11 bærbare datamaskiner du ikke vil gå glipp av fra CES 2020

Samsungs skyv inn i 5G for 2020 og utover. I dette intervjuet fra CES 2020, lær hvordan 5G vil påvirke vår verden i år gjennom mobile enheter, og hva vi kan forvente å se i biler i fremtiden.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

CES 2020 ga verdens største bærbare produsenter god mulighet til å vise frem sine nyeste produktlinjer og oppdateringer til forbrukernes favoritter.

Dell, Samsung, HP, Lenovo, Acer og mange andre selskaper brukte konferansen til å debutere noen av de beste bærbare datamaskinene som ble planlagt for utgivelse det kommende året.

Her er 11 av bærbare datamaskinens høydepunkter fra CES 2020.

HP Elite Dragonfly og Specter X360 15

HP's Elite Dragonfly Notebook PC

" data-credit="Image: HP" rel="noopener noreferrer nofollow">

HPs Elite Dragonfly Notebook PC

Bilde: HP

HPs Dragonfly er bemerkelsesverdig på grunn av oppdateringen som ble debutert på CES 2020, som inkluderte 5G-funksjoner på toppen av innebygd flisesporing. Den bærbare datamaskinen ble opprinnelig utgitt i fjor, og det er uklart når den siste versjonen vil være tilgjengelig.

$ 1.600 Spectre leveres med Windows 10 og vil bli utgitt i mars. Den oppdaterte bærbare PC-en har nå en 15, 6-tommers 4K OLED-skjerm, en lettere kropp og reduserte fasader.


SE: CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon)

Samsung Galaxy Chromebook og Galaxy Book Flex

The Samsung Galaxy Book Flex

" data-credit="Image: Samsung" rel="noopener noreferrer nofollow">

Samsung Galaxy Book Flex

Bilde: Samsung

Samsung Galaxy Chromebook er den tynneste Chromebook selskapet noensinne har gitt ut og leveres med AMOLED-skjerm så vel som innebygd pennstøtte.

I en pressemelding sa Samsung at den 9, 9 mm tykke Chromebook har en AMOLED-skjerm som gir klar 4K UHD-oppløsning og at den bærbare datamaskinen vil bli utgitt en gang i første kvartal av året. Den bærbare datamaskinen på 1 000 dollar er også utstyrt med apper for klikk for å ringe og meldinger, som lar deg bruke alle Samsung smarttelefonfunksjoner direkte på den bærbare datamaskinen.

Til $ 829 tilbyr Galaxy Book Flex brukerne et langvarig batteri og en oppslukende QLED-skjerm. Det er tynt design, superlys display med maksimal kapasitet på 600 nit og Active Pen gjør det til et kostnadseffektivt alternativ.

Lenovo ThinkPad X1 Fold, X1 Carbon og Lavie Pro Mobile

The Lenovo ThinkPad X1 Fold

" data-credit="Image: Lenovo" rel="noopener noreferrer nofollow">

Lenovo ThinkPad X1 Fold

Bilde: Lenovo

Lenovo avdekket til slutt sin $ 2.500 sammenleggbare bærbare datamaskin og fremhevet hvor mangefasettert den egentlig er. Den bærbare datamaskinen, som kommer ut i andre halvdel av 2020, har forskjellige moduser som kundene kan bruke og kommer med Windows 10 og Intel Core-prosessorer.

X1 Carbon har 4K HDR og vil koste rundt $ 1500, men det er ingen indikasjon på når den vil være tilgjengelig for kjøp i 2020. For Lavie Pro Mobile vil den koste forbrukere rundt $ 1600 og er planlagt for utgivelse i mars. Den kjører Windows 10 og har en 13, 3-tommers skjerm.

Acer Spin 5 og Concept D7 Ezel

Acer's Spin 5

" data-credit="Image: Acer" rel="noopener noreferrer nofollow">

Acer's Spin 5

Bilde: Acer

Med en utgivelsesdato satt for juni, kom Acer foran spillet og ga CES 2020-publikummet et glimt av Acer Spin 5. Den bærbare datamaskinen er mye lettere enn forgjengerne, har et batteri som holder lengre og kjører bare for rundt 900 dollar.

Concept D7 Ezel er høyt priset på grunn av sin fleksibilitet. Den bærbare datamaskinen på 2 700 dollar har en veldig tilpassbar og justerbar skjerm. Det er foreløpig ingen konkret utgivelsesdato.

Dells Latitude 9510 og XPS 13

The Dell Latitude 9510

" data-credit="Image: Dell" rel="noopener noreferrer nofollow">

Dell Latitude 9510

Bilde: Dell

Til tross for at de har tjent rundt 1 800 dollar, er den nye Latitude-produktlinjen skreddersydd for forretningsbrukere som leter etter 2-i-1-enheter. Både 9510 og 9510 er de første i 9000-serien og kjører hver Windows 10.

Dells XPS 13, som debuterer i februar til $ 1000, er bygget med en 13-tommers skjerm og tiende gen InteI kjerneprosessorer. 4K Ultra HD + -skjermen som følger med den bærbare datamaskinen er bare en av de fantastiske funksjonene. Det er tynnere enn de fleste bærbare datamaskiner og kommer med et XPS 13-webkamera.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com