Brukere er raske til å grøfte virksomheter med dårlige digitale plattformer

Cisco Live 2017: Hvordan apper kan gjøre eller ødelegge digital transformasjon i bedriften Matt Chotin, seniordirektør for AppDynamics, snakker om hvordan det å ha riktig app er avgjørende for digital transformasjon. En ny studie viser at 60% av forbrukerne har slettet en app eller forlatt et nettsted etter bare ett forsøk, hvis det er problemer med ytelsen, spesielt når det er en bank-app.

Mer enn noen gang har livene våre blitt bundet til smarttelefonene våre. Enheter administrerer en stadig økende mengde daglige oppgaver i livene våre, så mye at dårlig-laget apper har en konkret effekt på oss.

Cisco-eide AppDynamics ga ut en grundig studie om brukerappsvaner og avslørte at mange forbrukere er raske til å slutte å bruke apper som er treg eller ikke fungerer effektivt.

AppDynamics hyret Insight Avenue for å intervjue mer enn 7000 mennesker til studien sin, "The App Attention Index 2019: The Era of the Digital Reflex." Studien fant at bruken av digitale tjenester har utviklet seg raskt til å bli "en ubevisst utvidelse av menneskelig atferd - en digital refleks."

Nesten 70% av de spurte sa bokstavelig talt at deres digitale tjenester har blitt noe som tilsvarer en refleks. Folk tenker ikke to ganger før de raskt åpner Uber når de trenger å komme seg et sted eller Sømløst når de er sultne.

Mer enn 70% sa at de ikke var klar over hvor viktige digitale tjenester hadde blitt, og ytterligere 68% sa at de bruker flere digitale tjenester enn de selv er klar over. Mer enn halvparten sa at de synes det var vanskelig å håndtere de daglige oppgavene sine uten et program av apper.

10 måter å bygge reaktive mobilapper som engasjerer brukerne dine (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

Men brukere rapporterte at deres mengde apper og web-tjenester fikk dem til å føle seg mer kontroll over hverdagen, og nesten 80% sa at de har klart å finne nye produkter og tjenester gjennom andre apper.

I følge AppDynamics-undersøkelsen mener 70% av forbrukerne at deres digitale tjenester har lettet dem for litt stress i livet. Siden 2017 har det vært en massiv økning i prosentandelen av mennesker som tror deres digitale tjenester har forbedret produktiviteten på jobb og hjemme, med nesten 70% som sa det for årets undersøkelse. Overraskende sa den gjennomsnittlige respondenten at de bare bruker omtrent 7 digitale tjenester per dag. Undersøkelsen sa at dette var en nøkkelstatistikk på grunn av hvor galt den var.

Gjennomsnittlig person bruker mer enn 30 digitale tjenester hver dag i følge undersøkelsen, men målet med mange apper var å bli en sømløs del av livet ditt. Mange apper vil at du skal føle at du ikke bruker dem så ofte selv når du gjør det.

"Folk strekker seg etter telefonen sin så snart de våkner. De ber Alexa om å slå på lysene. De tapper på Sonos for å høre på favorittmusikken deres på Spotify. I løpet av nesten alle våkne øyeblikk av dagen, samhandler folk med en rekke applikasjoner som leverer digitale opplevelser, "heter det i rapporten.

"Faktisk driver disse opplevelsene så mye av hverdagen vår at vi ofte ikke engang er klar over at vi er avhengige av dem. På denne måten har bruken av digitale tjenester blitt en forlengelse av menneskelig atferd, en impulsiv, ' naturlig ', underbevisst handling - en' digital refleks '. "

En av de største delene av undersøkelsen dreide seg om apper som hadde dårlig ytelse som frustrerte forbrukerne og gjorde oppgavene enda vanskeligere enn de allerede er. Mer enn halvparten av de spurte innrømmet at de ville betale mer for selskaper de visste hadde digitale topptjenester.

Mer enn 60% sa at de ville unngå merkevarer som er kjent for å levere digitale opplevelser som de syntes var dårlige.

