Programvareutviklere sier at de føler press for å ofre kodekvalitet for å overholde tidsfrister

Tankegangen til programvareutviklere er i endring, og arbeidsgivere må merke seg Princeton-professor Ed Felten mener programvareutviklere i dag er ute etter å gjøre en positiv forandring i verden, og arbeidsgivere må forstå deres behov.

Applikasjonsutviklere står overfor mange utfordringer med å lage programvare. Programmene deres forventes å være rene og stramme, relativt fri for bugs, og ut døra i tide til å treffe krevende frister.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Men de forskjellige forventningene støter ofte inn i hverandre, noe som resulterer i programvare som haster ut før den er klar, og gjør brukere til betatestere for buggy-programmer. En rapport fra Diffblue ble utgitt onsdag og lyser noen av hindringene som konfronterer applikasjonsutviklere.

På spørsmål om hvilke faktorer som bidrar til dårlig programvarekvalitet, siterte 40% av de 300 utviklerne i USA og Storbritannia urealistiske tidsplaner, og 40% la skylden for manuelle testprosesser.

Organisasjoner setter ofte mål for testkodedekning for utviklere, noe som krever at de lager enhetstester for å sikre kvaliteten på programvaren deres. Gjennomsnittlig mål for kodedekning er 63%, ifølge undersøkelsen. Men 48% av de spurte innrømmet at de noen ganger synes det er vanskelig å oppnå selv det dekningsnivået.

De fleste av de undersøkte utviklerne var enige om at enhetstester forbedrer programvarekvaliteten og fremskynder vedlikehold av kode. Men for å oppfylle dekningsmålene deres, må de bruke 35% av tiden sin på å skrive tester og 20% ​​av det bare på å skrive enhetstester, tid som kan brukes bedre på andre kodingsoppgaver.

Utover å oppfylle målene for testkodedekning, sa utviklere at de føler press for å levere ny produksjonskode, som spiser opp 29% av tiden.

For å imøtekomme alle disse forventningene, erkjente 42% av utviklerne at de har hoppet over å skrive enhetstester for å fokusere sin tid og sin innsats på å utvikle nye funksjoner. Videre sa to tredjedeler av utviklerne at installasjon av enhetstester er dagligdags, mens mer enn en tredjedel sa at de skulle ønske at de ikke trenger å skrive enhetstester i det hele tatt.

Hele 82% av de spurte sa at de heller ville brukt tid på mer kreative bestrebelser som å utvikle nye produktfunksjoner. På spørsmål om hvilke oppgaver de vil se automatisert, 73% siterte feilsporing og 70% pekte på å skrive enhetstester.

"Å be utviklingsteam om å levere programvare i verdensklasse uten å gi den rette støtten, ber om at de mislykkes og blir koblet ut, " sa administrerende direktør i Diffblue Mathew Lodge i en pressemelding.

"Å lage kvalitetskode skal ikke være avhengig av at utviklere skriver hundrevis eller tusenvis av uintuitive, uinteressante tester. Når robotoppgaver kan tilordnes maskiner, bør de være det - ikke bare for å beholde en mer fornøyd og effektiv arbeidsstyrke i en tid der topptalenter kan være vanskelig å finne, men også for å forbedre kvaliteten på koden de oppretter, "sa Lodge.

Sponset av Diffblue og utført av Vanson Bourne, den online undersøkelsen fremkalte svar fra 300 personer (200 i USA og 100 i Storbritannia). Alle respondentene jobber med programvareutvikling, applikasjonsutvikling og DevOps i roller på underutøvende nivå hos en rekke selskaper med minst 500 ansatte.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com