De beste WordPress-verktøyene for utviklere, designere og konsulenter

Jeg var en Joomla! bruker som konverterte til WordPress i 2010, og jeg har bidratt med minst fire nettsteder til WordPress-statistikken om at det gir mer enn 68 millioner nettsteder rundt om i verden. I år tok jeg steget inn i WordPress-kodeksen og begynte å skrive mine egne plugins og ble komfortabel med koden bak den stadig utviklende WordPress-plattformen.

Visning av PHP-kode i cPanels filredigeringsprogram kan bare gå så langt før du vil bruke virkelige verktøy som profesjonelle WordPress-utviklere, designere og konsulenter bruker. I stedet for å gjøre et endeløst Google-søk, rakte jeg WordPress-samfunnet for å finne ut hvilke verktøy fagfolk bruker for å drive virksomheten. Dette er forslagene jeg fikk. (Alle listede priser er i amerikanske dollar.)

Integrerte utviklingsmiljøer og tekstredaktører

Hvis du skriver kode, trenger du en god tekstredigerer. Jeg har jobbet med NetBeans for utviklingsprosjektene mine, og jeg liker de innebygde FTP-funksjonene. Mange av utviklingsverktøyene i denne tabellen støtter FTP-kapasitet i redigeringsprogrammet, i tillegg til programvare for database og versjonskontroll.

applikasjonPriserPlattform
PhpStormGratis til 199 dollarLinux, Mac, Windows
Sublime tekst$ 70Linux, Mac, Windows
NetBeansGratisLinux, Mac, Windows
Koda 2$ 75 (for en begrenset periode)Mac
espresso$ 75Mac
Textmate$ 53Mac
Notepad ++Gå til siden for detaljer.Windows
TextWranglerGratisMac
(Se PDF-versjonen av denne tabellen.)

Figur A

NetBeans for PHP-utvikling

MySQL databasehåndteringsverktøy

For WordPress-utvikleren er det et must å forstå de underliggende MySQL-tabellene og støtte data. Populære hostingkontoer som Bluehost og HostGator gir myPhpAdmin for å administrere databasen. Imidlertid liker jeg de klientbaserte verktøyene for spørringskjøring og grunnleggende tabellendringer.

applikasjonPriserPlattform
Sequel ProGratisMac
MySQL arbeidsbenkGratisLinux, Mac, Windows
( Se PDF-versjonen av denne tabellen. )

Figur B

Sequel Pro

Lokale WordPress-vertsmiljøer

Når du utvikler på en WordPress-plattform, har du valget mellom å bruke en vert konto eller jobbe raskere ved å administrere ditt eget lokale Linux, Apache, MySQL og PHP-miljø (LAMP). Macintosh, Apache, MySQL og PHP (MAMP), XAMPP og DesktopServer gir lokale installasjoner av den vanlige LAMP-konfigurasjonen. Jeg har kjørt MAMP på MacBook Pro, og å jobbe lokalt sparer tid når jeg migrerer PHP-filer og bilder.

applikasjonPriserPlattform
MAMPGratis til 59 dollarMac
XAMPPGratisLinux, Mac, Windows
DesktopServerGratis til 49, 95 dollarMac, Windows
( Se PDF-versjonen av tabellen. )

verktøy

Andre nyttige WordPress-utviklingsverktøy inkluderer FTP-verktøy, skjermfangstverktøy og feilsøkingsverktøy. Firebug er et uunnværlig verktøy når du prøver å finpusse et tema før du redigerer CSS-filen. Den levende redigeringsfunksjonen sikrer at du redigerer riktig CSS-kode og er fornøyd med resultatet før du begynner å redigere barnetemaet ditt eller endre en tilpasset.css-fil.

applikasjonFunksjonPriserPlattform
Gaffeltruck 2FTP-verktøyGå til siden for detaljer.Mac
OverføreFTP-verktøy$ 34Mac
Paparazzi!SkjermfangstGratisMac
DroplrDel og vert bilder

ScreenDesktop skjermen fange videoverktøy$ 99Mac
FirebugRediger og feilsøk CSS, JavaScript og HTML LiveGratisFlere, Firefox

(Se PDF-versjonen av denne tabellen.)

Figur C

Forklift 2 - FTP i Finder

WordPress-plugins

Flere WordPress-plugins er verktøy som du må ha. I mine uformelle diskusjoner med utviklere er Gravity Forms den mest refererte plugin-en, ettersom den lar utviklere etablere en basisform og deretter utvide den for mer kompleks funksjonalitet.

Plugg innFunksjonPriser
Typer og visningerTilpasset innleggstype og visningsverktøyGå til siden for detaljer.
GravitasjonsformerFormgenerator39 dollar - 199 dollar
BackupBuddySikkerhetskopier, gjenopprett og migrer WordPress$ 80 - $ 150
AkismetKommenter spam blokkererGå til siden for detaljer.
WordPress SEO av YoastSEO-verktøyGratis
(Se PDF-versjonen av denne tabellen.)

Prosjektledelse og samarbeidsverktøy

Utviklere, designere og konsulenter jobber ikke i et vakuum - prosjekter krever ofte samarbeid og koordinering med klienter, frilansere og distribuerte utviklingsteam. Jeg spurte Rebecca Gill fra Web Savvy Marketing om de populære verktøyene som ble brukt i hennes Michigan-baserte nettsteddesignfirma. Hun sa:

"Vi bruker Basecamp, GitHub, Dropbox og Amazon for noen sikkerhetskopier. Vi kunne ikke leve uten Basecamp og GitHub. Hvert prosjekt, uansett type, er i Basecamp. Basecamp klarer oppgavelister, tidssporing og filoverføringer. Alle kodingsfiler som krever samarbeid, er plassert i GitHub. Siden vi har et virtuelt team, er disse programvarepakkene uvurderlige for meg. Mellom Basecamp, GitHub og Skype føles det virtuelle teamet mitt som om de er på skrivebordet og ikke over hele kloden. "

Hvis du er en WordPress-frilanser som er interessert i forretningssiden av WordPress, må du lytte til MattReport, en WordPress-podcast for gründere, startups og frilansere. Matt Medeiros er verten for MattReport, og hvert intervju gir en "Hva er i din verktøykasse?" segment hvor WordPress-utviklere og konsulenter lister opp favorittprogramvareverktøyet deres for å administrere sine daglige aktiviteter. I Matt sitt selskap, Slocum Design Studio, bruker teamet hans Trello, GitHub og Droplr for å samarbeide, dele filer og administrere klientprosjekter.

Sammendrag

Programvareingeniører, designere og konsulenter leter alltid etter verktøy for å gjøre jobben enklere. Det kan hende du må bruke noen dollar for å bruke de kommersielle funksjonene, men du vil også finne gratis verktøy som hjelper deg med å fullføre jobben.

Hvis du har et favoritt WordPress utviklingsverktøy, kan du fortelle oss hva det er i kommentarene.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com