Fem utmerkede tastaturerstatninger for Android-nettbrettet

Android-nettbrettet er en fantastisk mobil enhet, som lar brukerne jobbe, samhandle og bare være koblet uansett hvor de er. Men noen brukere har problemer med å legge inn tekst. Å tappe ut tekst på et virtuelt tastatur er like unaturlig som å male med føttene. Og siden du ikke kan holde enhetene like lett som en smarttelefon, er ikke enhånds jakt-og-peck-tilnærming alltid et alternativ.

Dette problemet er ikke unikt for Android-nettbrett - det skjer med alle nettbrett som har samme formfaktor. Heldigvis, alt som trengs for å løse dette problemet, er å bytte ut tastaturet. Det er mange tastaturer å velge mellom - men hvilke er de beste? Jeg har avrundet fem av dem for deg, hvorav den ene vil være en behagelig.

Merk: Denne artikkelen er også tilgjengelig som et fotogalleri .

1: Tommel tastatur

Tommelfinger-tastatur er det beste av det beste. Som mange av tastaturene i denne listen, deler det tastaturet i to, slik at du kan holde nettbrettet i enten liggende eller stående og fremdeles nå alle tastene med bare tommelen. Du kan justere størrelsen på tastaturet (i henhold til skjermstørrelse for nettbrett eller smarttelefon). Du kan også tematisere tastaturet og til og med bruke din egen bakgrunn ( figur A ). Det som skiller dette tastaturet fra resten er nøkkeloppsettet. Med mange av de andre erstatningstastaturene, fant jeg meg selv ved å trykke på "." eller "/" -tasten i stedet for mellomromstasten. Med Thumb Keyboard var skriving raskere og mindre utsatt for feil. Kostnaden er $ 2, 29 USD.

Figur A

2: Gratis tastatur for tastatur

Tavle-tastaturfritt ( figur B ) er lagt ut på samme måte som tommel-tastaturet med bare noen få mindre forskjeller. Det er ingen alternativer (du kan ikke justere størrelsen på tastaturet, og du kan heller ikke tematisere tastaturet), men standardoppsettet fungerer veldig bra. Det jeg liker mest med dette alternative tastaturet (utenom den spalte, tommelvennlige utformingen) er hvor lett det er å komme til noen av de alternative tastene. Den eneste ulempen med dette tastaturet er at høyden gjør det enkelt å feile trykke på andre taster enn mellomromstasten. Utenom det lille problemet, er Tablet Keyboard absolutt verdt å installere. Du finner også en standardlayout, som du kan bytte til ved å bare tappe Tablet-knappen mellom mellomromstastene. Kostnad: Gratis.

Figur B

3: SwiftKey Tablet X Free

SwiftKey Tablet X Free ( figur C ) er ganske fantastisk tastaturutskifting. Den ville øverst på listen hvis tastene var litt større. Som det er, har de en tendens til å komme i veien for større fingre, noe som forårsaker utilsiktede feiltyper. SwiftKey Tablet X tilbyr en av de fineste prediktive tekstmotorene på et hvilket som helst tastatur, periode. Nå er den prediktive typen bare tilgjengelig i 30 dager på gratisversjonen. Jeg anbefaler på det sterkeste at du prøver gratisversjonen først. Hvis den prediktive skrivingen er en funksjon du må ha, kan du kjøpe den fullstendige versjonen (til $ 3, 99 USD). Når du først kjører dette tastaturet, må du gå gjennom en enkel veiviser som vil laste ned riktig språk og stille inn tastaturet slik at det passer dine behov.

Figur C

4: SlideIT Soft Keyboard

SlideIT Soft Keyboard ( figur D ) deler ikke tastaturet slik som oppføringene ovenfor. I stedet fjerner det behovet for å tappe og lar deg tegne teksten på tastaturet, noe som hjelper deg med å slette feil. Denne inndatametoden er lik den fra Swype-inngangen som finnes i de fleste Samsung-enheter. Det fungerer ganske bra. Den eneste ulempen er at du må holde nettbrettet med den ene hånden (eller plassere den på en overflate, som et fang eller et bord) for å frigjøre den sveipe fingeren. Jeg må innrømme at bruk av SlideIT vil øke skrivehastigheten - dramatisk. Gratisversjonen er begrenset til en 15-dagers prøveperiode, god tid for deg å avgjøre om dette tastaturet er noe for deg. Den betalte versjonen er $ 5.99 USD.

Figur D

5: Super tastatur - gratis

Super Keyboard - Free ( figur E ) er en alvorlig utfordrer for topplasseringen. Med dette unike tastaturet kan du veksle mellom to oppsett (standard og delt). Du kan også definere hvilken layout som er standard, og hvilken som er alternativet. Nøkkeloppsettet på den delte designen er utrolig godt utført og nøkkelstørrelsen er nesten perfekt. Det er mange konfigurasjonsalternativer for dette taket på nettbrett-tastaturet - og enda mer hvis du ponyer deg for Pro-versjonen (som vil sette deg tilbake $ 3, 99 USD). Edit: Takk til AnsuGisalas for denne fangsten. Fra utviklerne: "Dette er en FULLFUNKSJERT offentlig Beta av Super Keyboard. Vi vil gi ut en Pro-versjon snart, når den er polert og oppfyller vår kvalitetsstandard. Når Pro-versjonen blir utgitt, vil noen funksjoner i denne gratis versjonen bli låst . I mellomtiden er ALLE FUNKSJONER tilgjengelig gratis. "

Figur E

Verdt en titt

Hver av disse enestående erstatningene for det innebygde Android-tastaturet kan gjøre det lettere å skrive på et nettbrett. Ta dem med på en prøvekjøring, så er jeg sikker på at du vil finne en som vil bli ditt tastatur-tastatur på din go-to-enhet.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com