Hvorfor Salesforce bestemte seg for å åpne kildekode sine Lightning Web Components-rammer

Hvorfor Salesforce bestemte seg for å åpne kildekode sine Lightning Web Components-rammer Salesforces Ryan Schellack snakket med TechRepublic om selskapets kunngjøring om å åpne kildekode sine Lightning Web Components-rammer og bygge et fellesskap av utviklere rundt plattformene.

På TrailheaDX 2019 snakket Salesforces Ryan Schellack med TechRepublic om selskapets kunngjøring om å åpne kildekode sine Lightning Web Components-rammer og bygge et fellesskap av utviklere rundt plattformene sine. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Må-lese utviklerinnhold

  • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
  • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
  • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

Ryan Schellack: Så i dag kunngjør vi at Lightning Web Components-rammeverket er åpen kildekode. Spesielt hva det betyr er at de samme rammene som Salesforce bruker, og Salesforce-kunder bruker, for å bygge webkomponenter på Salesforce-plattformen for sine applikasjoner og deres tjenester, er nå åpen kildekode for alle å bruke for å bygge på en hvilken som helst plattform, ved hjelp av samme nett standarder, og de samme beta-nettkomponenter som vi gir teoretisk sett alle applikasjoner som de måtte ønske å bygge.

Det er det vi kunngjør i dag, og grunnen til at det er viktig for oss er at dette gjør at vi nå for første gang kan lage et fellesskap rundt front-end-rammene våre, og rundt disse JavaScript-standardene, og disse nettstandardene som vi har innovert rundt.

Implementering av DevOps: En guide for IT-proffer (gratis PDF) (TechRepublic)

I løpet av de siste to årene, stort sett ukjent for noen, har vi jobbet med dette, men nå er vi i stand til å bringe disse innovasjonene til et bredere samfunn av trailblazers og utviklere som vi jobber med til daglig, som vil ta dette og tilpasse det, de ønsker å gjenta det og bringe deres opplevelse. Så det vi i utgangspunktet har gitt er et JavaScript-rammeverk som er åpen kildekode, og som virkelig er bygget rundt opplevelsen av bedriften, som er en stemme som er nær og kjær for oss, men en som vi ikke følte ble virkelig reflektert i utvalget av rammer for øyeblikket levert i dag.

Det er to store mål rundt denne tingen - det er mange ting vi gjerne vil velge, men to ting er veldig viktige for oss. Det ene er at vi ønsket å bygge et JavaScript-rammeverk som bedriften kunne stole på, ikke bare for Salesforce-spesifikke applikasjoner, men for alle applikasjoner, og egentlig skyldes det at vi følte at det er et veldig viktig segment som er undervurdert. De har spesifikke krav, for eksempel muligheten til å kjøre over mange forskjellige nettlesere og å gjøre det pålitelig. Så vi har introdusert muligheter innenfor dette Lightning Web Components-rammeverket som nå er åpen kildekode som lar deg gjøre det, ikke bare lage en virkelig flott applikasjon for noe som Chrome, men også for Internet Explorer 11 (IE 11), som er en realitet som mange bedriftsutviklere må forholde seg til, og at ikke alle rammer gjenspeiler og forstår. Det var et enormt mål.

Det andre målet er at mens vi bygger disse mulighetene, og når vi markedsfører disse nye nettstandardbaserte funksjonene, ønsket vi et fellesskap som kan hjelpe oss med å utvikle dem. Vi visste at for at dette virkelig skulle feste, trengte vi et fellesskap av utviklere med oss ​​til å eie eier veikartet og vise oss hvor vi skal dra. Så vi har historisk gjort en god jobb med å grensesnitt mot samfunnet vårt og få tilbakemeldinger fra dem om utforming av et veikart, men vi ville virkelig at de skulle delta aktivt, og ved å være åpen kildekode, kan de ikke bare utforske kildekoden vår og tilpasse hva vi har, kan de bidra med endringene tilbake til denne underliggende LWC-kildekoden, og faktisk føre rammene fremover. Siden dette er noe som er representert i nettstandardorganer som W3C, påvirker de også indirekte nettstandardene, som vi tror er en enestående mulighet, og så virkelig fremskynder vår evne til å gjøre det ved å bringe et bredere open source-samfunn, og på sin side, og gi dem muligheter som de ikke finner andre steder, tror vi det virkelig er muligheten vi har i spillet akkurat nå.

Salesforce topper topp inntektsmål for første kvartal (ZDNet)

Det kommer til å ha enorm rekkevidde, og det er et par grunner til, og jeg skal bare treffe to som er veldig viktige for meg. Det ene er at JavaScript-rammer er veldig viktige for den daglige dagen til nesten alle front-end programvareingeniører. De må ta mange avgjørelser rundt hvilke rammer de stoler på, og de blir veldig meningsfulle rundt hvilke de liker og hvilke de ikke gjør. Å være en del av den samtalen er veldig viktig for oss fordi vi tror vi har en veldig viktig historie å fortelle der, igjen, en som gjenspeiler mer av bedriftens nettutvikleropplevelse.

Den andre tingen som er veldig viktig også, og hvorfor vi tror at dette er stort og har stor rekkevidde, er at fordi vi introduserer et webkomponentrammeverk som er veldig tynt av design og basert på nettstandarder, introduserer vi en ny ytelsesnivå som organisasjoner vil stole på, og som nå kan stole på.

Og slik jeg forklarer det er ved å ha mindre abstraksjoner og kjelplateplate, kjører du nettkomponentene du bygger med Lightning Web Components nærmere bare metal, nærmere nettlesermotoren selv, og det vil bare resultere i en bedre nett for alle fordi ting vil være raskere, og det kommer til å gjøre forretningsapplikasjoner spesielt mye mer pålitelige, igjen over nettlesere, på tvers av plattformer, og vi synes at det er et veldig flott sted å være i, og noe som er noe uventet hos Salesforce. Vi er et applikasjonsselskap, folk tenker på datamodellen vår, men dette er noe som har vært i verkene i mange år nå, og vi er veldig glade for å se at dette kommer til overflaten nå på TrailheaDX.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com