Hvorfor mangel på utviklertalent ødelegger bedriften din

Video: Hvordan ansette og beholde stort utviklertalent Fra oppstart og små og mellomstore bedrifter til bedriften, påvirker teknologikompetansen hvert selskap. TechRepublic-bidragsyter Matt Asay forklarer hvordan man finner, rekrutterer og beholder toppteknologitalentet.

Etterspørselen etter dyktige utviklere er til enhver tid høy, og selskapene i dag rangerer en mangel på kvalitetsprogramvare for teknikkteknologi som en større begrensning for veksten enn tilgang til kapital, ifølge en torsdag-rapport fra Stripe.

Stripe og Harris Poll undersøkte mer enn 1000 utviklere og 1000 ledere på C-nivå i USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Singapore for å bestemme organisasjoners største forretningsutfordringer, programvareutviklingspraksis og fremtidige investeringer for å bestemme hvilken rolle utvikleren spiller i deres suksess.

61% av de spurte ledere sa at tilgangen til utviklertalentet var "noe" eller "veldig" truende for suksessen til virksomheten, sammen med økt regulering (62%), forstyrrelse fra teknisk industri (62%) og sikkerhet eller data brudd (66%).

Utviklere kan hjelpe selskaper med å gjøre en stor innvirkning i flere organisatoriske utfordringer, inkludert å bringe produkter raskere på markedet (71%), øke salget (70%), differensiere produkter og tjenester kontra konkurrenter (69%), og intern rapportering og synlighet (65) %), ble rapporten funnet.

Mangel på talent for programvareutvikling er en "stor" eller "moderat" begrensning for selskapets vekst for 53% av de undersøkte selskapene, viser rapporten - mer enn tilgang til kapital (52%), gammel IT-infrastruktur (51%), og produktmarkedstilpasning (48%).

Når de er utnyttet effektivt, kan utviklere fungere som styrkemultiplikatorer for selskapene deres, viser rapporten, og har det kollektive potensialet til å heve det globale BNP med 3 billioner dollar i løpet av de neste ti årene.

Toppledere føler trusselen fra konkurrenter fra teknologibransjen, og prioriterer investeringer i infrastruktur, FoU og rekruttering i løpet av de neste fem årene. Utviklere og ledere på C-nivå var enige om at kunstig intelligens (AI), Internet of Things (IoT) og API-tjenester har størst innvirkning på virksomhetene sine i dag, og at maskinlæring, virtuelle assistenter og blockchain sannsynligvis vil ha innvirkning i neste tiår.

Mens toppledere var optimistiske over at selskaper vil være klare til å dra nytte av disse teknologiene, rapporterte utviklere å være mer bekymret for ikke å ha riktig teknologiinfrastruktur eller nok dyktige medarbeidere, fant rapporten.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • 61% av de spurte ledere sa at tilgangen til talent for utviklere var "noe" eller "veldig" truende for suksessen til virksomheten. - Stripe, 2018
  • Mangel på talent for programvareteknikk er en "stor" eller "moderat" begrensning for selskapets vekst for 53% av de spurte selskapene - mer enn tilgang til kapital (52%). - Stripe, 2018

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com