Vil du ha en Tesla Model 3? Finn 5 ingeniører for utsending

Teslas autopilot: Hva er nøkkelfunksjonene? Til tross for navnet er Teslas Autopilot ikke helt autonom. Dette er en rask oversikt over hva Autopilot selvkjørende plattform kan gjøre.

Utsendingens grunnlegger Larry Gadea håper en Twitter-appell kombinert med et veldig skinnende objekt vil løse ansettelsesproblemene hans. Hvis du henviser fem ingeniører til selskapet hans, lover han å kjøpe deg en Tesla Model 3. Twitterverse kom gjennom sin vanlige blanding av skepsis og entusiasme.

henvis til 5 ingeniører, få en Model 3

- Larry Gadea (@lg) 6. september 2019

Hvis du tror de faktisk kommer til å gi bort en Tesla, vil jeg gi deg en Lamborghini for hver 5 ingeniør du sender min vei.

(Hint: Jeg diskvalifiserer automatisk det femte, og beholder det andre 4)

- Inneholder mindre enn 2% Hermann (@table_delete) 9. september 2019

Du har nettopp gjort å finne stort talent mer interessant for meg :)

- Jiten Oswal (@jitenoswal) 7. september 2019

Per i dag har Envoy nesten 30 åpne stillinger, inkludert fem innen prosjektering:

  • Android Engineer
  • DevOps Engineer
  • Frontend Engineer
  • Programvareingeniør - Backend
  • Teknisk leder

Alle stillingene er på heltid og har base i San Francisco. For øyeblikket er det 135 personer og to kule hunder som jobber på Envoy. Jobben tilbyr en anstendig fordelsepakke: sunne lunsjer hver dag og ukentlige teammiddager; månedlig transport og gympoeng; ubegrensede ferier; full helse dekning; og en 401K.

Envoys første produkt var programvare for innsjekking av besøkende. Selskapets iPad-app lar besøkende logge på og skrive ut en navnelapp. Utsending sjekker nå mer enn 100 000 mennesker per dag, og flertallet av brukerne er utenfor Bay Area og halvparten er utenfor USA.

Gadea jobber gjennom voksne problemer nå som manager etter mange års arbeid som utvikler. Som 18-åring begynte han som praktikant hos Google og jobbet der gjennom college. Neste gang var han ingeniør på Twitter. Etter noen år var Gadea klar for et nytt eventyr. Han grunnla Envoy i 2013.

Ansettingssett: Microsoft Power BI-utvikler (TechRepublic Premium)

Å ansette er en kostbar prosess, spesielt hvis du ansetter en programvareingeniør i Bay-området. Mye av personalets tid og penger går i oppgaven med å finne en ny ansatt:

  • Rekrutteringsavgift

  • Ingeniørtid for intervjuer

  • Ny utleie trening

  • Bonus, flytting osv

Den endelige regningen kan legge opp til $ 50.000.

Tesla Model 3 er $ 36.000. Teslas inventar i New York City har for tiden en haug med hvite Model 3-er som starter på rundt 38 000 dollar. I inventaret i San Francisco er det en rød modell 3 for 43.490 dollar. Så hvis det koster utsending minst 250 000 dollar å ansette fem ingeniører ved bruk av den tradisjonelle metoden, er det langt billigere for Gadea å kjøpe en Tesla, selv om han må kjøpe noen få for å få fem levedyktige kandidater.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com