Vil du være en god ingeniørsjef? La utviklerne mislykkes

Tips for hvordan du kan bli en utvikler. I dette introet til TechRepublic hvordan du blir en utvikler-jukseark, går Alison DeNisco Rayome gjennom ressursene våre om hvordan du kan bryte deg inn i utviklingsfeltet.

Facebooks Mark Zuckerberg populariserte ideen om å "gå raskt og bryte ting", som er en flott oppskrift på smidig programvareutvikling. I den virkelige verden forblir imidlertid de ødelagte tingene noen ganger ødelagte i lang tid. Verre er det at ansvarlige utviklere ikke holder seg lenge nok til å lære av feilene sine. Jeg ble påminnet om dette i en samtale med Jean-Michel Pettit, en kollega og visepresident for engineering for Adobe Experience Manager (AEM). I løpet av de siste 25 årene har AEM utviklet seg til å se en betydelig prosentandel av sine ingeniører som jobber med produktet i et tiår eller lenger.

Ifølge Pettit er en av de beste tingene med å ha et ingeniørteam leve med et produkt så lenge at de må takle konsekvensene av kodingsfeilene deres. Det høres kanskje ikke ut som mye moro, men det er en flott oppskrift for å hjelpe deg med å utvikle ingeniører når de på sin side utvikler programvare.

Når det krasjer og brenner er en god ting

LinkedIn ingeniørleder Tom Dale er enig. Han siterer sin kollega Stefan Penner og bemerket i en tweet at "når de veileder juniorutviklere, vet de fleste at det er viktig å gi dem utfordringer de kan vokse inn i. Men det er også viktig, " fortsatte Penner, at "de er ansvarlige for å fikse det når feil løsning krasjer og brenner. "

Med andre ord oppsummerte Dale: "Det må være en direkte linje mellom tekniske beslutninger og kostnadene som følger med dem. Hvis noen andre svir seg inn for å rydde opp i rotet ditt, er det vanskeligere å reflektere over og lære av dine feil."

Nylig merket Dale også "en sammenheng mellom 'vi trenger å omskrive dette arven rotet!' Mennesker og korte stillinger "hos selskapet. "De trenger ikke ofte å leve med nedfallet av sin storslagenhet, " fortsatte han.

Å spille helikopteringeniørsjef til yngre utviklere eller til eldre utviklere på såkalt "legacy code" resulterer i forbløffet læring. Hvis du ikke lar folk feile og lære av den feilen, la Penner til, "du frarøver dem viktige læringsmuligheter." Dette er ikke et spørsmål om å "kaste dem til ulvene", som kanskje heller ikke passer godt med leveringstidene og forretningsmessige mål. Det er ganske enkelt et spørsmål om å la utviklere lære ved å gjøre, og "å gjøre" må inkludere feil.

Holder det interessant

Selvfølgelig er det ikke alle som ønsker å henge med koden sin for å se den gjennom de vanskelige tenårene og inn i voksen alder. Da EmpireJS-utvikler Kelly Sutton fremhevet: "Å be folk om å holde seg rundt for å se at ting oppfører seg kan være vanskelig: det blir satt til ingeniørsjefen å holde utfordringene interessante og fortsette." Utviklere, fortsatte han, "trenger variasjon etter et langvarig prosjekt."

Så hva er hemmeligheten? "Ferier og tålmodighet er nøkkelen, " bemerket han.

Dette kan ha vært ment litt tunge-i-kinnet, men prinsippet er riktig, og gjenspeiler kjennetegnene til stort lederskap og mentorskap. Dette er uten tvil en av de største funksjonene en ingeniørsjef (eller egentlig en hvilken som helst leder) kan fylle: Å hjelpe ansatte til å vokse. Når ledere ser rollene sine på denne måten, blir kortsiktige kortsiktige problemer langsiktige byggesteiner for å utvikle talent i organisasjonene.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com