Dette er fem høyt betalte programmeringsjobber akkurat nå

De beste programmeringsspråkene å lære i 2019: Topp kodingsevner som betaler deg mest Dette er språkene som er mest etterspurt og tilbyr høyest lønn.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Utviklere som spesialiserer seg i ferdigheter relatert til bygging av nettsteder og tjenester er blant de beste inntjeningsprogrammerne.

De som jobber på bak- og frontend-webteknologier okkuperte tre av de fem stedene for høye inntjeningsprogrammerere i 2018, ifølge tall fra karrieresiden Dice.

Funnene kimer med en tidligere lønnsoppsummering fra rekrutteringsselskapet Hays, som også fant at selskaper var villige til å betale en premie for erfarne nettutviklere.

Et påminnelse er imidlertid at store lønninger virker reservert for webutviklere med en velprøvd merittliste som jobber med front- eller back-endeprogrammerammer for å bygge nettsteder og tjenester. I motsetning til dette antyder Hays tall at juniornettutviklere er relativt dårlig betalte sammenlignet med andre programmerere.

Her er de fem utviklerrollene som Dice fant hadde høye gjennomsnittlige lønninger i løpet av 2018.

1.Back end Developer - $ 118.251

Disse utviklerne spesialiserer seg på å skrive kode som kjører på webservere og som understøtter online nettsteder og tjenester.

De vanligste assosierte ferdighetene for backend-utviklere er ifølge Dice MEAN-stacken, som omfatter en rekke JavaScript-relaterte teknologier som kjøres på servere.

M står for MongoDB, dokumentdatabasen som er designet for å være skalerbar etter hvert som webapplikasjoner vokser; E for Express.js, Node.js-rammeverket som forenkler prosessen med å bygge webapper; A er for Angular, front-end-webapplikasjonsrammen for å bygge brukergrensesnitt; og N er for Node.js, runtime-miljøet som lar deg bruke JavaScript på en server.

Dice fremhever også behovet for at disse utviklerne har kunnskap om forskjellige andre nettleserteknologier i front-end, for eksempel JavaScript-biblioteket JQuery og Cascading Style Sheets (CSS).

2. Utvikler med full stack - $ 116, 951

Dessverre er full-stack-utvikler noe av en spektakulær tittel, ettersom den brukes på så mange forskjellige utviklerroller.

Et varig trekk ved en forespørsel til en full-stack-utvikler er at utvikleren er dyktig i alt relatert til en spesifikk rolle, det være seg "skyteknikk" eller å bygge distribuerte systemer, med ferdigheter i front og bakkant som spenner over forskjellige språk, rammer og tilknyttede teknologier.

Ofte brukes det i forbindelse med en webutvikler som er kjent både med frontend UI-rammer som Angular og React og backend-rammer som Express.js og databaser som MongoDB. Noen ganger utvides det også til kunnskap om hvordan man spinner opp og administrerer infrastruktur på en offentlig skyplattform.

Imidlertid er det ikke begrenset til nettutvikling, og det kan også bli funnet å bli brukt på innlegg som søker ferdigheter relatert til Python, Java og andre språk.

3. Java-utvikler - 114 780 dollar

Java har lenge vært foretrukket for å bygge for bedriftsprogramvare, og forblir mye brukt og en godt betalt ferdighet, etter å ha vært språket du valgte for å skrive bedriftsprogramvare på serversiden i mer enn ti år.

Utenom serverne er Java også et offisielt språk som brukes til å utvikle Android-apper, og har blitt brukt til å bygge spill og webapper i mange år.

Språket blir noen ganger sett ugunstig sammenlignet med det nyere språket Kotlin, som noen ganger blir sett på som en erstatning for Java, spesielt i Android-utvikling.

Kotlin ble beskrevet av en programvareingeniør fra Netflix som å tilby "noen av de beste funksjonene til andre språk" kombinert med "interoperabilitet med Java".

4. Python-utvikler - $ 109 202

I 2017 erklærte utviklernav Stack Overflow Python for å være verdens raskest voksende programmeringsspråk, drevet hovedsakelig av eksplosjonen av interesse for maskinlæring og Pythons popularitet blant det voksende antallet dataforskere. En fersk Kaggle-undersøkelse av 16.000 datapersonell fant at Python nå var deres programmeringsspråk.

Utenfor språkets rolle i big-data analyse, er Python svært allsidig, brukt til alt fra å bygge web- og stasjonære apper til å skrive skript til orkestrere systemoperasjoner.

Som førstespråk er Python-koden relativt lett å lese og forstå, støtter flere programmeringsparadigmer, har et bredt spekter av programvarebiblioteker som kan slippes ned i kode og kan skaleres til store applikasjoner. Det er mange gratis kvalitetsopplæringer, kurs og videoer tilgjengelig på nettet.

På baksiden kritiseres ofte Python for sin langsomme ytelse, for å være et dårlig valg for mobilutvikling, og for begrensninger i hvordan den håndterer databasetilgang.

5. Nettutvikler - $ 102, 689

Webutvikler er et bredt begrep som omfatter alt fra jobber som administrerer eldre nettsteder bygget med vanilje JavaScript, HTML og CSS, sammen med eldre biblioteker som JQuery, til enkeltpersoner som spesialiserer seg i moderne frontend-webapplikasjonsrammer som Angular og React.

Som nevnt varierer lønnene for nettutvikling enormt, med arbeidsplasser på inngangsnivå som er spesielt dårlig betalt.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com