Hvorfor Kubernetes jobbsøk økte med 2,125% på 4 år

Hva er Kubernetes? Hva er det som gjør Kubernetes så spesiell at bedrifter klager for å få hendene rundt det?

Må-lese utviklerinnhold

 • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
 • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
 • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
 • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

Kubernetes er konge for containerstyring. Mellom oktober 2015 og oktober 2019 - bare fire års tid - økte andelen av Kubernetes jobbsøk med 2.125%. Kubernetes-relaterte jobber per million vokste også med 2, 141% i den samme tidsperioden, ifølge et blogginnlegg fra Seen by ONLY.

Hva er Kubernetes? (gratis PDF) (TechRepublic)

"Kubernetes fikk dominans ved å bygge bro mellom utviklingen og applikasjonsdistribusjonen, " sa Thomas Hatch, CTO og medgründer av SaltStack, en leverandør av sikkerhetsoperasjoner.

"Containere tilbød en ny måte å skrive apper som gjorde det rimelig å ta eksisterende utviklingsferdigheter og levere dem i en pålitelig pakke. Etter containere ble det klart at det å være i stand til å distribuere og kjøre containere i produksjon, ville være det neste behovet, " sa Hatch sa.

Som artikulert av TechRepublics Jack Wallen, er fordelen med Kubernetes at den "er bærbar, utvidbar og ikke bare lar deg distribuere disse containerne til en skalerbar klynge, men den kan brukes (med tillegg av andre verktøy) for å fullstendig automatisere orkestrering av dine containerte applikasjoner. "

Denne funksjonaliteten er grunnen til at 83% av teknikere nevnte Kubernetes som deres toppvalg for containerstyring, en undersøkelse fra Cloud Native Computing Foundation. Kubernetes fikk til og med støtte fra Docker, Microsoft, RedHat og IBM, noe som bidro til dens popularitet, ifølge Seen av Evans blogginnlegg.

"Kubernetes har blitt en standard måte å kjøre og teste applikasjoner på, nesten over natten. Spredningen av teknologien er så universell at den har blitt standard for DevOps-team, " sa Hatch.

Arbeidsgiver- og ansattes interesse

Kubernetes har spredt bedriften til et punkt at organisasjoner vil ha ansatte kjent med verktøyet. Både arbeidsgiverinteresse og jobbsøkerinteresse i Kubernetes har vokst de siste årene, fant rapporten.

"Kubernetes kan være komplisert når du først nærmer deg det, så å rekruttere noen som allerede vet Kubernetes, kan hjelpe hele teamet med å komme opp raskere. Og hvis du allerede bruker Kubernetes, vil den nye leien din integreres raskere i det eksisterende teamet hvis de har allerede erfaring, "sa Connor Gilbert, senior produktsjef i StackRox.

Arbeidsgiverinteressen har økt jevnlig siden allerede i 2016, men jobbsøkerinteressen så faktisk et lite fall tidlig i 2018, og steg bare med 0, 85% resten av året.

Enkeltpersoner som er interessert eller kjent med Kubernetes, vil imidlertid kanskje vurdere på nytt, ettersom etterspørselen etter Kubernetes-talent fremdeles er sterkt.

Topp 5 Kubernetes teknisk karriere

Rapporten identifiserte de beste tech-rollene som utgjør den høyeste andelen av Kubernetes-jobber på faktisk:

1. DevOps ingeniør
2. Senior software engineer / software engineer
3. Programvarearkitekt
4. Cloud engineer
5. Utvikler for full stack

Med Kubernetes som en standard plattform for DevOps og i sky-native miljøer, er ikke toppjobbene veldig overraskende, ifølge blogginnlegget.

"Gitt sin dominans i rommet, er Kubernetes de-facto-plattformen for å distribuere applikasjoner, " sier Josh Komoroske, senior DevOps-ingeniør hos StackRox, leverandør av Kubernetes-native containersikkerhet.

"Når disse forretningskritiske komponentene flytter til Kubernetes, er det etterspørsel etter operasjonell kunnskap rundt hvordan de skal distribuere, konfigurere, administrere, overvåke og sikre dem, " sa Komoroske. "Å ha denne kunnskapen, i dette rommet, er bare den naturlige utviklingen av DevOps-rollen."

I utviklingsteam hjelper Kubernetes med å administrere livssyklusen for utvikling og distribusjon. Dette inkluderer automatiske utrullinger uten funksjonstid og helseundersøkelser for containere. Dette gjør at team kan fokusere mer på større jobber i stedet for kjedelige oppgaver, som det står i blogginnlegget.

