Hvorfor utviklere har stor innflytelse på IT-kjøpsbeslutninger

Hva studentutviklere faktisk vil ha i en jobb Kodingsspråk studentutviklerne vet ikke alltid stemmer overens med hva organisasjoner trenger, ifølge HackerRank.

I en tid med digital transformasjon utøver utviklere betydelig autonomi og innflytelse over beslutninger om kjøp av foretak, ifølge IDCs PaaSView og rapporten om Developer 2019, utgitt tirsdag. Disse fagfolkene skal ha plass ved bordet når det gjelder innkjøp og anskaffelse av IT i enhver organisasjon som beveger seg til skyen og gjennomgår digitale initiativer, bemerket rapporten.

Må-lese utviklerinnhold

  • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
  • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
  • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

"Autonomien og innflytelsen som utviklerne nyter godt av i dag, er illustrerende for den skiftende rollen til utviklere i enterprise IT i en tid med raskt intensivering av digital transformasjon, " sa Arnal Dayaratna, forskningssjef for programvareutvikling ved IDC, i en pressemelding. "Utviklere blir i økende grad sett på som visjonærer og arkitekter for digital transformasjon i motsetning til utførere av en forhåndsdefinert plan levert av sentralisert IT-ledelse."

Hvordan bygge en vellykket utviklerkarriere (gratis PDF) (TechRepublic)

Rapporten kartla 2500 utviklere globalt, og fant ut at det nåværende landskapet for programvareutviklingsspråk og rammer fortsatt er "svært fragmentert", og skaper en rekke utfordringer for utviklerteam som sannsynligvis vil blø i den fremtidige støtten til applikasjoner.

Programmeringsspråk som støtter en rekke brukssaker og distribusjonsmiljøer - for eksempel Python og Java - vil sannsynligvis fortsette å få støtte blant utviklere, så vel som de som har spesialiseringer som skiller seg fra andre, for eksempel JavaScript.

DevOps-praksis har også beveget seg fra konsept til virkelighet, ettersom 67% av de undersøkte organisasjonene sa at de har tatt i bruk DevOps på noen måte.

"Utviklerinteresse for DevOps reflekterer en bredere interesse for åpenhet og samarbeid som illustrerer trenden innen programvareutvikling for ikke bare å bruke åpen kildekode-teknologier, men også for å integrere åpen kildekode-praksis i programvareutvikling, " Al Gillen, konserndirektør for programvareutvikling og open source hos IDC, sa det i utgivelsen. "Utviklere prioriterer desentralisert samarbeid og kodebidrag samt transparent dokumentasjon av begrunnelsen for koderelaterte beslutninger."

Utviklere deltar i økende grad i verktøy for sky, container og lav kode, viser rapporten. Noen 20% av utviklerne sa at de er "ekstremt kjent" med containere og mikroservices, mens 44% sa at de har brukt utviklingsverktøy med lav kode på et tidspunkt i yrkeslivet.

For mer, sjekk hvordan du blir utvikler: Et jukseark på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark (TechRepublic)

  • Implementering av DevOps: En guide for IT-proffer (gratis PDF) (TechRepublic)

  • Cheatark for telefonintervju: Programvareutvikler (TechRepublic Premium)

  • Programmeringsspråk: Utviklere avslører mest elskede, mest avsky, hva som lønner seg best (ZDNet)

  • Det krever arbeid å holde dataene dine private online. Disse appene kan hjelpe (CNET)

  • Programmeringsspråk og karriereressurser for utviklere (TechRepublic på Flipboard)

Bilde: iStockphoto / Pattanaphong Khuankaew

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com