Topp 10 programmeringsspråk som arbeidsgivere faktisk trenger

Hva studentutviklere faktisk vil ha i en jobb Kodingsspråk studentutviklerne vet ikke alltid stemmer overens med hva organisasjoner trenger, ifølge HackerRank.

Krigen for talentutviklere lønner seg i USA, hvor det er mer enn 570 000 åpne databehandlingsjobber og færre enn 50 000 kandidater innen informatikk som går inn i arbeidsstyrken. Å gjøre saker vanskeligere for organisasjoner som søker dyktige programmerere er det faktum at kodespråk arbeidsgivere trenger er noen ganger forskjellige fra de som utviklerstudenter kjenner, ifølge en tirsdagrapport fra HackerRank.

Globalt sett er etterspørselen etter JavaScript særlig bedre enn studentenes ekspertise, viser rapporten. JavaScript er fortsatt veldig populært i bedriften og blant utviklere i arbeidsstyrken, og arbeidsgivere trenger det mer enn noen annen ferdighet, ifølge HackerRank.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

"Det er en stor mulighet for studentutviklere å lære JavaScript og JavaScript-fokuserte rammer, " uttalte rapporten. "Ettersom retningen for webapplikasjoner har beveget seg fra statisk til dynamisk, har JavaScript blitt stadig mer dominerende i bransjen. Faktisk er 95% av nettapplikasjonene bygget på JavaScript - så det er vanskelig å ignorere frakoblingen."

Mens 48% av arbeidsgiverne sier at de trenger JavaScript-ferdigheter, sier bare 42% av studentutviklere over hele verden at de kjenner språket, ifølge rapporten. Gapet er spesielt stort i India og Canada, mens USA og Storbritannia har de største populasjonene av JavaScript-utviklere.

Rapporten bemerket at ferdighetsgapet kan spores tilbake til studenter i datavitenskap. JavaScript er ikke undervist i standard CS-programmer, og av de 10 beste CS-programmene som er oppført av US News and World Report, inkluderer ingen eksplisitt JavaScript i deres kjerne pensum. I stedet må studentene stole på praksisplasser, personlige prosjekter eller mentorskap for å lære seg etterspurt språk, fant rapporten.

Årsaken til dette er at informatikkprogrammer har en tendens til å fokusere på kodingsteori versus applikasjon, og etterlater lite rom for praktiske, industridrevne språk som JavaScript, ifølge HackerRank. Fordi JavaScript-økosystemet endres så raskt, vil det være vanskelig for skolene å holde kursoppdatering oppdatert, bemerket rapporten.

JavaScript er ikke det eneste programmeringsspråket med et avvik mellom arbeidsgiverens etterspørsel og studentkunnskap. Her er de 10 kodespråk som arbeidsgivere trenger kontra de utviklerstudentene som faktisk kjenner:

1. JavaScript

Arbeidsgivere trenger: 48%

Studentene vet: 42%

2. Java

Arbeidsgivere trenger: 47%

Studentene vet: 66%

3. Python

Arbeidsgivere trenger: 33%

Studentene vet: 53%

4. C ++

Arbeidsgivere trenger: 21%

Studentene vet: 66%

5. C

Arbeidsgivere trenger: 19%

Studentene vet: 76%

6. C #

Arbeidsgivere trenger: 18%

Studentene vet: 16%

7. PHP

Arbeidsgivere trenger: 15%

Studentene vet: 25%

8. Ruby

Arbeidsgivere trenger: 8%

Studentene vet: 5%

9. Gå

Arbeidsgivere trenger: 7%

Studentene vet: 2%

10. Swift

Arbeidsgivere trenger: 6%

Studentene vet: 4%

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com