Gjennomgang: Visual Studio 2010 Extensions

Utvidbarheten er blitt omgjort i Visual Studio 2010 for å bruke et nytt rammeverk som er åpent for bruk i andre produkter. Et marked som en gang var tjent med bare noen få leverandører, har hatt en enorm vekst på kort tid.

spesifikasjoner

 • Produkt: Visual Studio 2010
 • Versjoner: 2010 Professional, 2010 Premium, 2010 Ultimate, Test Professional 2010
 • Kostnad: 2010 Professional $ 1, 199 ($ ​​799 uten MSDN), 2010 Premium $ 4649, 2010 Ultimate $ 11, 899, Test Professional 2010 $ 2, 169
 • Støttede operativsystemer: Windows 2003 Server, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted

Hvem er målmarkedet?

Alle som trenger en kontroll, en mal eller et verktøy for Visual Studio 2010, kan nå søke etter den i Online Gallery tilgjengelig fra Extensions Manager ( figur A ). Selv om det er mange verktøy som bruker den eldre Visual Studio Extensibility (VSX) -rammen, drar nyere verktøy fordel av Managed Extensibility Framework (MEF). I motsetning til VSX, er MEF designet for alle hvis prosjekter trenger utvidbarhet. Figur A

Visual Studio 2010 Extension Manager. (Klikk på bildet for å forstørre.)

Hvilke problemer løser det?

Å finne riktig plug-in for Visual Studio innebar mye forskning i det siste. Enten en utvikler stolte på magasinartikler, søkemotorresultater eller foruminnlegg, var det vanskelig å oppdage alle tilgjengelige alternativer og finne ut hvor godt programtilleggene ble vurdert. Dette har endret seg med Online Gallery ( figur B ). Plug-ins er nå kategorisert, rangert og tilgjengelig fra Visual Studio. Galleriet er tilgjengelig online som Visual Studio Gallery, og den elektroniske versjonen støtter produkter for eldre versjoner av Visual Studio. Figur B

Online Galleri er tilgjengelig gjennom Extensions Manager i Verktøy-menyen. (Klikk på bildet for å forstørre.)
Tilgang til Online Gallery er tilgjengelig gjennom Extension Manager i Verktøy-menyen ( Figur C ), som også gir muligheten til å deaktivere, avinstallere og oppdatere installerte plugins. Figur C

Online Galleri er tilgjengelig gjennom Extensions Manager i Verktøy-menyen. (Klikk på bildet for å forstørre.)

Framgangsmåten for administrert utvidelse gir mest mulig verdi for utviklere som ønsker å lage sine egne utvidelser for Visual Studio. Den kraftigste måten å bygge utvidelser i fortiden var med Visual Studio Extensibility-rammeverket, som har blitt omtalt som "mørke kunst." Til tross for innsatsen fra noen for å utdanne andre utviklere til hvordan man lager Visual Studio-pakker ved hjelp av VSX, har bare noen få leverandører gitt ut plug-ins. Siden utgivelsen av MEF og de tidlige versjonene av Visual Studio 2010, har utviklere benyttet seg av det mye enklere å bruke rammeverket for å lage sine egne og ofte gratis verktøy for Online Gallery.

Det har vært liten standardisering for å lage plug-in-arkitekturer i .NET, noe som har ført til at mange har laget sine egne tilpassede løsninger. Med inkludering av MEF i .NET 4 og Visual Studio 2010, vil utvidbarheten sannsynligvis bli standardisert under en ramme.

Utrolige funksjoner

 • Nettgalleri
 • Extensions Manager
 • Administrert utvidelsesramme

Hva er galt?

Selv om utvidelsesvurderingene er synlige fra Visual Studio, er det ikke mulig å rangere en uten å besøke nettstedet. Nettstedet inneholder også mange flere funksjoner også, inkludert anmeldelser og diskusjoner. Disse funksjonene burde vært inkludert i Extensions Manager, men noen vil sannsynligvis skrive en utvidelse for den.

Det er mange utvidelsespunkter tilgjengelig i Visual Studio 2010, men løsninger som involverer nye verktøylinjer eller vinduer, må ofte gjøres med Visual Studio Extensibility-rammeverket. Utvidelser som involverer modifisering av kode, for eksempel refactoring, er fortsatt å endre tekst. Tredjepartsprodukter gir en bedre opplevelse av å endre koden uten å skrive DOM-leverandører av tilpasset kode.

Konkurransedyktige produkter

 • Formørkelse
 • CodeRush

Ergo for virksomheten

Extension Manager with Online Gallery lar utviklere tilpasse IDE-enklere enn noensinne. Utviklere kan være mer produktive ved å ha øyeblikkelig tilgang til verktøyene de trenger, men det er en risiko ved å ha den tilgangen; for eksempel vil installasjon av flere verktøy noen ganger føre til rare problemer, spesielt når man er avlyttes eller det er uventet samspill mellom verktøyene. Deaktiver-funksjonen er fin for å komme seg i en slik situasjon. Av større bekymring er det enkelt å laste ned ikke godkjente kontroller eller maler. Dette er en politisk sak, og den bør håndheves som sådan.

Hvis et av prosjektene dine har behov for utvidbarhet, bør du vurdere det administrerte utvidelsesrammen seriøst. Det er en godt designet løsning med mange ressurser tilgjengelig for læring. Det er ikke nødvendig å konvertere en fungerende utvidbarhetsløsning med mindre MEF gir nok verdi til å garantere en slik endring.

Mer om Visual Studio 2010 på TechRepublic

 • Hva er nytt i Visual Studio 2010 og .NET 4
 • Produkt søkelys: Visual Studio 2010 IDE
 • Avstemning: Hva synes du om Visual Studio 2010 og .NET 4?
Få ukentlige utviklingstips i innboksen Hold utviklerferdighetene dine skarpe ved å registrere deg på TechRepublics gratis nyhetsbrev for Web Developer, levert hver tirsdag. Abonner automatisk i dag!

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com