Gjennomgang: Visual Studio 2010 Ultimate Edition

Valg av riktig utgave av Visual Studio 2008 for organisasjonen avhenger av din jobbrolle. Dette høres ut som en enkel prosess, men det er komplisert for IT-proffe som har flere jobberoller.

Dette er ikke noe problem i Visual Studio 2010. I Visual Studio 2010s forenklede lagstruktur, legger hvert lag - bortsett fra Test Professional (som er den eneste rollespesifikke versjonen til venstre) - funksjoner til forrige nivå. (Vanlige komponenter er diskutert i mine tidligere anmeldelser av Visual Studio 2010.) I denne artikkelen skal vi se på hva Ultimate-utgaven av Visual Studio 2010 tilbyr.

spesifikasjoner

 • Produkt: Visual Studio 2010 Ultimate
 • Kostnad: 11.899 dollar
 • Støttede operativsystemer: Windows 2003 Server, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted

Hvem er målmarkedet?

Visual Studio 2010 Ultimate inkluderer nesten alt en utvikler trenger å få tilgang til fra Microsoft. Denne utgaven av Visual Studio er for utviklere som trenger å gjøre applikasjonsdesign, utvikling og testing.

Hvilke problemer løser det?

Den utmerkede funksjonen i Visual Studio 2010 Ultimate er IntelliTrace ( figur A ), også kjent som historisk feilsøking. Når du feilsøker et program, hvis en endring av staten forårsaket problemer senere i programmets utførelse, må du sette et knekkpunkt før endringen skulle skje og utføre programmet eller testen på nytt. Med IntelliTrace kan du undersøke utførelseshistorikken og se tilstanden på en bestemt kodelinje. Figur A

Av ytelsesgrunner registrerer IntelliTrace hendelser som standard. Imidlertid kan full sporing av samtale slås på gjennom Alternativer-menyen ( figur B ). Selv om IntelliTrace-filer bare kan utnyttes fullt ut med Visual Studio 2010 Ultimate-utgaven, kan Test Manager generere dem. Dette gjør det mulig for testere å legge ved fullstendig debuggerbare loggfiler med feilrapporter. Figur B

Klikk på bildet for å forstørre det.
De nye arkitekturverktøyene gjør det lettere å se på forholdene mellom klasser og lag. Ved første øyekast er Architecture Explorer ( figur C ) en herlig klassevisning. Muligheten til å bore ned, filtrere og raskt eksportere til interaktive klassediagrammer ( figur D ) setter dette imidlertid i kategorien et elektroverktøy. Lagskjemaet med avhengighetsvalidering og lagutforsker lar deg få tak i de mellomlagsavhengighetene som oppstår uten konstant oppmerksomhet på separasjon av bekymringer. Du kan også lage vanlige UML-diagrammer som skal inkluderes i prosjektet og knytte dem til Team Foundation Server-arbeidsobjekter. Figur C

Klikk på bildet for å forstørre det.
Figur D

Klikk på bildet for å forstørre det.
Det er to eksklusive tester for ASP.NET-nettsteder: Web Performance Test and Load Test ( Figur E ). Figur E

Klikk på bildet for å forstørre det.
Oppretting av en webprestasjonstest ( figur F ) kjører webapplikasjonen mens du registrerer handlingene dine. Figur F

Klikk på bildet for å forstørre det.
Lastetesten ( figur G ) samlet deretter flere ytelsestester og kjører dem som om mange brukere gjorde de samme handlingene på en gang. Figur G

Klikk på bildet for å forstørre det.

Utrolige funksjoner

 • IntelliTrace
 • Arkitekturverktøy
 • Nettprestasjon og belastningstesting

Hva er galt?

Prisen er nesten det dobbelte av Visual Studio 2010 Premium, som koster 5 469 dollar. Hvis du bare trenger tilgang til Lab Management-funksjonene til Visual Studio 2010 Ultimate, ville det være billigere å kjøpe Visual Studio 2010 Premium og Test Professional. Visual Studio 2010-verktøyene for bare Ultimate er nyttige, men dyre.

Konkurransedyktige produkter

 • Red Gate ANTS Performance Profiler Pro
 • Borland Sammen
 • Borland SilkCentral Test Manager

Ergo for virksomheten

Microsofts Visual Studio 2010 Ultimate-utgave er mest nyttig for utviklere som trenger en omfattende pakke for en fullstendig livssyklus for applikasjonsstyring. For mindre butikker kan denne versjonen være uoverkommelig. Mange utviklere har alt de trenger med Premium-utgaven av Visual Studio 2010, men arkitekter vil trenge den Ultimate utgaven av Visual Studio 2010 for å få tilgang til arkitekturverktøy. Den mest overbevisende grunnen til at utviklere bruker Visual Studio 2010 Ultimate-utgaven er for feilsøkingsfunksjonene med IntelliTrace.

Jeg anbefaler at bedrifter vurderer Visual Studio 2010 Premium-utgave som sitt førstevalg og kjøper Visual Studio 2010 Ultimate utgave bare hvis funksjonene er verdt en ekstra seks grand.

Flere Visual Studio 2010-ressurser på TechRepublic

 • Gjennomgang: Visual Studio 2010 IDE
 • Gjennomgang: Visual Studio 2010 Extensions
 • Gjennomgang: Visual Studio 2010Concurrency Visualizer
 • Hva er nytt i Visual Studio 2010 og .NET 4
 • Avstemning: Hva synes du om Visual Studio 2010 og .NET 4?
 • Avstemning: Er Visual Studio 2010 for dyrt?
Få ukentlige utviklingstips i innboksen Hold utviklerferdighetene dine skarpe ved å registrere deg på TechRepublics gratis nyhetsbrev for Web Developer, levert hver tirsdag. Abonner automatisk i dag!

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com