverandører og foreslår funksjoner og konfigurasjoner du bør vurdere når du kjøper en kraftig VR-klar, spillklar PC.

Kostnader

Før du begynner å undersøke maskinvarekomponenter, og før du begynner å vurdere de forskjellige boutiquecomputere, bør du ta tak i ett uunngåelig faktum: Datamaskiner med høy ytelse koster mer enn tradisjonelle PC-er - noen ganger mye mer.

Dataspill regnes som en entusiastens fritidsaktivitet, som oversettes til en aktivitet som kundene er villige til å betale ekstra for å delta i. Hvis det totale budsjettet for underholdning-PC-en din løper $ 1500 eller mindre, trenger du sannsynligvis ikke en butikkbygger, og en tradisjonell tradisjonell leverandør kan være alt du trenger. Hvis budsjettet ditt er under 1 000 dollar, trenger du definitivt ikke en butikkbygger. En høyytelses-PC fra en butikkbygger vil koste $ 1500 minimum og sannsynligvis mye mer.

Bilde: iBuyPower PC

Boutiquebyggere

Den viktigste egenskapen som skiller boutiquecomputebyggere fra tradisjonelle datamaskinprodusenter er valg. Noen boutique-leverandører tilbyr dusinvis av valg for hver komponent av PC-en, som igjen oversetter til tusenvis av potensielle kombinasjoner. Avhengig av hvilke valg som blir presentert, kan omfanget av potensielle beslutninger være overveldende for de uforberedte.

Det er ekstremt viktig at du forsker på alle komponentdelene du vil ha på den spesialbyggede PC-en før du begynner å besøke nettsteder for butikkbygger. Å velge mellom 50 hovedkort er mye enklere når du allerede vet hvilke hovedkortmerker som tilbyr funksjonene du ønsker.

I den andre enden av spekteret vil noen PC-utbyggere tilby noen få mindre valg på noen viktige komponenter, slik at de kan gi mer sikkerhet for at komponentene du velger vil fungere godt sammen. I stedet for 50 hovedkort, kan for eksempel en butikkbygger bare tilby fem testede og pålitelige valg. Slike selektive valgbegrensninger kan gi en ekstra grad av selvtillit når du tar resten av konfigurasjonsbeslutningene dine.

Dette fører til et annet område der butikkbyggere kan skille seg fra konkurransen - støtte. De beste leverandørene vil ha nettstedsgrensesnitt som inneholder koblinger til spesifikasjoner og detaljert informasjon om hver av komponentene de tilbyr. Jo mer detaljerte data de kan gi, desto større sannsynlighet er det for at du tar et godt valg av komponent.

Du bør også se etter boutiquepc-pc-utbyggere som tilbyr forbedret kundesupport i form av utvidede garantier, hyppige fremdriftsoppdateringer under byggingen av din tilpassede PC og enkle returrett når noe går galt. Husk at du bestiller en tilpasset datamaskin, så det kan ikke være mulig å gjenoppbygge en PC nøyaktig slik opprinnelig ble konfigurert etter noen måneder har gått. Det er også sannsynlig at det ikke er et alternativ å returnere en PC du ikke liker etter at du har mottatt den.

Bilde: Fargeleggsmaling - Origin PC

Hvis ideen om å ha et unikt designet etui eller en tilpasset malingsjobb appellerer til deg, kan du se etter en av de boutiquestatistikkbyggere som tilbyr disse tjenestene. Siden PCen din blir tilpasset etter dine spesifikasjoner, kan du be om spesiell LED-belysning, utradisjonelle farger og til og med laseretsede bilder for å pynte saken med den nye datamaskinen. Disse tjenestene koster selvfølgelig penger, men du kan ha en PC som er unik for deg.

Til slutt må du huske at det tar tid å bygge din PC, og tiden det tar kan variere veldig avhengig av butikkbyggeren du velger. Noen byggherrer kan kanskje levere PCen din på så lite som fem dager; andre kan kreve flere uker på å fullføre prosjektet. Dette aspektet kan være viktig å ta hensyn til når du for eksempel bestiller en spesialbygget PC som en feriegave.

Funksjoner og konfigurasjoner

Uavhengig av hvilken som helst boutique PC-byggherre, er det syv forskjellige maskinvarekomponenter å velge når du velger funksjonene og konfigurasjonen av en ny datamaskin med høy ytelse. Det vil vanligvis være minst noen få valg å gjøre i hver kategori, så å undersøke på forhånd vil spare deg for tid og muligens noen få hodepine.