Topp selskaper som ansetter for Kubernetes roller

Følgende selskaper hadde den høyeste andelen av Kubernetes stillinger på faktisk.

1. IBM

IBM har et av de første fullt administrerte Kubernetes-tilbudene, IBM Cloud Kubernetes Service, som har lansert mer enn 16.000 produksjonsklynger som støtter milliarder av transaksjoner om dagen.

Sammen med IBMs anskaffelse av Red Hat, kunngjorde IBM nylig også to nye open source-prosjekter, Kui og Iter8, som letter Kubernetes utvikling, ifølge blogginnlegget.

2. VMware

VMware leverer de nødvendige produktene for å kjøre apper på alle nettskyer på tvers av bransjer. Selskapet har nylig integrert Kuburnetes i sin server virtualiseringsplattform, vSphere.

Siden vSphere nå er en opprinnelig Kubernetes-plattform, vil ikke selskaper som kjører på den, trenge separate stabler for nettskyer eller virtualiserte apper, ifølge blogginnlegget.

Et annet viktig trekk for VMware var det nylig oppkjøpet av Pivotal, en leverandør av nettskyplattformer. Målet var å "kombinere Pivotals utviklingsplattform, verktøy og tjenester med VMwares infrastrukturkapasiteter for å levere en omfattende Kubernetes portefølje, " sa administrerende direktør i VMware, Pat Gelsinger, i innlegget.

3. Microsoft
Microsoft Azure cloud computing-plattform inneholder Azure Kubernetes Service (AKS), noe som gjør det mulig å administrere containere-apper enkelt.

Blogginnlegget skisserte noen få AKS-funksjoner, inkludert serverløs containerfunksjon, Kubernetes-basert Event-driven Autoscaling (KEDA) og Azure Dev Spaces, som hjelper teamene med å teste og utvikle en komplett mikroservices-app i AKS uten å gjenskape eller spotte avhengigheter.

4. Verizon

Verizon har mer enn 80 applikasjoner på native cloud-plattformer som Kubernetes. I tillegg har Verizon etter sigende testet kjører containere og Kubernetes i både bare metall og virtuelle maskinmiljøer, ifølge innlegget.

5. Cisco

Til slutt slapp Cisco sin hybridløsning for Kubernetes på AWS i desember 2018, slik at teknologiteam kan distribuere apper på tvers av offentlige og private skyer, hvor som helst. Denne løsningen hjelper utviklere med å innovere systemer, redusere tid til marked, kutte kostnader og ha en mer forenklet tilnærming til å administrere lokal Kubernetes infrastruktur, som det står i innlegget.

Kubernetes tar den tekniske verdenen med storm. Nå er det tid for de som vil bryte seg inn i Kubernetes.

Slik starter du Kubernetes-karrieren din

"Det finnes en rekke alternativer for selvstudium på nettet, inkludert hurtigveiledede tutorials og Kelsey Hightowers velkjente intensive 'Kubernetes the Hard Way', " sa Gilbert.

"Noen mennesker studerer også for Cloud Native Computing Foundation's Kubernetes-sertifiseringer, enten de tar testen eller ikke, " la Gilbert til. "Et flott første skritt er å ta en tutorial og spille rundt i en administrert skytjeneste som Google Kubernetes Engine (GKE)."

Hatch bemerket verdien av prøving og feiling og sa at det går langt når du begynner læringsprosessen.

"Sett opp en Kube-klynge, bli kjent med den, bruk eksisterende opplæringsressurser og sett den på prøve på jobben. Formell utdanning har ennå ikke fanget opp Kubernetes-trenden og universitetene begynner bare å ta den opp, " sa Hatch . "Husk at hvis du studerer på høyskolen i år, var Kubernetes ikke populær da du begynte på college."

For mer, sjekk ut hva som er Kubernetes? Alt bedriften trenger å vite på ZDNet.

Ukens nyhetsbrev med åpen kildekode

Du vil ikke gå glipp av våre tips, opplæringsprogrammer og kommentarer til Linux OS og open source applikasjoner. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

Se også

 • Multicloud: Et jukseark (TechRepublic)
 • Hybrid sky: En guide for IT-proffer (TechRepublic nedlasting)
 • Serverløs databehandling: En guide for IT-ledere (TechRepublic Premium)
 • Offentlige nettskyverandørers nettverksytelse varierer veldig (ZDNet)
 • Beste skytjenester for små bedrifter (CNET)
 • Microsoft Office vs Google Docs Suite vs LibreOffice (Download.com)
 • Cloud computing: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)
Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com