Den 17,6 mm tynne Dynabook Tecra X50-F gir brukeroppgraderbar RAM og SSD

Er nedgangen i PC-markedet en saga blott? Ny bærbar teknologi fører til at PC-salget blir rødt for første gang på mange år. Er det et tegn på ting som kommer?

Dynabook, tidligere Toshiba America Client Solutions, kunngjorde sin første nye 15 "bærbare PC, som en følge av 13.3" Portégé X30 og 14 "Tecra X40-systemer som ble kunngjort i juli, som var de første nye Dynabook-enhetene som er tilgjengelige for salg utenfor Japan siden 2017.

Dynabook X50-F er utstyrt med en åttende generasjon Whisky Lake Intel Core i7-8665U, med 1, 9 GHz / 4, 8 GHz turbo, og har to DDR4 SO-DIMM-spor ombord for maksimalt 32 GB RAM. Begge kan utstyres med opptil 1 TB SSD, enten SATA eller PCIe, og inkluderer TPM, fingeravtrykkleser og SmartCard-støtte. Den inkluderer to USB 3.1 Type-C-porter (støttedata, strøm, skjerm og Thunderbolt 3), en USB 3.0 m / USB Sleep and Charge, samt en HDMI-port, en microSD-leser og en 3, 5 mm-kontakt. Displayet er på samme måte et 1080p multi-touch-panel.

The center-aligned keyboard features a pointing stick.

" data-credit="Image: Dynabook America" rel="noopener noreferrer nofollow">

Det midtre justerte tastaturet har en pekepinne.

Bilde: Dynabook America

Hvordan velge mellom Windows, macOS og Linux (gratis PDF)

ThinkPad-lojalister som er forferdet over Lenovos beslutning om å lodde RAM direkte til hovedkortet i jakten på tynnere systemer, kan synes Tecra X50-F er et godt alternativ, ettersom opprettholdelsen av begge SODIMM-sporene gjør det mulig å oppgradere Dynabook til 64 GB RAM, mens den loddede ned 16 GB på ThinkPad begrenser det systemet til maksimalt 48 GB for ettermarkedsoppgraderinger. På samme måte resulterte introduksjonen av nummertastaturet på T540p i et midt-tastatur, mens Tecras sentrumsorienterte tastatur inkluderer en AccuPoint pekepinne, noe som gjør det til et godt alternativ for brukere som er avhengige av ThinkPad TrackPoint.

Spesielt er 17, 6 mm Tecra X-50F fortsatt tynnere enn 19, 1 mm ThinkPad T590.

Selv om MacBook-brukere sannsynligvis ikke vil være overbevist om å bytte til Windows 10, gitt de nåværende vanskeligheter Microsoft står overfor med stabilitet, er X-50F-tastaturet rimelig standard, og unngår den proprietære bryteren for sommerfugl, noe som fører til omfattende tastaturproblemer. På samme måte kan muligheten til å oppgradere RAM og SSD etter kjøp vise seg overbevisende nok for brukere.

Hva er Dynabook?

Toshibas økonomiske problemer som følge av kjøpet av Westinghouse Electric førte til salg av ulike forretningsenheter. Sharp Corp kjøpte 80, 1% av Toshibas PC-virksomhet i juni 2018, noe som fikk en ommarkering fra Toshiba Client Solutions til Dynabook, navnet på den første bærbare merkevaren Toshiba som ble introdusert for 30 år siden. Tilsvarende kjøpte den kinesiske kontraktsprodusenten Foxconn 66% av Sharp Corp. i 2016 i et forsøk på å gå over til salg direkte til forbruker.

For mer, sjekk ut "USB-IF for å fortsette å forvirre navneskjema med USB4 Gen 3x2" og "5G-kompatible bærbare PC-er kommer, og Huawei kan være den første som markedsfører" på TechRepublic.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com