8 høyteknologiske gaver til folk du hemmelighet hater (ja, alvorlig)

Black Friday 2019: Verktøy, tips og triks for å spare deg for penger ZDNets Beth Mauder runder opp noen av hennes favorittverktøy og triks for å spare penger for å hjelpe deg med å spare penger hos Amazon, Walmart, Target, Best Buy og andre forhandlere denne høytiden .

Har du noen gang funnet deg i stand til å kjøpe en gave til noen du bare ikke liker? Kanskje en svigerbarn, eller iherdig niese eller nevø? Eller bare se for å unngå forferdelige gaver? TechRepublic samlet de verste mulige gaveideene - produkter som du kan gi til folk som fungerer som høytidsekvivalent til "Her er det problemet ditt nå." Med andre ord, den digitale ekvivalenten med å kjøpe et trommesett til nevøen din for å irritere broren din.

Prosjektfeil: 10 unnskyldninger at sjefen din ikke vil høre (gratis PDF)

1. Kablede 3, 5 mm hodetelefoner

For høytiden 2019 er dette i utgangspunktet å gi folk en jakt etter å finne ut hvordan de kan koble inn hodetelefoner til hva de enn eier.

Praktisk talt alle flaggskip smarttelefoner over har forlatt 3, 5 mm hodetelefonkontakt de siste årene, noe som gjør den faktiske praktiske av disse begrenset, i det minste uten bruk av en dongle for lyn- eller USB-C-kontakter.

2. Android-nettbrett

Motorola Xoom - det første Android-nettbrettet - debuterte i 2011, og Android-nettbrett i full størrelse var knapt nok bedre. For alle UI-forbedringene som fulgte med nettbrettformfaktoren i Android 3.0, ble disse sakte pisket bort da den primære Android-brukergrensesnittet gikk tilbake til å være mer telefonorientert, med tredjepartsapper som sjelden foretok eller holdt nettbrettoptimaliseringer, og forlot nettbrettet Android opplev egentlig bare utstrakte telefonapper.

Kombinert med omdømmet til Android-nettbrett-enheter for sjelden - om noen gang - å motta større versjonsoppdateringer, er det å gi Android-nettbrett en øvelse i å utsette folk for frustrasjon.

3. Feil smart assistent enhet (eller, realistisk, hvilken som helst)

Kjenner du noen som virkelig er begeistret for Googles økosystem? Å kjøpe dem en Echo-enhet, eller noe som er avhengig av Alexa, er en rask måte å skaffe seg høflig skuffelse.

Amazon Alexa? Å kjøpe dem et Google Home- eller Nest-produkt er i beste fall kontraproduktivt, gitt de gjensidige inkompatibilitetene mellom de to.

Faktisk, hvis du kjenner noen som ikke har kjøpt seg inn i noen av disse økosystemene på dette tidspunktet, er ditt beste beste å ganske enkelt ikke gi disse. "Her er en mikrofon og / eller kamera å plassere i huset ditt, slik at Silicon Valley kan overvåke deg til enhver tid!" er sikker på å elske deg til venner, familie og tilfeldige bekjente.

Det er også poenget at Google presser Nest Mini så hardt med gaver og bunter, at verdien av dette produktet er omtrent lik leken i bunnen av kornboks.

Det er tanken som teller, men dette kan bare være mangelfull tanke.

4. Facebook-portalen

Facebook debuterte Portal-videotelefonen i november 2018, for å høflig aksept, til tross for den pågående dataprivasjonsskandalen som plager den sosiale medie-giganten. Portalen blir annonsert som en enhet som sitter i brukerens stue, brukt til å kommunisere med venner og familie.

I februar 2019 sa Facebook-administrerende direktør Mark Zuckerberg, i et intervju med Harvard Law-professor Jonathan Zittrain, "Vi ønsker definitivt ikke et samfunn der det er et kamera i alles stue som ser på innholdet i disse samtalene, " tilsynelatende glemmer at Facebook-portalen eksisterer. Nei. Det gjorde vi ikke. Vi har ikke lov til å gjøre opp ting.

CNETs Megan Wollerton erklærte at "ingen burde kjøpe Facebook Portal TV." Wollerton har ikke tatt problemer med selve maskinvaren, og bemerket at "Det er en komplett anomali - et solidt fungerende, anstendig priset enhet som bare ikke er egnet for noen på grunn av personvernhensyn og stadig mer alarmerende problemer som plager det sosiale nettverket."

5. I utgangspunktet hvilken som helst Fitbit eller WearOS smartklokke

WearOS visner på vintreet, da ingen av dagens generasjons enheter er ganske utstyrt for å stå opp mot ... den forrige generasjonen Apple Watch-enheter. Dette er ikke bare Googles feil — mangelen på gode SoC-er fra Qualcomm, som er nødvendig for å drive disse smartklokkene, har hemmet utviklingen - selv om WearOS ikke er særlig bra på sin egen fortjeneste.

ZDNets Jason Perlow hevder på samme måte at Fitbit er dømt etter oppkjøpet av Google. Gitt Googles tilbøyelighet til å drepe produkter, kan det hende at Fitbit går veien for Pebble.

6. Apple Watch for Android-brukere

Dette fungerer ikke, det er noe som ligner Apples og… vel, du får bildet.

7. Utgåtte Chromebook-er

Chromebooks kommer med nominelt fem år med programvareoppdateringer fra Google, noe som holder Chrome-nettleseren passende oppdatert. Det er ikke fem år fra kjøpet, men det er fem år fra introduksjonsdatoen for modellen. Du kan sjekke levetiden til Chromebook-modeller på Googles støttesider, men denne informasjonen er ikke skrevet ut på emballasjen når du kjøper en Chromebook.

Som det er, er det ganske få nettsteder som presser salg på Chromebooks for under $ 100 - disse er ofte pussede, utgåtte systemer som ikke lenger mottar sikkerhetsoppdateringer. Seil for identitetstyveri!

8. Xbox One X all-digital utgave

Vil du ha en spillkonsoll, men uten noen av besparelsene kan du få på Black Friday- eller Cyber ​​Monday-salg, eller butikker som selger brukte spill som GameStop? Xbox One X All-Digital Edition er flott for folk som vil betale mer for mindre.

CNET har en fullstendig oversikt over prisstrukturen til dette rotet.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com