Programvareutvikling topper listen over de fleste etterspurte teknologiske ferdigheter

Utviklere ønsker at lavkodeverktøy skal gjøre jobbene sine enklere, rapporten finner at utviklingsprogramvare for lavkode ikke bare er for ikke-programmerere: Utviklere siterer det som en flott måte å automatisere repeterende oppgaver og frigjøre tid til høyere arbeid.

Arbeidere i teknologisektoren prøver hele tiden å følge med på tidene og oppdatere sine mest lønnsomme ferdigheter for å være i forkant av spillet.

Må-lese utviklerinnhold

  • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
  • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
  • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

RS Components ga ut en grundig studie om hvilke teknologiske ferdigheter som er mest etterspurt, og fant at programvareutvikling var den mest etterspurte ferdigheten.

"Teknologisektoren har lagt til 59.000 jobber i 2019 så langt, og ved siden av det høye antallet ledige stillinger som er tilgjengelige, har ferdighetene de ansatte trenger å ha endret seg drastisk, " ifølge studien. "Teknologi utvikler seg kontinuerlig og de ferdighetene ansatte krever for å utføre jobber må det også samsvarer med endring av teknologi. "

Hvorfor IT-proffer trenger myke ferdigheter for å avansere karrieren (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

RS-komponenter fant "kunnskap om prinsipper for programvareutvikling" ble omtalt 588.504 ganger i stillingsbeskrivelser for teknologi han det siste året. Ferdigheter som dreide seg om JavaScript og jQuery kom på andreplass og ble omtalt i 407 459 stillingsbeskrivelser.

Java, SQL-databaser og programmering, og webutvikling avrundet de fem mest etterspurte teknologiske ferdighetene selskapene var ute etter.

"Vi kan også se på tvers av fire jobbtyper hvilke ferdigheter som stadig kommer frem som de mest populære, og er derfor ferdighetene som teknologisektoren som helhet krever, " ifølge studien

"Vi kan for eksempel se at overordnede 'programvareutviklingsprinsipper', 'SQL-databaser og programmering' og 'JavaScript og jQuery' er de tre beste ferdighetene generelt som er inkludert i stillingsbeskrivelser og derfor er de mest ønskede av arbeidsgivere når de rekrutterer til stillinger i teknologisektoren. "

De fleste av de andre ferdighetene som er oppført i rapporten svevde rundt 100 000 omtaler i stillingsannonser i år. Kompetanse innen cybersikkerhet ble sett i 116 321 stillingsbeskrivelser, mens 180 052 ba om kvalifisering av teknisk støtte.

Bedrifter var også på utkikk etter kandidater med systemdesign og implementeringsevner, i tillegg til kundeserviceopplevelse.

Studien lister opp dusinvis av andre ferdigheter som ble inkludert i tusenvis av stillingsannonser, og illustrerer hvor mye behovet for teknologiske ferdigheter har utvidet. Alle med Microsoft-ferdigheter eller erfaring med prosjektledelse og nettverkskonfigurasjon er også etterspurt for mange av selskapene som er oppført i rapporten.

"I et konkurransedyktig arbeidsmarked må ansatte ha de ferdighetene som bedriftene ønsker å rekruttere til hvis de skal lykkes med søknaden, " ifølge rapporten.

"Gjennom å analysere ferdighetene som er oppført i topptekniske stillingsbeskrivelser, kan vi se nøyaktig hvilke ferdigheter de ansatte skal sikre at de har den siste opplæringen, samt sikre at de er på CV-en for å sikre disse jobbene, " konkluderte rapporten.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com