Toppkodingslønn som ble avduket for 2019 og amerikanske utviklere gjorde 5% mer enn i fjor

Er det fortsatt verdt å bli dataforsker? Når lønningene flates ut og konkurransen øker, er det tegn på at utsiktene for dataforskere kan være mindre fantastiske enn en gang trodde.

Stack ga ut den siste iterasjonen av sin Overflow Salary Calculator for kodere og en tilsvarende studie som viser at lønningene i USA fortsetter å overgå det som finnes andre steder.

I et blogginnlegg skrev Stack Overflow-dataforskeren Julia Silge at for den tredje versjonen av kalkulatoren deres, undersøkte de lønn i 14 land, inkludert Canada, Frankrike, Tyskland, Storbritannia og USA, Australia, Brasil, India, Italia, Nederland, Polen, Russland, Spania, Sverige.

Lønnene beregnes ut fra en rekke faktorer som spenner fra lokasjons- og utdanningsnivå til mange års erfaring med profesjonell koding, typen kodingsarbeid du gjør og teknologiene du bruker profesjonelt.

Hvordan bygge en vellykket karriere som DevOps ingeniør (gratis PDF)

Silge sa at de forutsagte lønningene er basert på beliggenhet, utdanning, erfaring og annen informasjon du legger inn i kalkulatoren. De bruker en omfattende database med informasjon fra Stack Overflow Developer Survey for å bygge en nøyaktig modell som gjenspeiler trender i hvordan kodearbeid kompenseres over hele verden. Dette er niende året de har gjennomført undersøkelsen, og for i år snakket de med 90 000 utviklere.

Den største overraskelsen var den brede marginen mellom medianlønn i USA og overalt ellers. Kodere i en rekke stillinger var langt mer sannsynlig å oppnå lønn på $ 100 000 eller mer med bare fem års erfaring i USA. I alle andre land kunne de med over 30 år fortsatt ikke sikre seg lønn over $ 100.000.

"I følge undersøkelsen vår tjener folk som koder i land som USA og Canada omtrent 5% mer i år sammenlignet med i fjor, og til og med kontrollerer for erfaring og utdanning, " skrev Silge.

"Situasjonen i Europa, Russland, Brasil og India er ikke fullt så positiv, med stort sett stabile lønninger i år sammenlignet med sist, kontrollerende for utdanning og erfaring."

Kunnskap om spesifikke teknologier har direkte innvirkning på lønn uavhengig av erfaring eller rolle. Å holde seg oppdatert om de nyeste teknologiene var nøkkelen til å være etterspurt i bransjen.

"I år ser vi en betydelig lønnsøkning for utviklere som forteller oss at de bruker Scala, Redis, Go eller Apache Spark i yrkeslivet. Akkurat som i fjor er noen teknologier som WordPress og PHP forbundet med lavere lønn for utviklere, og noen teknologier som JavaScript brukes så vidt at de ikke påvirker lønnen opp eller ned, "skrev Silge.

Silge la til at de til og med var i stand til å forutsi lønnsestimater basert på hvor du var i et bestemt land. Som eksempel tjener kodere i Paris nesten 15% mer enn folk andre steder i Frankrike. Det samme holdt for kodere i større byer som Seattle, New York og San Francisco.

For tredje år på rad var stillingene med høyest medianlønn fokusert på DevOps, data science, data engineering og back end. Hver hadde den høyeste medianlønnen i alle de 14 undersøkte landene.

"I løpet av de siste årene har datavitenskap og datateknisk arbeid flyttet bort fra en ekstrem outlier-stilling til hovedstrømmen av programvarearbeid. I følge Bureau of Labor Statistics er dette et resultat av at arbeidsgivere bruker dataforskere for å løse en rekke av problemer, "sa Silge.

"DevOps-fokusert arbeid er derimot uvanlig både med tanke på høy kompensasjon globalt, så vel som arbeidsglede, hvor få DevOps-spesialister som leter etter arbeid og mer."

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com