Samsung avduker Galaxy Note II LTE Android-smarttelefon i Singapore

Samsung kunngjorde lanseringen av Galaxy Note II LTE på et glitrende arrangement som ble holdt på Ritz Carlton Singapore onsdag 17. oktober 2012. Selv om det ikke offisielt var tilgjengelig før lørdag 20. oktober 2012, hadde jeg muligheten til å få hendene på produksjonsenhetene som var til stede i utstillingsvinduet.

spesifikasjoner

 • Nettverk: 4G LTE: 100 Mbps / 50 Mbps
 • Prosessor: 1, 6 GHz firekjerneprosessor
 • Skjerm: 5, 5-tommers HD SUPER AMOLED (1280x720)
 • OS: Android 4.1.1 (Jelly Bean)
 • Kamera: Hoved (bak): 8 megapiksler autofokus kamera med LED-blits, sub (foran): 1, 9 megapiksel kamera
 • Tilkobling: Wi-Fi 802.11 a / b / g / n (2, 4 & 5 GHz), Bluetooth 4.0, USB 2.0 Host, NFC
 • Sensor: Akselerometer, RGB-lys, Digital kompass, Nærhet, Gyro, Barometer
 • Minne: 16 GB Brukerminne + 2 GB (RAM) microSD (opptil 64 GB)
 • Dimensjon: 80, 5 x 151, 1 x 9, 4 mm, 180 g
 • Batteri: Standardbatteri, Li-ion 3, 100 mAh
 • Farge: keramisk hvit eller titan grå
 • Pris: SEK 998 uten kontrakt

Enterprise klar

Samsung benytter seg av Bring Your Own Device (BYOD) -trenden til sin hensikt med sin påstand om at Galaxy Note II er klar for bedriften ( figur A ). I følge Samsung er "kryptering av maskinvareenheter tilgjengelig på forespørsel", selv om den ikke utdypet utover denne uttalelsen. I følge informasjonsarket vil Note II fungere med VPN-løsninger fra F5, Cisco og Juniper, mens Mobile Device Management (MDM) -løsninger fra Sybase Afaria, MobileIron, SOTI og Good allerede er sertifisert. Figur A

Samsung sier at Galaxy Note II LTE er klar for bedriften.

Multi Screen-funksjonen som først dukket opp i Galaxy Note 10.1-nettbrettet, tar også veien til Galaxy Note II. Til tross for den relativt mindre skjermen til Note II-smarttelefonen sammenlignet med Note 10.1-nettbrettet, fant jeg det å være en veldig praktisk funksjon på 5, 5-tommers skjerm.

Hvis du trykker og holder på menyknappen, får du opp et stykke apper som støtter Multi Screen-funksjonen. Ved å bruke pekepennen eller fingeren kan du dra appene inn i ønsket halvdel av skjermen. Deleren er justerbar og kan gjøres for å favorisere den ene siden. Siden dette er en egenutviklet Samsung-funksjon, må støtten til flere skjermer bakes manuelt inn i apper. Listen over støttede apper virker lenger; Jeg spionerte Facebook ( figur B ) på toppen av Samsung-laget programvare som den innebygde nettleseren, e-postklienten, fotoviseren og S Note-appen. Figur B

Facebook side om side med et bilde som vises via bildevisning-appen.

En annen veldig nyttig funksjon er Air View, som egentlig er muligheten til å ta skjermbilder med S Pen for å tegne ut delen som skal tas. Dette kan gjøre det mulig for arbeidstakere å raskt runde relevant informasjon, for eksempel en adressebokoppføring, deler av et foto eller en del av et regneark. Da kan dette sendes på e-post eller deles via sosiale medier med bare noen få trykk på pekepennen.

Bunnlinjen

Samsung implementerte mange justeringer i maskinvare og programvare for å gjøre Galaxy Note II til et mye bedre kjøp i forhold til den opprinnelige Galaxy Note. Spesielt programvareforfiningene, for eksempel Multi Screen, gjør det til et langt ønskelig valg for bedriften. Galaxy Note II er smarttelefonen du har.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com