Fem mest irriterende Cracking Open-nedbrytninger av 2013

Fra smarttelefoner og nettbrett til den første bærbare, har vi åpnet mye tech i år. Og som vi gjør på slutten av hvert år, er det på tide å ta et tilbakeblikk - denne gangen med en vri. I løpet av denne spesielle episoden av Cracking Open, teller jeg ned de fem mest irriterende nedrivningene av 2013.

5. Apple MacBook Air

Plassen nummer fem på listen vår går til Apples MacBook Air 2013. Misforstå ikke det er en flott bærbar PC. Jeg bruker en til daglig. Men de spesielle pentalobe-skruene gjør saken vanskelig å åpne, og selv når du først er inne er det virkelig ikke mye du kan. De fleste komponentene er loddet til hovedkortet.

Se hele MacBook Air-nedrivningsvideoen fra 2013.

4. Apple iPhone 5S og iPhone 5C

På nummer fire er en annen Apple-kreasjon - faktisk to av dem. IPhone 5S og 5C er ikke mye vanskeligere å sprekke åpen enn forgjengerne, men takket være deres eksterne pentalobe-skruer, forskjellige interne skruestørrelser, og alle komponentene som limer til saken, er iPhones fremdeles vonde å reparere.

Se hele galleriene til iPhone 5S og iPhone 5C.

3. Apple iPad Air

Å komme inn på nummer tre er den siste Apple-enheten på listen vår - iPad Air. Som med tidligere iPad-er, er frontpanelet limt fast på nettbrettets metallhus. Og du må varme panelet for å åpne saken. Selv etter at du har skilt panel og etui, kan du ikke fjerne det uten å først fjerne skjermen. Kast inn at batteriet og de fleste andre interne komponenter er limt på plass, og dette nettbrettet er definitivt ikke reparasjonsvennlig.

Se hele iPad Air-nedrivningsgalleriet.

2. Google Glass Explorer Edition

Det andre stedet på listen vår går til den første bærbare enheten vi har åpnet - Google Glass Explorer Edition. Kameraet og okularmonteringens deksel ble relativt lett av. Men til tross for nysgjerrige, pirrende, til og med varme opp hoved- og bakmodulene, fungerte ingenting. Og siden jeg ikke ønsket å ødelegge enheten, måtte jeg gi opp bare 1/2 vei inn i nedrivningen.

Se hele Google Glass-nedrivningsgalleriet.

1. Microsoft Surface 2

Vel, vi har nådd slutten av listen vår. Og å stå over alle de andre er kongen av irriterende nedrivninger i 2013 - Microsoft Surface 2.Nå i motsetning til Google Glass, var jeg faktisk i stand til å dissekere Surface 2. Men det var en elendig to timers prøvelse. Hvorfor?

For det første er limet på frontpanelet utrolig sterkt. Og oppvarming av frontpanelet er vanskelig ettersom noen av nettbrettets indre komponenter og utvendige beskjæringsstykker er laget av plast, som vil fordreides hvis de blir overopphetet. Jeg vet. Jeg gjorde det.

Det er også mer enn 60 skruer inne i saken, i alle forskjellige størrelser. Batteriet er limt på plass. Og de fleste kontaktene til hovedkortet er ekstremt skjøre og lett ødelagte.

Surface 2 er definitivt en forbedring i forhold til fjorårets modell når det gjelder maskinvarespesifikasjoner og ytelse. Men det er den vanskeligste å knekke åpen nettbrett jeg noen gang har jobbet åpen.

Se hele Microsoft Surface 2 nedrivningsgalleriet.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com