Hva du bør vite når du koder HTML-e-post

HTML-e-poster er fortsatt en populær måte å markedsføre på. Mens sosiale medier absolutt er en styrke å regne med, regnes e-post fortsatt som den offisielle måten å kommunisere med kunder og klienter på. Faktisk er sosiale nettverk avhengige av e-postmeldinger for å kommunisere med abonnentene sine og for å presse annen viktig informasjon til brukerne. I tillegg får flere og flere mennesker tilgang til e-postene sine på sine mobile enheter enn noen gang i historien. La oss se hvordan det er tilfelle hvordan vi kan utvikle HTML-e-postmeldinger som gjengis godt i forskjellige nettlesere og på de forskjellige mobile enhetene.

Hva du bør unngå

Nesten alle nettsteder du kommer over i dag bruker CSS på en eller annen måte. E-postklienter som Gmail er imidlertid på vakt mot CSS og vil i de fleste tilfeller kutte alt over body-taggen og deaktivere eksterne stilark. Hvis du bruker CSS i oppsettet ditt, må du sørge for at det er innebygd CSS i motsetning til eksterne stilark som bruker betegnelsen.

JavaScript skal aldri brukes, ellers blir e-postene dine merket som spam. Mens moderne utviklere har flyttet seg bort fra å bruke tabeller og foretrekker bruk av Divs, er HTML-e-poster fortsatt i dinosauralderen, og bruk av tabeller vil sikre at e-postene dine blir bra på de fleste e-postklienter. Du er velkommen til å prøve å bruke tagger, men forskning har vist mer konsekvent støtte fra tabeller.

Jobber med bilder

Bilder er gjengitt på en annen måte på forskjellige e-postklienter. Gmail støtter for eksempel ikke bakgrunnsbilder og vil ignorere noen url () -attributt i en inline-stil som peker til et bilde. Som standard vil de fleste e-postklienter slå av bilder. For å motvirke dette, bruk bakgrunnsfarger for å fungere som tilbakeslag for å sikre at meldingen vår forblir lesbar selv med bildene deaktivert. Når de fleste brukere velger å ikke vise bilder, bruk alltid Alt-attributtet for å beskrive bildet for å sikre at mottakerne ikke taper helt.

Når du ringer bilder, bruk absolutte url-stier som vist nedenfor:

Oppsettet

Hvis du designer i Photoshop, kan du bruke Slice Tool for å hjelpe deg med å hogge opp HTML-oppsettet til flere komponenter. Husk å lagre den endelige utformingen som "HTML og bilder" under "Lagre som type" -dialogboksen.

Hva skal være bredden på oppsettet ditt? Med for mange mulige e-postklienter til å kode for alle scenarier, er enigheten i nettsamfunnet å holde layoutene ganske smale ved å holde seg under 600 piksler.

Hvis du fortsatt er en nybegynner, bruker du en mal og endrer den i stedet for å designe fra bunnen av, og får de samme resultatene. Så lenge du har et spesifikt design i tankene, kan du alltid snu hvilken som helst mal som passer til spesifikasjonene dine.

Bruker CSS

De fleste e-postklienter har vanskelig for å gjengi CSS, og hvis du kan designe uten det, desto bedre. Hvis du må ansette noen CSS, må du imidlertid forsikre deg om at du spesifiserer den på linje i motsetning til å avgi CSS-erklæringer i seksjonen. Hvis du for eksempel vil legge til noen CSS til tabellceller, i stedet for å spesifisere den i

kan du i stedet spesifisere den i
stikkord. Legg merke til hvordan dette er gjort i koden nedenfor:

 cellpadding = "8" border = "0"> 

Koden ovenfor vil gjengis mer konsistent på tvers av store e-postklienter. Ved å holde ting enkelt vil du sikre at innholdet ditt forblir lesbart på en rekke enheter og retninger.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com