Grønn maskin: Dell introduserer Latitude 7300 jubileumsutgave

En titt i Dells nye ekstreme testlaboratorium Det eneste målet på Dells robuste testlaboratorium i Austin, Texas, er å finne ut hvordan du kan bryte PCer, bærbare datamaskiner og nettbrett.

Dell Technologies kaller Latitude 7300 Anniversary Edition (AE) bedrifts bærbar PC som ble utgitt på tirsdag "vår mest bærekraftige Latitude noensinne."

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Prisene starter på 1 677, 50 dollar for den bærbare datamaskinen med en 8. generasjons Intel vPro Core i5-8365U-prosessor og opptil 20 timers batterilevetid. Dell Computer lanserte den første Latitude med en da banebrytende åtte timers batterilevetid for 25 år siden.

16 topp bærbare datamaskiner for forretningsbrukere i 2019 (gratis PDF) (TechRepublic)

Dell sa at det gikk sammen med oppstarten Carbon Conversions for tre og et halvt år siden for å finne en ny måte å bruke gjenvunnet karbonfiber fra romfartindustrien.

LCD-dekselet til Latitude 7300 AE er laget av denne nye materialkombinasjonen, sa Dell, som bringer det resirkulerte innholdet til 18% og reduserer vekten med 24 gram.

Meghana Patwardhan, visepresident, kommersiell klientmobilitet hos Dell Technologies, sa: "Vi vet at denne nye prosessen ikke bare vil hjelpe Dell, men også vil bane vei for at resten av industrien kan følge i våre fotspor— som vi mener er viktig for miljøet. "

Nøkkelgrønne komponenter

Her er merkedagsutgavens viktigste grønne komponenter, ifølge Dell:

  • AE kommer med et batteri med lang levetid for å øke batterilevetiden for færre utskiftninger.
  • Havbundet plast (25%) og resirkulert HDPE-plast (75%) brukes i minnet om 25-årsjubileumets emballasjebakker, og et flertall av enhetene sendes til sjøs.
  • Dell sa at det hadde forhindret mer enn to millioner pund karbonfiber i å havne på søppelfyllinger ved å bruke gjenvunnet karbonfiber.
  • Vannbåren maling brukes i 100% av de malte delene av Jubileumsutgaven for å redusere VOC-utslipp med 89%.

Dell sa at AEs "reduserte karbonavtrykk, vannbårne malinger og emballasje hentet fra havbundet plast bare var begynnelsen."

I et blogginnlegg skrev Patwardhan: "Når vi ser på det neste tiåret, setter Dell Technologies i dag frem nye bærekraftsmål."

Det handler ikke bare om materialer, la Patwardhan til. "Vi styrer bærekraft helhetlig, " siterer de reduserte VOC-utslippene og målet om å holde livssyklusen helt til slutt.

Dell sa at det ville bruke teknikkene det lærte fra dette produktet på fremtidige produkter i Latitude og kommersiell PC-portefølje.

Hvorfor Dell prioriterte bærekraft

I 2008 begynte Dell å innovere med gjenvunnet plast etter forbruker i sin kommersielle produktserie, ifølge Patwardhan. Siden den gang har selskapet skalert sin bruk av gjenvunnet karbonfiber, resirkulert e-avfallsplast og havbundet plastemballasje. Og mer nylig, sa hun, startet det en pilot med resirkulerte sjeldne jordartsmetaller.

"Vi har et ansvar for å vurdere bærekraft på hvert trinn fra hvordan vi tenker, hvordan vi designer, hvordan vi produserer, sender og til slutt resirkulerer produkter, " sa Patwardhan. "Det er hva kundene våre i økende grad forventer, og hva lokalsamfunnene våre trenger å trives."

Dell Technologies kunngjorde nylig et 2030-mål for 1: 1 resirkulering og gjenbruk for å resirkulere tilsvarende produkt for hvert produkt de selger. I følge Patwardhan vil "100% av emballasjen og mer enn halvparten av våre produkter være laget av resirkulerte eller fornybare materialer."

Hva er det for en forretningsbruker?

Latitude-oppstillingen, sa Dell, er beregnet på den moderne arbeideren.

Utover det er den slank, kompakt og lastet med tech. I følge Patwardhan har porteføljen sikkerhetsklasse i bedriften med nye biometriske alternativer og personvernalternativer, i tillegg til kraftige optimalisering av maskinvare- og programvareintegrasjoner for Unified Workspace-plattformen.

"Dell-ingeniører, forpliktet til et elegant utseende og kompakt fotavtrykk, ble oppfinnere like mye som designere som leverte kompromissløs ytelse for å støtte utviklende behov for arbeidskraften, " sa hun.

For disse kundene er ikke bærekraftspraksis en ettertanke, sa Patwardhan.

"Vi har sett bærekraft spille en større rolle i kjøpsbeslutninger, og kundene våre forventer i økende grad et høyt nivå av bærekraftspraksis, " sa hun. "I noen tilfeller har bærekraft blitt tabellinnsatser, og produkter må oppfylle visse kriterier for selv å bli vurdert."

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com