Anmeldelse: WiX website builder

Den gratis nettstedbyggeren WiX tilbyr en begrenset gratis konto, som lar deg bygge og designe nettsteder ved å bruke maler og førsteklasses hosting gratis, men du kan oppgradere til en av premiumpakkene deres som spenner fra $ 4 til $ 16, 17 per måned med årlige planer. . Et annet alternativ er månedsplanen, fra $ 6, 90 til $ 19, 60 per måned. Ved å bruke ren HTML5 inneholder den nettbaserte byggherren av WiX-editor mange verktøy og funksjoner som gir deg alternativer når du oppretter en malbasert webside. Opprett en online konto på bare noen få minutter, så kan du være på vei til å lage imponerende nettsteder gratis eller for så lite som $ 48 i året med en årlig pris. WiX er et perfekt verktøy for eiere / operatører som kanskje vil bruke det til sine små til mellomstore bedrifter, og det er et flott verktøy hvis du er en webutvikler / designer og ønsker å presentere mock-ups for potensielle kunder. Denne delen vil gjennomgå funksjonene, vise raske trinn for å opprette et nytt nettsted, liste over tilbud for hver pakke og gi eksempler på nettsteder som for øyeblikket er bygget og vert på WiX.

Funksjoner

Selv med gratisplanen kan du opprette, designe og være vert for websider ved hjelp av WiX-maler og funksjoner. WiX Editor lar deg organisere sidene, designbakgrunner, skrifter og farger; legge til tekst for overskrifter og avsnitt; og inkluderer medier som bilder, videoer og utklipp, eller dine egne bilder. Former, linjer og grafikk kan lastes opp til bildelageret ditt og brukes til ethvert prosjekt på nettstedet. WiX-redaktøren inkluderer også:

 • knapper, menyer og ikoner for sosiale nettverk

 • kobling

 • en app-byggherre, inkludert kontaktskjemaer

 • muligheten til å legge til din egen HTML-kode eller til og med en Google-hendelseskalender.

Listebyggeren oppretter automatisk en ordnet eller uordnet liste ved å bruke forhåndsinnstilte eller tilpassede ikoner for tall og kuler. Alle WiX-malene er designet for mobilvisninger med blikk på en bryter for å slå på den mobile handlingslinjen fra innstillingsmenyelementet.

En liste over WiX-funksjoner er inkludert nedenfor:

 • Hundrevis av tilpassbare maldesign

 • Gratis, sikker, dedikert hosting

 • Dra-og-slipp-redigerer

 • Støttelinje åpen 24/7

 • WiX-appmarkedet tilbyr populære merker og tjenester

 • Mulighet for elektronisk butikk

 • Integrering av sosiale nettverk

 • Gratis innhold inkludert bilder, skrifter, menyer og musikk

Første trinn for å opprette et nytt nettsted

Når WiX-kontoen din er konfigurert og du har bekreftet e-postadressen din, kan du begynne å bygge ditt første WiX-nettsted. De raske trinnene nedenfor viser hvordan du kommer til WiX-redigereren for å begynne å opprette din nye webside:

1. Forsikre deg om at du er på WiX “Min konto” -side.

2. Klikk på koblingen + Opprett et nytt nettsted.


3. På neste side kan du velge fra en liste med hundrevis av maler, organisert etter kategori, inkludert blank, populær, ny, forretningstype, musikk, underholdning og mer. Du kan forhåndsvise hvilken som helst mal eller gå rett i redigeringsmodus.


4. Velg malen din, og klikk deretter Rediger-knappen for å gå inn i WiX Editor-panelet. Jeg har valgt "The Bakery" -malen. WiX Editor lastes inn, og deretter plasseres du på hjemmesiden til den forhåndsinnstilte malen.


5. WiX Editor inkluderer verktøyene som er enkle å bruke på venstre sidelinje, inkludert knappene Pages, Design, Add, Settings og App Market. Fanen Sider vises åpnet nedenfor:


6. WiX vil minne deg om å lagre arbeidet ditt første gang med popup-skjermen som vist nedenfor. Velg hvilket som helst navn du vil ha for nettstedet du bygger, men husk å lagre ofte under redigering for å sikre at du jobber er bevart.


7. Redigering er så enkelt som bare å klikke på et element du ønsker å endre; for eksempel lysbildefremvisningen kan redigeres med nye eller lagt til bilder. Bildene kan redigeres, beskjæres og få lov til å passe til andre alternativer, for eksempel å sortere utseendet. Overgangene kan være horisontale eller vertikale, kryssfade, utad eller ingen. Andre innstillinger inkluderer navigasjonsinnstillinger på klikk og stilen til lysbildefremvisningsboksen. Dialogboksen for innstillinger for lysbildefremvisning vises nedenfor.


8. Når du er ferdig med å redigere, og du er klar til å publisere nettstedet ditt, klikker du på Publiser-knappen, og du blir bedt om å slå på SEO-innstillingene dine, vise handlingslinjen for mobile enheter og oppgi kontakten din informasjon.


pakker

Fire kategorier premium-pakker inkluderer e-handel, ubegrenset, kombinasjons- og Connect-domene, og tilbudene til månedlige eller årlige priser er inkludert i tabellen nedenfor:


Live WiX nettsteder

Dette er en kort liste over kjente nettsteder som er bygd på WiX, inkludert ett design av Tracy Costopoulos fra Storbritannia som nylig vant WiX sponset “The Jerry Rice Design-Off, ” som inkluderte en premie på 10.000 dollar.

Du kan utforske flere WiX-baserte nettsteder fra avsnittet "Bli inspirert", og flere er lenket på listen nedenfor.

 • Speckled Wood - Laget med en WiX-smykkesideemal

 • Midas Metal - benyttet en nattklubb-hjemmeside mal

 • CAKE Films - Bygget med malen “The Artist”

Selv om WiX kan være et begrenset tilbud for farget-i-ull og tradisjonelle webutviklere, tilbyr den HTML5-baserte online redigereren mange enkle alternativer for eiere av små bedrifter, spesielt med e-handelspakken til under $ 200 for en årlig pris . Frilans- og entreprenørnettutviklere kan vurdere "Ubegrenset" pakke for i underkant av $ 150 per år; 10 GB lagringsplass er nok selv for noen av de mer robuste bedriftsnettstedene, og den ubegrensede båndbredden sikrer at alle kundene dine aldri vil bli avskåret hvis virksomheten eksploderer eller en viral videooppretting.© Copyright 2021 | pepebotifarra.com