Programvareutvikling galskap på codepaLOUsa

Som bosatt i Louisville, Kentucky, må jeg vanligvis reise et stykke for å delta på en førsteklasses teknisk konferanse og dele ideer med likesinnede, men den andre codepaLOUsa-konferansen endret dette til det bedre. Arrangementet, som ble holdt 15.-17. Mars 2012, ble annonsert som "programvareutviklingsgalskap", og de tullet ikke. Stort innhold ble gitt i forskjellige økter med mulighet til å snakke med andre IT-folk. Jeg deltok på codepaLOUsa på fredag ​​og lørdag, og her er høydepunktene mine fra konferansen.

Utviklingsfokus

Søknadsutvikling var hovedfokuset for codepaLOUsa. Selv om det ikke ble oppgitt i noe jeg leste, var det meste av innholdet dekket på økter (i det minste de jeg deltok på) på .NET og Windows. Open source-tilbud ble inkludert, men de ble levert med fokus på Windows-plattformen og språkene. Noen få gode eksempler var økter om Haskell og Ruby.

Keynote-talen på fredag ​​var av Billy Hollis, som jeg først hørte ham snakke for noen år siden på TechEd, og han underholdt som alltid. Han fokuserte på hvordan IT endrer seg og hvordan utviklere ikke skal holde seg tilbake med lukket tankegang som ikke omfavner endring. Som en eldre IT-profesjonell var det betryggende å se det grå håret hans på scenen mens han nikket med hodet mitt enig i talen hans.

Alle øktene var informative med livlige diskusjoner, men favorittene mine var PowerShell Tricks for .NET Developer og Building Rich User Experience uten JavaScript Spaghetti-presentasjoner og en diskusjon om RavenDB. CoffeeScript-øktene var også interessante, siden jeg ikke har hatt sjansen til å bruke teknologien. Dessverre ble Erlang-økten avbrutt. Det var en økt om algoritmer som fikk meg til å føle at jeg var tilbake i college calculus-klassen min og nesten sovnet meg, men du kan ikke vinne dem alle.

En ting jeg har lagt merke til ved teknikkonferanser er at spesielt interessante og populære økter ser ut til å forekomme samtidig, noe som tvinger deg til å velge mellom minst to tiltalende alternativer og får meg til å tenke at jeg savnet noe nyttig. Hver økt ble spilt inn, så jeg håper øktene jeg savnet vil være tilgjengelige online, men dette ble aldri kunngjort eller lovet. Mange foredragsholdere forpliktet seg til å gjøre presentasjonsbildene tilgjengelig.

plassering

Jeg var litt bekymret for å delta på denne konferansen i begynnelsen av college basketball mars galskap med andre og tredje runde spill som bare skjedde kvartaler unna konferanseplassen YUM! Senter. Heldigvis kom ikke hjertet av konferansen i konflikt med turneringsspillene og mengden. Konferansen var på en fredag ​​og lørdag (dypdykk før konferansen var på torsdag), så det var ingen kamper på fredag ​​og sene kamper på lørdag.

Konferansen ble holdt på downtown Marriott, og min viktigste klage på konferansen var mangel på skilting eller veiledning på hotellet. Det var ingen skilt utenfor hotellet eller umiddelbart inne, så det var mange deltagere som vandret målløst. Det første hotellpersonalet jeg spurte var uten mening om konferansen, men dette ble raskt rettet av en annen ansatt, og jeg fikk vist veien til arrangementet. Møterommene hadde god plass, og det var lite turgåing en gang på stedet. Internett-tilkoblingen så ut til å være et problem, noe som gjorde bruk av konferansemobilappen EventBoard ubrukelig da den ikke kunne koble seg til for å laste ned dataene. Lunsjen som tilbys var utmerket, og det var rikelig med brus tilgjengelig for å opprettholde en koffein-brum.

En verdig investering

En taler fredag ​​morgen kommenterte at 20 amerikanske stater og tre land var representert i tilhørerne til rundt 500 mennesker, men jeg lurte ikke de fremmøtte dataene for å bekrefte denne påstanden. Menneskene jeg møtte var fra Columbus, OH, Charlotte, NC, Nashville, TN, Indianapolis, IN og selvfølgelig Louisville. Det var god mulighet til nettverk og møte andre IT-fagfolk, som alltid gir meg perspektiv og holder meg forankret da de fleste av oss står overfor de samme eller lignende daglige arbeidsutfordringene.

Jeg har deltatt på ganske mange konferanser opp gjennom årene med noen høydepunkter og lave nivåer, og jeg kan anbefale codepaLOUsa-konferansen som en stor verdi for prisen. Den har et klart fokus og leverer løftet om utviklingsgalskap. Min anbefaling kommer med forbehold om at du er en .NET-utvikler, men kanskje neste år utvider codepaLOUsa omfanget. Forhåpentligvis får vi se hverandre på neste års arrangement.

Hold dine tekniske ferdigheter oppdatert ved å registrere deg på TechRepublics gratis nyhetsbrev om Software Engineer, levert hver tirsdag.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com