"I den digitale refleksens tid vil forbrukerne ikke lenger tilgi eller glemme dårlige opplevelser. En flott digital ytelse er nå grunnlinjen for enhver virksomhet, men de virkelige vinnerne vil være de som konsekvent overgår kundens forventninger ved å levere en feilfri opplevelse, " sa Danny Winokur, daglig leder i AppDynamics.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Rapporten sier at mer enn 60% av forbrukerne nå velger forhandlere basert på hvor raskt de kan få tilgang til produkter eller tjenester uten å tråkke noen gang i en butikk. Det samme gjelder for bankene, med 58% som sa at de bestemte seg for hvilken de skulle velge basert på hva som tillot dem å utføre transaksjoner digitalt.

Et større problem for bedriftene var ifølge undersøkelsen at forbrukere ikke varslet apper om dårlig ytelse eller til og med ga bedrifter en sjanse til å forbedre ytelsen.

Mer enn 80% av forbrukerne fortalte undersøkelsen at de ikke ville være interessert i å gi apper beskjed om resultatene sine før de går videre til en konkurrent.

Dette var viktig fordi 84% av de spurte i fjor rapporterte om problemer med digital tjeneste.

"Det er grunnen til at i merkevaren er inne på den digitale refleksen, må man erkjenne at eksepsjonell digital ytelse og kundeopplevelser i verdensklasse ikke lenger er ambisjoner - de er forretningskritiske, " sier undersøkelsen.

"Når digitale tjenester ikke leverer en førsteklasses kundeopplevelse - en sømløs, problemfri opplevelse - blir virkningen mer dyptgripende. Forbrukerne sitter ofte igjen med negative følelser av stress og sinne som kan påvirke ting som merkeoppfatning, henvisninger, og mer."

Hvorfor du trenger å lære om overvåking av applikasjonsytelse (TechRepublic)

Dette er en nyere utvikling bare sett de siste årene, ifølge studien. Etter hvert som digital tilgang har utvidet og økt, har folk blitt langt mindre tolerante overfor problemer, og det er nå mer sannsynlig at de direkte sletter apper, bruker konkurrenter og forteller andre om deres dårlige opplevelse.

Mer enn 75% av de spurte sa at forventningene til digitale tjenester økte, opp fra 62% i 2017. Nesten 90% sa at de neste tre årene forventer de å velge merker basert på deres digitale tilbud via nettet, mobilen og annet. enheter.

Rapporten bemerket at dette var nøkkelen for bedrifter å forstå fordi apper som var treg eller hadde svikt, lignet uhøflige detaljhandelsassistenter eller kasserere som sov på jobben. Med apper eller nettsteder som krasjet og fungerte dårlig, satte selskaper seg selv i fare monetært og med sitt rykte.

Nesten 50% av forbrukerne har byttet leverandør på grunn av dårlig digital ytelse, og økte fra 32% for bare to år siden, mens 70% innrømmet at de i løpet av de to siste årene har blitt mindre tolerante for problemer.

Nesten 70% sa at de gikk ut av deres måte å avskrekke andre mennesker fra å bruke apps med dårlig ytelse.

Forbrukere leter i økende grad etter personlige digitale opplevelser som er mer skreddersydd til deres umiddelbare ønsker. Mange apper er den eneste måten forbrukere noensinne samhandler med en bedrift, så det er nøkkelen for det å være en positiv representasjon av selskapet.

Brukere forventer også langt mer stemmekontroll eller stemmeassistentfunksjoner i løpet av de neste tre årene, i tillegg til større bruk av virtual reality for å la forbrukerne se merker før de kjøper. Nesten 60% forventer å samhandle med roboter hjemme, på jobb og i butikker i løpet av de neste tre årene.

Undersøkelsen antyder at virksomheter fokuserer sin innsats på å tilby sømløse, enkle å bruke digitale plattformer. Nettstedets ytelse og anmeldelser bør betraktes som representative for hele selskapets ytelse, og de to skal alltid justeres, ifølge AppDynamics-undersøkelsen.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com