1. Sak

Sakstørrelsen og konfigurasjonen er de første beslutningene du må ta. En mellomtårn eller hel tårn sak gir deg mest mulig rom og gir bedre luftstrøm. Disse større størrelsene lar deg også lettere få tilgang til interne komponenter hvis du planlegger å oppgradere maskinvare på et senere tidspunkt. Mindre saker kan flyttes lettere og vil passe inn i strammere rom. Sakstiler kan spille en rolle hvis du matcher innredningen i stuen osv.

2. Hovedkort

Selv om det kan være fristende å anta at alle hovedkortene egentlig er de samme, er det ikke sant i det hele tatt. Som grunnlag som avgjør hvor godt alle andre komponenter vil prestere i den nye høyytelsesriggen, er valg av hovedkort blant de viktigste beslutningene du må ta. Det er en av komponentene du bør undersøke grundig, siden investeringen i tid og krefter vil høste mest fordeler.

Du leter etter et hovedkort som støtter ditt valg av RAM, CPU og grafikkort. Et hovedkort vil også inneholde funksjoner som Wi-Fi, Ethernet, USB og Bluetooth-støtte, som alle kan spille viktige roller i beslutningen din, avhengig av ønsket periferiutstyr og tilbehør. Hvis du skal overklokke den nye datamaskinen din, vil også firmwaregrensesnittet til hovedkortet være en viktig faktor.

3. CPU

Av alle de forskjellige komponentene som utgjør din nye datamaskin, tilbyr CPU det mest direkte settet med valg. Førstevalget er mellom Intel eller AMD. Det andre valget er hvilken versjon av de to brikkesettene du ønsker. For Intel er alternativene i5, i7 eller de nyere i9-brikkesettene. For AMD vil valget være et av Ryzen chipsett.

Hvis du bruker noen dollar til og får en CPU som gir mer ytelse, kan du øke levetiden til din nye PC betydelig. Å bruke den enorme mengden Intel for øyeblikket krever for de nyeste i9-brikkene, vil imidlertid sannsynligvis blåse i budsjettet. En generell tommelfingerregel er å kjøpe den beste CPU fra generasjonen før den nyeste generasjonen.

4. Grafikkort

Bilde: NVIDIA

Hvis den spesialbygde PC-en din skal brukes til spill, spesielt VR-gaming, må du kjøpe et high-end GPU og grafikkort. Nok en gang er ditt førstevalg mellom de to viktigste konkurrentene i markedet: NVIDIA og AMD. For NVIDIA vil du ikke vurdere noe grafikkort med mindre enn en GeForce 1060 GPU. En GeForce 1080 ville være bedre, og en av de nye GeForce RTX 2080-ene ville være ideell. For AMD bør du vurdere et grafikkort med en Radeon RX 5700 XT GPU.

I likhet med CPU-er er det vanligvis ikke det beste å bruke budsjettet å kjøpe det nyeste grafikkortet med den raskeste kraftigste GPU-en, selv om det er ønskelig. Hvis du uansett vil blåse i budsjettet ditt, er det bedre å bruke det på et grafikkort med høyere ytelse enn på de raskere CPU-ene.

5. RAM

Av alle komponentvalgene du vil bli bedt om å ta for din spesialbyggede PC, er RAM det mest enkle. Det absolutte bare minimum for en stasjonær PC er 8 GB. Å velge 16 GB ville være bedre. Du trenger mer enn 16 GB bare hvis du planlegger å ta eller redigere videoer.

Noen boutiquebyggere vil tilby deg muligheten til å kjøpe fancy RAM-navn med store kjølerier som garantert vil jobbe raskere og forbli kjøligere. Med mindre du planlegger å overklokke den nye datamaskinen til veldig presise nivåer, er det lite fornuftig å prøve å tømme ut den siste ytelsen. Grafikkort eller CPUer med høyere ytelse er et bedre sted å bruke budsjettet.

6. Lagring

Med den utbredte tilgjengeligheten av skytjenester, er harddisklagring en diskutabel komponent. I det siste var mer kapasitet bedre. Men for moderne PCer med høy ytelse er hastighet det du leter etter. Du vil ønske å kjøpe så mye kapasitet og så mye fart du har råd.

