Utvid rekkevidden med Parallels Mobile for iOS

For ikke så lenge siden skrev jeg om en flott app som tillot deg å bruke iOS-enheten din som en annen skjerm, men hvilke apper er bra for når du trenger tilgang til Mac-en eksternt? For å være ærlig er det flere apper tilgjengelig i App-butikken som kan oppnå dette målet ganske elegant, men få som er like kraftige og nyttige som Parallels Mobile for iOS.

Parallels Mobile er ikke en frittstående app og krever både Parallels for Mac og en gratis konto som du må opprette enten på Parallels nettsted eller under installasjonsprosessen til Parallels for Mac. Når Parallels for Mac er installert, har du opprettet en virtuell maskin eller to, og du har satt opp en konto på parallels.com, gå over til App Store og hent opp Parallels Mobile, tilgjengelig for både iPhone / iPod Touch og iPad. Fra dette tidspunktet tilbyr Parallels Parallels Mobile for $ 4, 99 for en begrenset periode og vil tilby appen for $ 19, 99 ettersom det er standardpris når tilbudet er over.

Sett opp

Å sette opp Parallels Mobile var en liten rolle. Etter å ha installert Parallels for Mac, fortsatte jeg å registrere mitt eksemplar og opprette en konto hos Parallels under registreringsprosessen. Etter å ha installert en kopi av Windows XP, lastet jeg ned iOS-appen for min iPad og fulgte instruksjonene på skjermen for å aktivere mobiltilgang i Parallels for Mac og deretter legge inn kontoinformasjonen min i Parallels Mobile. Når det er lagt inn, blir du presentert en liste over Mac-er som er mobilaktivert fra Parallels for Mac under kontoen din. Hvis du velger en fra listen, får du tilgang til en liste over alle de virtuelle maskinene du har laget i Parallels for Mac. Hvis du velger en av de virtuelle maskinene dine fra listen, slås den valgte virtuelle maskinen på, hvis den ikke allerede kjører, og gir deg full kontroll over den ved hjelp av bevegelser og det virtuelle iOS-enhetene. Interessant nok vil du merke fra skjermdumpen nedenfor at Mac-en din også vises i denne listen. Som alle de virtuelle maskinene dine, kan du også bruke Parallels Mobile for å få tilgang til Mac-skrivebordet ditt direkte fra iOS-enheten din.

Det jeg fant mest imponerende var hvor lett jeg kunne koble meg til noen av datamaskinene jeg har parallellinstallert, at tilkoblingen var stabil, og at Mac-maskinene mine var lydhøre både lokalt og eksternt. Jeg har brukt mange andre metoder for å få tilgang til Mac-maskinene mine eksternt, for eksempel Mobile Me / iCloud og VNC, og aldri har jeg vært i stand til å koble meg direkte til de eksterne maskinene mine uten først å måtte gjøre justeringer til brannmuren min eller ved å koble til en VPN. Å ha tilgang til flere forskjellige OS-typer, inkludert ditt eget OS, har vært en velsignelse for meg. Jeg trenger ikke lenger å stole på min primære maskin for testing, og jeg må heller ikke være bundet til skrivebordet mitt. Jeg kan ta Parallels Mobile med meg fritt for å bruke når og hvor jeg trenger det. For ikke å nevne, det gjør feilsøking i forretningsmiljøer raskt. Alt i alt var jeg veldig fornøyd med min erfaring og jeg anbefaler appen på det sterkeste til alle som administrerer flere virtuelle maskiner på flere Mac-maskiner med Parallels for Mac.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com