Seil løp på 40 000 kilometer er den ultimate utholdenhetstesten for Dells robuste bærbare datamaskiner og nettbrett

En titt i Dells nye ekstreme testlaboratorium Det eneste målet på Dells robuste testlaboratorium i Austin, Texas, er å finne ut hvordan du kan bryte PCer, bærbare datamaskiner og nettbrett.

Dell tester de robuste enhetene sine for å motstå mange miljøkrefter - regn, vind, ekstrem temperatur, blåser sand og støv og salt tåke - vanligvis en test om gangen.

Skipperne som leder de 11 yachtene i Clipper Round the World-løpet, setter de robuste bærbare datamaskinene og nettbrettene til flere miljøtester på en gang i det 40.000 nautiske milsløpet rundt om i verden. Yachtene forlot London i september 2019 og vil være der tilbake i august 2020.

Hver skipper har en Dell Latitude 7212 Rugged Extreme Tablet og to Rugged Extreme Laptops. Med Dell som løpspartner leverer arrangørene en flåte på 11 identiske racingbåter og en fullstendig kvalifisert skipper og førstemann. Skipperne bruker bærbare datamaskiner til kommunikasjon, navigasjon, vær og planlegging.

David Plourde, strateg, spesialprodukter, robust hos Dell Client Solutions, sa at de robuste enhetene oppfyller ATEX- og IECEX-eksponeringsstandarder, så vel som de amerikanske militærstandardene som tar hensyn til unike arbeidsforhold som elektromagnetisk forstyrrelse.

"Det militære brukere trenger å vite er, " Hvor nær kan jeg komme til et ammunisjon før det skal eksplodere, "sa han. "Olje- og gassarbeidere så vel som personer i gruvedrift eller jordbruk må også tenke på eksplosive miljøer."

16 topp bærbare datamaskiner for forretningsbrukere i 2019 (gratis PDF)

Alle disse yrkene dukket opp på Dells Topp 20 Mest robuste stillingsliste. Dell scoret hver yrke fra 1 - 5 i tre kategorier: fysisk arbeidskraft, risiko for skade og miljøeksponering. De mest robuste jobbene er:

 1. Olje- og gassingeniør
 2. Politibetjent
 3. Operatør for gruvedrift
 4. Kommersiell fisker
 5. Bygningsarbeider
 6. Militært personell
 7. Tømmerhugger
 8. Brannmann / EMT
 9. Elektrisk ledningstekniker
 10. Rivingsekspert
 11. Redningsarbeider
 12. Bonde
 13. Maler
 14. Stormjeger
 15. Geolog / volcanologist
 16. Lagerlogistikkoperatør
 17. Marine biolog
 18. Forsikringskravjusterer
 19. Pilot
 20. Produksjonsarbeider

Dell tester bærbare datamaskiner og nettbrett for å oppfylle militære og andre standarder ved å måle ytelsen til lagring og funksjonalitet under en rekke forhold, inkludert:

 • Høyde
 • Blåsende støv
 • Blåsende regn
 • Blåsende sand
 • Høy luftfuktighet
 • Høy temperatur
 • Lav temperatur
 • Rask temperaturendring
 • Saltetåke
 • Sjokk
 • Solstråling
 • Termisk støt
 • vibrasjon

Dell har sitt eget laboratorium i Austin, Texas og jobber med tredjeparts-testere for å sikre at nettbrettene og bærbare datamaskiner oppfyller militæret og andre standarder.

Enhetene er bygd for å fortsette å arbeide i støvete og sandete forhold med dører som dekker porter og åpninger på de robuste modellene samt laserskårne pakninger som tetter åpninger helt på de ekstreme robuste modellene.

"Støv kan være en leder av elektrisitet, så det kan ha en viss innvirkning på elektronikken i systemet, og for mye støv kan fylle vifteinntaket og føre til at komponenter overopphetes, " sa han.

Bærbare datamaskiner har også en harddisk med hurtigutgivelse.

"Hvis jeg trenger å lagre dataene mine, men forlater maskinen, kan jeg lagre dataene og bugge ut raskt, " sa han.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com