Bredbånd2Go: Mobilt bredbånd uten kontrakt

Å bytte jobb innebar å skru inn 3G-modemet mitt. Jeg brukte den ikke så mye, men det reddet dagen ved mer enn en anledning. Foreløpig klarer min iPhone å fylle ut, hvis Wi-Fi eller gjestenettverk ikke er tilgjengelige. Dessuten lover Apple og AT&T at tetting vil bli tillatt. Så jeg har råd til å være tålmodig.

Det var før jeg fant at tethering av iPhone-en skulle koste meg ytterligere $ 55 US per måned. Det er på toppen av den eksisterende $ 30 amerikanske datakostnaden fra AT&T. Pokker, prisene skiller seg ikke fra vanlige 3G-modemplaner. Ikke den typen utgifter jeg er villig til å betale for de neste 24 månedene.

Broadband2Go

Jeg sa opp meg selv for å vente til AT&T tillot tethering. I det minste på den måten trengte jeg ikke å kjøpe et nytt 3G-datamodem. Så nevnte en venn noe om lønn når du går på mobilt bredbånd. Det hørtes interessant ut.

Jeg ble overrasket over antall tilgjengelige planer. Jeg klarte å begrense valgene ned til Verizon og Virgin Mobile. Endelig bestemmer jeg meg for Virgin Mobile's Broadband2Go på grunn av lavere priser. Jeg kjøpte Broadband2Go-datamodemet for $ 99 US. Virgin Mobile sine priser vises nedenfor:

Både Verizon og Virgin Mobile bruker Ovation MC760 av Novatel Wireless. EVDO-modemet har fått gode anmeldelser. Jeg fant at den fungerte bedre enn mitt forrige datamodem.

Setup Figur A Oppsett er enkelt. Koble modemet til en USB-port og følg instruksjonene. Når den er konfigurert, åpner Broadband2Go-klientprogramvaren nettleseren, og får tilgang til Virgin Mobils nettsted. Der bestemmer du hvilken plan og hvordan du skal betale for den. Hver gang etter dette åpnes vinduet i figur A automatisk når datakortet er koblet til. Hastighetstester

Deretter gikk jeg til DSLReports nettsted og satte Ovation MC760 gjennom tempoene. Med fulle søyler var nedlastningshastigheten 629 kb / sek og opplastingshastigheten 271 kb / sek. Det er ikke bra, men å kunne få tilgang til Internett hvor som helst der er mobiltelefonmottak mer enn det som gjør opp for det.

Siste tanker

Hvis du gjør matematikken, må du betale mens du går, planene er dyrere per MB sammenlignet med avtaleplanene. Men for mennesker med andre tilganger på Internett og bare sporadiske behov, er tjenester som Broadband2Go et verdifullt alternativ.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com