Teknisk nyhetsoppdatering: WWDC, farlige ansatte og reseptbelagte analyser

Teknisk nyhetsoppdatering: WWDC, farlige ansatte og reseptbelagte analyser Denne ukens nyheter fra TechRepublic og ZDNet inneholder høydepunkter fra WWDC, en advarsel til arbeidsgivere angående ansattes sikkerhet og hva du trenger å vite om reseptbelagte analyser.

Jeg er Karen Roby med nyhetsoppdateringen TechRepublic og ZDNet.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Apples verdensomspennende utviklerkonferanse dominerte nyheten denne uken, ettersom noen store kunngjøringer ble gjort. Et par av høydepunktene inkluderer et blikk på den nye Mac Pro som vender hoder uten tvil ... 5.000 Pro Display XDR med en mørk modus og et operativsystem for iPad som heter iPadOS. Store forbedringer av Apple Watch og iTunes ble også dekket.

Apple avduket neste generasjons macOS under grunntonen ... macOS Catalina vil treffe i høst. Men vil Mac-en din kjøre den, eller har tiden kommet til å kjøpe en ny? Vi har noen svar for deg, pluss alle detaljer og analyser fra utviklerkonferansen ... det er alt på ZDNet og TechRepublic.

I andre, ikke-Apple-nyheter, viser en ForgeRock-rapport personlig identifiserbar informasjon som står for 97% av bruddene fra 2018. Mer enn 2, 8 milliarder forbrukerdataoppføringer ble utsatt ... og rammer en estimert totalkostnad for selskaper på over 654 milliarder dollar.

I tråd med sikkerhet, visste du at ansatte nesten er like farlige for selskaper som hackere og nettkriminelle? Mens de ansatte har de beste intensjonene, blir de ofte offer for phishing, malware og sosial prosjektering. Den oppsiktsvekkende nyheten avsløres i en ny rapport fra ISACA.

Cornerstone introduserer oss for Conversations, et teambasert tilbakemeldingsverktøy. Selskapet avduket flere nye produkter på tirsdag som tar sikte på å bringe flere teambaserte funksjoner og mobilvennlige tjenester til porteføljen. Natalie Gagliordi har alle detaljene.

Og til slutt er reseptbelagte analyser det siste stadiet i den analytiske evolusjonsveien, og vi har alle vinkler dekket i vår spesielle funksjonsguide, jukseark, videoer og mer. Hvis du ønsker å lære mer om anvendelse av reseptbelagte analyser, har vi det du trenger for å komme i gang.

Følg ZDNet og TechRepublic på sosiale medier.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com