Tips for bruk av Google Web Toolkit

Google Web Toolkit (GWT) er en del av Google Developers-serien med produkter og tjenester og er utviklingsverktøyet for å bygge og optimalisere komplekse nettleserbaserte applikasjoner. GWT brukes av mange produkter hos Google, inkludert Google AdWords, og den er åpen kildekode, helt gratis, og brukes av mange nettutviklere over hele verden.

Målet med GWT er å muliggjøre produktiv utvikling av høyytelsesnett-applikasjoner uten at utvikleren trenger å være en ekspert på nettleseforespørsler, XMLHttpRequest og JavaScript. Oversikten og beskrivelsen vil dekke de innebygde verktøyene som finnes i settet, og vil fremheve Plugin for Eclipse, Speed ​​Tracker, GWT Designer og GWT SDK. Grunnlaget for å bruke hvilket som helst av GWT-verktøyene inkluderer prosessen med å skrive, feilsøke, optimalisere og deretter kjøre koden din. Disse verktøyene blir gjort tilgjengelige for å gjøre det en så jevn prosess som mulig for webdesignere. Alle verktøyene er tilgjengelige fra Google Web Toolkit Downloads-siden.

Plugin for Eclipse

Google-plugin for Eclipse gir IDE-støtte for Google Web Toolkit og App Engine webprosjekter, og inkluderer en lett versjon av GWT Designer. Vær også oppmerksom på at nedlastingen for pluginen inkluderer Eclipse-verktøy, samt muligheten til å installere Google Web Toolkit SDK og App Engine SDK. Plugin-en for Eclipse forutsetter at du allerede har en versjon av Eclipse installert, og avhengig av hvilken versjon du har, kan du sjekke listen over nettadresser for installering av plugin-filen fra nedlastingssiden for Google Eclipse.

Speed ​​Tracer

Speed ​​Tracer er en Google Chrome-utvidelse som lar deg finne ytelsesproblemer i webapplikasjonene dine og fikse dem. Den lar deg se visualiseringsmålinger som er hentet fra instrumenteringspunkter på lavt nivå inne i nettleseren og analyserer dem når applikasjonen kjører, noe som gir deg et bedre bilde av hvor tiden blir brukt i applikasjonen din.

GWT Designer

GWT Designer er en kraftig og brukervennlig toveis Java GUI-designer som lar deg lage brukergrensesnitt på få minutter med verktøy for intelligent layoutassistanse, dra-og-slipp og automatisk generering av kode. Med GWT Designer kan du lage rike internett-applikasjoner som bruker et kraftig sett med Eclipse-baserte utviklingsverktøy som gjør det mulig for Java-utviklere å raskt lage Ajax webapplikasjoner. Det antas også at du allerede har installert en smak av Eclipse.

GWT SDK

Google Web Toolkit SDK inneholder settet med kjernebiblioteker og kompilatoren som kreves for å skrive nettapplikasjoner. Én merknad: Hvis du allerede bruker Eclipse, foreslås det at du laster ned og installerer Google Plugin for Eclipse i stedet for GWT SDK. Noen få andre merknader før du installerer GWT SDK:

  • Du trenger Java SDK versjon 1.6 eller nyere.
  • Apache Ant er også nødvendig for å kjøre kommandolinjeargumenter.

For mer informasjon om GWT SDK, kan du se "Komme i gang med GWT SDK."

Den komplette utviklerhåndboken for Google tilbyr veiledninger og utviklerveiledninger for alle verktøyene som er nevnt over, inkludert emner som prosjektorganisering, koding, feilsøking, testing, optimalisering og publisering av webapplikasjonen din.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com