De beste teknisk gaver å kjøpe for ikke-teknikere

Beste praksis og etikette for å kjøpe sjefen din en feriegave Å kjøpe en gave til sjefen din kan være en fin gest, men det er en viss risiko. Teena Maddox fra TechRepublic forklarer dos og ikke for kontordåving.

Det kan være vanskelig å finne ut den riktige gaven du kan kjøpe når du leter etter en teknologifokusert gave til noen som ikke akkurat er teknisk kunnskapsrike. Enten gavemottakeren er din nabo, moren din eller din kjæreste bror på mobiltelefonen, det er noen gaveideer der du kan vurdere.

Bilder: Presentguide for høyteknologisk teknologi for ikke-teknikere (TechRepublic)

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Tenk på interessene deres. Liker de musikk? Da er et par kablede ørepropper en idé. Du trenger ikke å velge trådløs, siden det kan være litt for teknisk for dem, og de vil sannsynligvis bare miste dem. Tenk på de Puresonic øreproppene fra Fender. De er et solid valg, og de er i salg til høytider for $ 49.99. Hvis du bare vil gi dem en måte å høre på musikk på pulten deres, er det Fender Newport-høyttaleren. Den har et klassisk utseende og tilbyr likevel alle funksjonene til en trådløs høyttaler for $ 149. Og hvis de alltid løper rundt til treningsstudioet, eller hvis de liker å gå, kan du prøve JBL Clip 3. Det er en ultra-bærbar, ultralyd og vanntett Bluetooth-høyttaler. Den er vanntett og har en fullt integrert karabinkrok som kan klemme seg fast på klær, en beltesløyfe eller en ryggsekk for utendørs opplevelser. Det er priset til $ 69, 99 gjennom T-Mobile.

Gaveveiledninger for teknikere (TechRepublic på flipboard)

Hvis ikke-teknologien i livet ditt er en kjæledyrelsker, kan du sjekke ut den smarte hundekragen. Den sporer hunden deres om de er i nærheten av dem eller ikke, gjennom GPS. De vil aldri ha en tapt hund igjen. Den beste delen? Det er enkelt å bruke for ikke-teknologier, og appen sender et varsel hvis hunden forlater huset eller hagen, selv om de er på jobb. Kraven er 149 dollar, med GPS-planer som starter på $ 1, 89 i uken.

Det finnes også den andre generasjonen av PetSafe Smart Feed automatisk hunde- og kattemat. Det er en enkel måte å bruke teknologi til å mate et kjæledyr langveisfra. Det fungerer med en Amazon Echo-enhet slik at Alexa kan mate hunden eller katten sin en matbit. Den gir beskjed når materen er lav eller tom og gir dem muligheten til å automatisk ordne kjæledyrets mat gjennom Amazon Dash Replenishment. Det er rimelig til 194, 99 dollar.

Og så har Casetify alt fra artistdesignede bærbare datamaskiner, til smarttelefonvesker, Apple Watch-band og AirPod-skinn. Hvis ikke-teknologien på din feriegaveliste har kommet til en ny iPhone Pro Max, prøver de å teste grensene for deres teknologiske evne, og de vil definitivt ha en ny telefonsak. Casetify har et kult utvalg av saker med stiler som passer alles preferanser og behov, uansett hvor drop-proof de trenger en sak å være. Casetifys utvalg av Apple Watch-band er kompatible med den nye Apple Watch 5 eller den originale serien 1, serie 2, serie 3 og serie 4, og er tilgjengelige for Apple Watch-størrelser 38mm, 40mm, 42mm og 44mm med priser som starter på $ 40.

Din egen kreativitet er grensen når det gjelder å finne en flott teknisk gave til en ikke-tekniker. Vurder smarte hjemmeenheter, kule dingser, morsomme tech-spill og mer.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com