Hvorfor å bygge AR-apper kan sette utviklere i forkant med digitalt innhold

Hvorfor bygging av AR-apper kan ha en stor gevinst for utviklere Det utvidede virkelighetsmarkedet forventes å nå 61, 39 milliarder dollar innen 2023, et tall som bare vil vokse etter hvert som flere utviklerteam skynder seg å pionere "Wild West of AR."

Mange bransjer finner bruk for AR-apper fra detaljhandel til spill. TechRepublic snakket med Patric Palm, administrerende direktør og medgründer av Favro, for å diskutere fordelene ved å utvikle apper for å øke den virkeligheten.

Palm: Vel, jeg må tale spenningen til mange av våre kunder. Våre klienter bruker Fiber for sitt spillsamarbeid på en mye mer flytbasert måte, og disse samler inn en super ukjent produkter, både på forretningssiden og på utviklingssiden. En veldig stor gruppe kunder som vi har Fiber er AR- og VR-utviklere. Det er noen som er på plattformsiden, for eksempel Unity og de andre, men så har vi også veldig kule selskaper som for eksempel Resolution Games, som snart kommer opp med et superkult piratspill.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Det jeg tror det som begeistrer dem er bare denne følelsen av at dette er den nye grensen, de er først. Det er de som undersøker hva som kommer til å være mulig. De kommer til å utforske hva folk ser ut til å like.

La oss si at du er en spillutvikler, hvis du tar det eksempelet, og du er i idrett og du lager FIFA fotball. Jeg mener at du kjenner oppskriften. FIFA Soccer 18, du vet hvordan det kommer til å se ut. Det er selvfølgelig et superkult spillprodukt. Som utvikler er det noe som er kult å jobbe med. Men det er ikke en ny grense. Versus, hvis du er noen som gjør noe med AR, er dette en helt ny grense.

Vi har kommet så langt, at det er noen veldig tidlige suksesser. Pokemon Go var en massiv suksess, og jeg tror vi i år har "Harry Potter: Wizards Unite" som kommer ut, og personlig tror jeg det kommer til å bli en massiv suksess. Det kommer til å skyve grensen. Det kommer til å være som en guide for alle andre. Alle andre kommer til å tenke: "Ok, det er veldig kult. De likte virkelig å bryte inn i denne grensen. De gjør noe kult. Men vi tror vi kan gjøre noe helt annet, men det kommer til å bli like kult."

Så det litt av hele det ville vesten. Den slags ånd av å trenge etter nye ting og et nytt miljø.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag


Se også

  • Starbucks bruker AR for å blande online og butikkopplevelser i butikken i Shanghai (TechRepublic)
  • De største utfordringene som utvidet realityutviklere står overfor
  • Hvordan Sephora utnytter AR og AI til å transformere detaljhandel og hjelpe kunder med å kjøpe kosmetikk
  • ASUS tar AR til foretaket med en hurtigblandet Windows Mixed Reality Headset (TechRepublic)
  • Virtual og augmented reality policy (Tech Pro Research)
Bilde: iStock / scyther5

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com