Sentraliser prosjektledelse og samarbeid med Central Desktop

I et fullsatt marked for samarbeids- og prosjektstyringsverktøy har Central Desktop klart å holde fokus og holde seg over krisen. Central Desktop betjener et bredt kundegrunnlag, selv om selskapet det siste året eller så har gjort interessante grep for å bli den valgte samarbeidsplattformen for markedsføringsbedrifter og digitale byråer. Selv om du ikke er et markedsføringsfirma eller et digitalt byrå, kan Central Desktop finne et hjem i en medieintensiv arbeidsflyt som inkluderer interne bedriftsansatte, frilansere, partnere og eksterne kunder. Central Desktop omorganiserer produktet til Social Bridge.

Merk: Dette innlegget ble oppdatert til 14. desember 2012 for å gjenspeile at Central Desktop nå kaller produktet Social Bridge.

Prosjekt arbeidsområder

Central Desktop bruker standardkonseptet med prosjektarbeidsområder for prosjekter. Du har muligheten til å opprette et offentlig eller privat arbeidsområde med standardmaler. Malene er elegante (en skjult bonus for samarbeidssider) og det å lage arbeidsområder er en enkel veiviserdrevet oppgave. Figur A viser et offentlig arbeidsområde i Social Bridge. Figur A

Offentlig arbeidsområde på Central Desktop (Klikk på bildet for å forstørre.)

Social Bridge har tilpassbare merkevare- og arbeidsområdeinnstillinger som styrer navngiving, tilgang og sikkerhet og konfigurasjonsalternativer. Det er til og med en kontroll for Salesforce-integrasjon, som er noe jeg har blitt overrasket over ikke å finne i flere samarbeidsplattformer.

Det er en People-fane hvor administratorer kan tilby interne medlemmer som kolleger og eksterne brukere som entreprenører, frilansere og partnere som er involvert i prosjektet.

Administrer medier med Social Bridge

Central Desktop har skiller seg ut verktøy for å administrere en godkjenningsarbeidsflyt, inkludert fullstendig kontrollerbare bevisinnstillinger som gjør det mulig for deg å gi brukere av brukerne skrivebeskyttet, godkjenner, korrekturleser og korrekturleser og godkjennelse.

Jeg liker varslings- og fremdriftsinnstillingene som kan hjelpe deg å se at gjennomgangsflyter er på sporet. Gjennomgangsverktøyene lar deg også låse korrektur ved bruk av når alle beslutninger tas eller fullføre beviset etter en beslutning; begge alternativene hjelper anmeldere å holde oppgaven og fokusert, og holder dermed anmeldelsene ute av en uendelig sløyfe. I tillegg kan anmeldere kommentere og legge igjen detaljerte merknader om bevisene ( figur B ). Figur B

Et bevis som er åpent for gjennomgang (Klikk på bildet for å forstørre.)

Når du jobber med bevis eller gjennomgår dokumenter, kan du syndikere kommentarene og dele vurderingsdokumentet ved hjelp av e-post eller en delbar kobling. Jeg er en talsmann for online anmeldelser, og Central Desktop skinner virkelig når det kommer til anmeldelser.

Verktøyene for arbeidsflyt for backend er fullstendig tilpassbare med triggere basert på eiendeler og krever ikke en programmerer eller systemadministrator for å gjøre arbeid. Med litt øvelse kan en ikke-programmerer få arbeidsflytverktøyene til å by på.

Prosjektstyringsverktøy og funksjoner

Central Desktop sine prosjektstyringsverktøy støtter milepæler, avhengigheter, tagger, mottakere og påminnelser. Du kan spore tid og gå gjennom revisjonslogger for eventuelle endringer i oppgavene dine.

Central Desktop inneholder kraftige prosjektstyringsfunksjoner. Oppgaver i Social Bridge rulles opp til en prosjektplan som du kan se som et Gantt-diagram. Flere synspunkter over prosjektdata er viktige for å gi hvert publikum sitt eget syn på prosjektinformasjonen som planlegging og fremdrift. Figur C viser et eksempel på en oppgaveliste i Social Bridge. Figur C

En oppgaveliste i Social Bridge (Klikk på bildet for å forstørre.)
Figur D viser den samme oppgavelisten som i figur C, selv om den rulles opp til et Gantt-diagram. Figur D

Gantt Chart rullet opp fra en oppgaveliste. (Klikk på bildet for å forstørre.)

Fra Central Desktop til Social Bridge

Selv om det er vanskelig å følge ommarkeringen til Social Bridge (folket vil aldri se merkevarebyggingen), for det kan bedre bety at de tar et partner-ekstranett, kan være selskapets viktigste prosjektledelse. Det er noen ganger ikke så enkelt å utvide samarbeidet til eksterne partnere, men brukergrensesnittet og backend-verktøyene som Central Desktop bringer, bør gjøre Social Bridge enklere å bruke enn SharePoint og noen av partnerne ekstranettløsningene på markedet.

Stemningstavler

Central Desktops nye moodboards-funksjon for Social Bridge er i privat beta med noen av de viktigste kundene. Det er den digitale versjonen av hva reklamefirmaer lager ved hjelp av magasinutklipp og andre kunstbilder på tavler på kontorene sine (tenk på tekstforfatterne på Mad Men ) for å finne bilder og farger for reklame og markedsføringskampanjer.

I takt med at eksternarbeidere, entreprenører og frilansere (ingen av dem kan være på stedet) vokser, ser jeg gjerne at tradisjonelle bransjeverktøy og -metoder gjør overgangen til online samarbeidsverktøy. Mens humørbrett har sine røtter i reklame og markedsføring, kan prinsippet være tilpasningsdyktig til skjermbilder og mockups.

Hva synes du om Social Bridge?

Hvis du bruker Central Desktop's Social Bridge for å administrere prosjekter og / eller team, gi oss beskjed i kommentarfeltet hva du synes om plattformen.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com