CES 2016: Skreens hjelper telekommunikatorer med å gjøre TV-er til arbeidsskjermer

CES 2016 inneholdt en skinnende ny TV eller set-top-boks på nesten hver kvadratfot av Las Vegas Convention Center. Når du forlater arrangementet, lengter du etter et nytt skarpt HD-TV-apparat. Dessverre er en av de største utfordringene på dagens TV-er å håndtere flere innganger.

Dette problemet blir ofte forverret for telekommunikatorer som ønsker å dra nytte av de store skjermene sine for å koble til bærbare datamaskiner og andre enheter for mer skjermeiendommer, for å aktivere videokonferanser og mer. På CES fant jeg en enhet som kunne hjelpe: Skreens.

Bilde: Skreens

Ved første øyekast ser Skreens-maskinvaren ut som nok en A / V-switcher. Sammen med opptil fire HDMI-porter, USB-porter, Ethernet-tilkobling, WiFi, Bluetooth og et brikkesett fra Xilink, tillater Skreens A / V-switcher flere tilkoblinger og utgang via en kabel. Å vent, det er det de fleste A / V-svitsjere gjør! Forskjellen mellom Skreens og andre vekslere er at din enkeltutgang lar deg samtidig se alle tilkoblede strømmer. Dette gjør fjernsynet ditt til et skrivebordslignende miljø med vindusstyring.

Bilde: Ant Pruitt

Vi lever i en verden i dag hvor multitasking har blitt en ubevisst vane. De fleste forbrukere kan ikke sette seg ned og glede seg over et TV-show uten å ha hendene på en smarttelefon eller nettbrett, sjekker sosiale medier. Selv mens de jobber med et prosjekt for kontoret, har ansatte en tendens til å ha flere vinduer åpne på datamaskinene sine - men ikke alle vinduer er relatert til prosjektet. Det er alltid flere tråder i vårt daglige liv. Vi er ikke et eneste operasjonssamfunn lenger.

Når du har Skreens-bryteren, kan du koble til hvilken som helst HDMI-aktivert enhet og konfigurere vinduhåndtering for å passe til dine behov. Du vil gå gjennom en budsjettanalyse fra markedsavdelingen og sammenligne den med budsjettet fra IT ... samt holde New York Stock Exchange-tickerrullingen? Du kan koble til bærbare datamaskiner via HDMI for å vise de forskjellige regnearkene samtidig uten å gå glipp av et slag på Dow-volatiliteten.

Ikke mer å prøve å finne ut hvilken fjernkontroll som styrer TV-en, lyden eller kabeltjenesten. Egentlig er ingen fjernkontroll nødvendig i det hele tatt. Skreens kommer med en app du vil installere på den valgte mobilenheten. Greg Johnson fra Skreens sa at en nettbrett ville være mer ideell, siden den har en større skjerm. Dette muliggjør enklere bruk når du kontrollerer vindusplassering og størrelse. Hvis datamaskinen din er en av de tilkoblede enhetene, kan du også bruke webgrensesnittet til å kontrollere Skreen. Begge er brukervennlige opplevelser.

Skreens 'KickStarter ble finansiert med suksess november 2015 og skal etter planen sendes i andre kvartal i år. Prisfastsettelse har ikke blitt spesifisert for forbrukere, men de tidlige støttespillerne har fått beskjed om at produktene deres skal sendes i andre kvartal. Man kan gjette at prisingen vil være konkurransedyktig med andre set top-bokser og A / V-svitsjere - selv med tanke på det imponerende brikkesettet Skreens-enheten har.

Andre brukssaker?

Hva vil din brukssak for Skreens være? Som telekom kunne jeg bruke denne enheten til å studere SQL-skript og høre på en film på Netflix fra komforten av hvilestolen min. Jeg kunne også se denne enheten som ble brukt i styrerommene til bedriften, da deltakere analyserer dataene som var tilgjengelige. Del tankene dine med andre TechRepublic-medlemmer.

Les også ...

  • CES 2016: Business Gear (ZDNet spesialfunksjon)
  • CES 2016: 4 forretningstrender for å styre dem alle
  • Tekniske reinkarnasjoner: 5 dudeprodukter som inspirerte senere treff
  • Business, tech-ledernes utfordring: Å finne innovasjon som betyr noe

Dagens nyeste nyhetsbrev

Hvis du bare kan lese en teknisk historie om dagen, er dette det. Leveres hverdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com