Den vanlige grunnleggende kombinasjonen av kapasitet og hastighet er en 128 GB SSD-startstasjon kombinert med en 1 TB mekanisk harddisk - det er din minste ønskede konfigurasjon. Det å velge å utvide SSD-stasjonen til 256 GB eller 500 GB er de neste alternativene, og hvis du har råd til det, er det enda bedre å velge å gå all SSD til 1 TB.

For de fleste applikasjoner har RAID-konfigurasjoner, som var raser for ikke så lenge siden, gått ut av stilen. Med mindre du har et spesifikt behov for RAID-oppsett, bør du unngå ekstra kostnadene og bryet med disse konfigurasjonene.

7. Nettverk

En komponent mange enkeltpersoner ikke vurderer når de kjøper tradisjonelle datamaskiner er nettverksgrensesnittet. Det er imidlertid en alvorlig feil når du kjøper en datamaskin med høy ytelse. Spesielt moderne spill krever ofte flerspiller-interaksjon, og dårlige Ethernet-tilkoblinger og Wi-Fi-hastigheter kan absolutt ødelegge din evne til å spille effektivt.

Du bør se etter Ethernet-tilkoblinger som er vurdert til 1Gigabit eller bedre, med 802.11ac dobbeltbånds Wi-Fi trådløst nettverk vurdert til 750 Mbps eller bedre. Noen byggherrer vil tilby spesialiserte trådløse nettverksgrensesnitt som garanterer enda bedre ytelse. Du bør velge dem hvis du har råd.

Tilbehør

I tillegg til maskinvarekomponentene, vil mange butikkleverandører tilby tilbehør og periferiutstyr. I mange tilfeller tilbys dette tilbehøret gratis eller til sterkt reduserte priser som en lokkelse for å få deg til å kjøpe nå, i stedet for senere. Du bør absolutt benytte deg av noen av disse tilbudene.

Godt utformede spillmus, tastaturer og kontrollere kan utgjøre hele forskjellen i verden hvis du planlegger å bruke den nye datamaskinen til konkurrerende flerspillerspill. Selv musematte kan gjøre en forskjell i sluttresultatet ditt. Det er også her du kan skaffe deg noen swag, for eksempel hatter og T-skjorter.

Konkurranse

Det er et annet aspekt å vurdere når du tar valg: Konkurranse i bransjen. Med et titalls datamaskinleverandører som alle kjemper om din oppmerksomhet og dollar, handler avtaler, salg og spesielle kampanjer ukentlig. Når du bestemmer deg for hvilke komponenter du vil ha på den nye PC-en, og hvilke en til tre leverandører du vil kjøpe fra, bør du være tålmodig og se etter en god del.

Med jevne mellomrom vil leverandører tilby gratis oppgraderinger til RAM eller grafikkort som kan barbere hundrevis av dollar av startkostnadene dine. I mange tilfeller kan besparelser i en oppgradert komponent være alt du trenger for å oppgradere en annen komponent, slik at du kan få datamaskinen du trodde du ikke hadde råd til.

Største spillere

Det er for mange boutiquecomputere til å liste opp på en gang, men tabell A presenterer en prøve på noen av de største aktørene i bransjen. Leverandørene er ikke oppført i en bestemt rekkefølge, og blir heller ikke vurdert. Det eneste kriteriet som kreves for å lage listen er at leverandøren tilbyr mer enn ett valg for hver av de syv komponentene omtalt ovenfor.

Eksempelbasiskonfigurasjonen vist i tabell A: Midtårnskasse, Intel i7, 1 TB SSD, 16 GB RAM, GeForce RTX 2070 grafikkort. Merk: Prisene som vises er fra Black Friday-avtaler og vil sannsynligvis svinge i løpet av ferieshoppeperioden og gjennom året.

Tabell A

Boutique-leverandørTillater komponentvalgKostnad for basiskonfigurasjon
iBuyPower PCJa$ 1, 529.00
CyberPower PCJa$ 1, 799.00
Opprinnelses-PCJa$ 2, 159.00
Xidax PCJa$ 2, 320.00
Falcon Northwest PCJa$ 3, 108.00
Maingear PCJa$ 2, 961.00
Velocity MicroJa$ 2, 204.00

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com