Hva Visual Studio 2012 og .NET 4.5 tilbyr utviklere

Jeg ble akkurat komfortabel med Visual Studio 2010, og nå avslører Microsoft Visual Studio 2012. Nye versjoner av Visual Studio sammenfaller vanligvis med oppdateringer til .NET Framework, og dette fortsetter med utgivelsen av .NET 4.5 (.NET Framework 4.5). Her er en rask gjennomgang av hva Visual Studio 2012 og .NET 4.5 bringer til bordet for å hjelpe deg med å bestemme om og når du trenger det.

.NET Framework 4.5

Det virker som bare i går at jeg utviklet applikasjoner med .NET 1.1 - noen av disse applikasjonene har fremdeles en puls. .NET Framework har eksplodert til å omfatte så mange teknologier (WCF, WPF, ASP.NET, etc.), funksjoner og alternativer at det er urealistisk å forvente at en utvikler vet hvordan de skal bruke dem alle. Med .NET 4.5 har det vært mange oppdateringer til kjernespråkene, der den asynkrone programmeringen har fått mye dekning.

Hvis du planlegger å bygge Windows 8-applikasjoner, vil du ha .NET 4.5, fordi det har et underett kalt .NET for Windows Store. Å bygge Windows 8-applikasjoner betyr at du vil bruke HTML5 og CSS3, som er omfavnet av ASP.NET 4.5 og Visual Studio 2012. Web Sockets-støtte er lagt til, samt muligheten til å pakke JavaScript-biblioteker / kode og minimere størrelsen på dens nedlasting. ASP.NET websider 2 gir flere funksjoner for å bygge sider mens du er på farten, og det er gjort forbedringer av webformer og MVC. Disse funksjonene og mer kan brukes til å bygge kraftige applikasjoner via Visual Studio 2012 IDE. Du kan imidlertid fortsatt målrette mot hvilken som helst versjon av rammeverket - det stemmer, du er ikke tvunget til å oppgradere til .NET 4.5.

IDEEN

Figur A viser velkomstskjermen for installasjonen av Visual Studio Ultimate 2012. Microsoft uttalte ytelsesforbedringer er et sentralt mål for Visual Studio 2012; dette inkluderer å redusere rotet i utviklerens arbeidsområde, som teoretisk gjør at de kan fokusere bedre på arbeidet sitt. IDE laster nå løsninger asynkront med nøkkeldeler lastet først. Visual Studio 2012 starter opp raskere enn Visual Studio 2010, men jeg er ikke sikker på at Microsoft lyktes i målet sitt å redusere rotet. IDE-en åpner med færre vinduer som feil, klasser, serverutforsker og så videre, men disse kan enkelt åpnes via Vis-menyen, som var et alternativ i tidligere versjoner av Visual Studio. Det er faktisk nyttige funksjoner som er laget for å gjøre ting som å forhåndsvise filer uten å åpne dem enklere. Figur A

Visual Studio Ultimate 2012 velkomstside (Klikk på bildet for å forstørre.)
Et annet interessant trekk ved Visual Studio 2012 er inkluderingen av LightSwitch, Silverlight og Expression Blend. De to første er prosjekttyper innen IDE som vist i figur B (blant de mange andre prosjektalternativene). Expression Blend er installert som et eget program i Visual Studio 2012-katalogen, men det er bare tilgjengelig for Windows Store-apputvikling på Windows 8. Figur B

Alternativer for å lage en ny webapplikasjon i Visual Studio 2012 (Klikk på bildet for å forstørre.)
Figur C viser et ASP.NET websideprosjekt som ble åpnet i Visual Studio 2012. Det er ikke et stort skifte fra Visual Studio 2010, men du kan legge merke til nettleser- og DocType-alternativene rett under hovedmenyen. For dette prosjektet er Google Chrome valgt som målleser, men denne rullegardinlisten er fylt med nettleserne som er installert på utviklingsmaskinen, slik at du kan teste med en rekke nettlesere. DocType lar deg velge målstandard; HTML5 er standard for nye prosjekter, men du kan målrette mot andre, avhengig av prosjektet. I IDE-en kan du også legge merke til menyalternativene øverst - Nettsted, Bygg, feilsøke, Team, SQL, Verktøy og mer; disse alternativene kan endre seg avhengig av hvilken versjon av Visual Studio som er installert, men de gir et glimt av de mange tingene du kan gjøre i Visual Studio 2012. Figur C

Arbeide med et ASP.NET Web Pages 2-prosjekt i Visual Studio 2012 (Klikk på bildet for å forstørre.)

Integrasjon med andre Microsoft-produkter

Et sentralt aspekt ved å utvikle med Microsoft-teknologier er den tette integrasjonen med andre Microsoft-produkter. Visual Studio 2012 forenkler dette ved å gi miljøet å bygge applikasjoner som bruker disse produktene. Følgende liste gir en prøve på mulighetene:

  • PowerPoint: Bruk PowerPoint for å starte utviklingsprosessen i henhold til Agile-metoder med storyboarding (Microsoft har helhjertet omfavnet Agile). PowerPoint Storyboarding er et utvalg i Visual Studio 2012 installasjonsmappe. I tillegg til PowerPoint, er hele Microsoft Office-pakken programmatisk tilgjengelig for bruk etter behov i koden.
  • Windows 8: Bygg applikasjoner for den nye versjonen av Windows.
  • Windows Phone: Visual Studio 2012 lar deg målrette mot flere plattformer som Windows Phone.
  • SharePoint: Visual Studio 2012 lar deg bygge og teste SharePoint-applikasjoner.
  • Team Foundation Server (TFS) 2012: Storskala prosjekter krever teamarbeid og kildekodekontroll, som begge er lett tilgjengelig i TFS 2012, som sømløst integreres med Visual Studio 2012.
  • System Center 2012: Dette kan brukes med TFS 2012 for å automatisere identifiseringen av produksjonsfeil / feil og for å lage oppgaver for å løse disse problemene.

Når du skal trekke i avtrekkeren

Å kjøpe og lære et nytt produkt er ressurskrevende, så alle situasjoner er unike. Jeg prøver fortsatt å kjøre Visual Studio 2012 mens jeg bruker Visual Studio 2010 på eksisterende prosjekter, men flyttingen til Visual Studio 2012 virker ikke som en komplisert prosess - jeg kan fremdeles målrette tidligere versjoner av .NET Framework på et prosjekt -prosjektbasis. Det er forskjellige versjoner av Visual Studio 2012 - Visual Studio Ultimate 2012 med MSDN, Visual Studio Premium 2012 med MSDN, Visual Studio Test Pro 2012 med MSDN, Visual Studio Pro 2012 med MSDN og Visual Studio Pro 2012 - så du trenger å vurder behovene dine før du trekker i avtrekkeren når du går til den.

Visual Studio 2012 virker som andre Microsoft-produkter ved at de mange funksjonene kan være litt overveldende. Et godt eksempel er Microsoft Word; hvor mange mennesker trenger egentlig alle klokkene og fløytene som er tilgjengelige? De fleste brukere trenger bare å lage enkle dokumenter. Det samme kan sies for Visual Studio; mange utviklere trenger å bygge grunnleggende applikasjoner og trenger ikke statister. Microsoft ser ut til å gjenkjenne dette med det fritt tilgjengelige og forenklede Web Matrix-verktøyet for å bygge webapplikasjoner. Tredjeparts verktøy som SharpDevelop gir også alternativer.

Hold dine tekniske ferdigheter oppdatert ved å registrere deg på TechRepublics gratis nyhetsbrev om Software Engineer, levert hver tirsdag.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com