Gjennomgang: Microsoft Expression Web 3 HTML-editor

Microsoft Expression Web 3 er Microsofts siste versjon av HTML-redigereren deres rettet mot designpersoner. I motsetning til tidligere innsats som FrontPage, produserer Expression Web utmerket, rent HTML. I motsetning til Visual Studio (som har mye til felles med Expression Web), er fokuset på å designe et nettsted og HTML, JavaScript og CSS, ikke .NET-koden som potensielt driver et program.

spesifikasjoner

 • Operativsystemer som støttes: XP SP2, Vista, W7
 • Systemkrav: 1, 5 GB diskplass, 1 GB RAM, .NET Framework 3, 5 SP1, 1024x768 skjermoppløsning (minimum)
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted
 • Hvis du vil se nærmere på TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Målgruppen for Expression Web er grafikere, webdesignere og andre fagpersoner som jobber med websider på kodenivå, men ikke kommer til å skrive serversidekode. Nettutviklere foretrekker kanskje å gjøre front-end-arbeidet til et nettsted i Expression Web, og deretter bringe designen inn i deres kodedigeringsmiljø som Visual Studio, Eclipse, NetBeans, etc.

Hvilke problemer løser det?

Det er mange HTML-redigeringsverktøy på markedet, men få av dem er veldig gode. De fleste er buggy eller produserer HTML-kode av dårlig kvalitet. Expression Web integreres fint i Microsoft-stabelen med utviklingsverktøy, som Expression Blend (for å jobbe med Silverlight) og Visual Studio (for .NET-applikasjonsutvikling).

Utrolige funksjoner

 • SuperPreview: SuperPreview (se Bildegalleri for skjermbilder) er et verktøy for å sammenligne hvordan en side ser ut i forskjellige nettlesere samtidig og fremheve forskjellene mellom gjengivelsene.
 • Standard kompatibel: En av de vanligste klagene over forskjellige Microsoft-produkter som produserer HTML, er at HTML-en de produserer ikke er i samsvar med eksisterende standarder. Uttrykksweb er behagelig annerledes i denne forbindelse.
 • TFS-integrasjon: Hvis utviklingsbutikken din bruker Team Foundation Server, vil du være glad for å vite at Expression Web plugges direkte inn i det miljøet.
 • PHP-redigering: Expression Web støtter redigering av PHP-kode så vel som ASP.NET-kode.

Hva er galt?

 • Orientert mot Microsoft-stacken: Expression Web lyser som et webdesignverktøy på egen hånd, men der det integreres med andre webteknologier, er det tydelig rettet mot Microsoft-versjonene av disse teknologiene. (Silverlight, ASP.NET, etc.)
 • Ikke en sann IDE: Mens Expression Web støtter PHP-, ASP.NET- og JavaScript-redigering, er det ikke et fullt utviklingsmiljø. Hvis du trenger å gjøre ting som angi brytepunkter, klokker og andre feilsøkingsoppgaver direkte fra miljøet, trenger du et annet verktøy for det.

Konkurransedyktige produkter

 • Dreamweaver
 • Amaya
 • KompoZer

Ergo for virksomheten

I løpet av de siste årene har verden av WYSIWYG HTML-redaktører hatt en skikkelig rystelse, og mange produkter er avviklet. Dessverre inkluderte det noen gode produkter som HomeSite. Expression Web passer fint inn i den nisjen som HomeSite tidligere hadde okkupert, en enkel å bruke HTML-redigerer som legger vekt på ren, standard-kompatibel kode. Expression Web tvinger ikke brukere til verken WYSIWYG-paradigmet eller håndkodens arbeidsflyt, slik at designere kan jobbe på det nivået de føler seg komfortable. Den innebygde CSS-editoren er ganske brukbar.

Den virkelig "må ha" -funksjonen i Expression Web 3 er SuperPreview, uten tvil. SuperPreview gjør det enkelt å finne og korrigere forskjeller mellom plattformer. Overleggsmodus gir et flott "øyeblikkelig" syn på skjermforskjellene.

Hvis du leter etter et verktøy for å jobbe med HTML, og trenger noe som er vennligere for ikke-utviklere enn Visual Studio, er Expression Web et utmerket valg, selv om resten av utviklingen ikke er innenfor Microsoft-økosystemet. Hvis du trenger et verktøy som tett integrerer utviklingen av PHP (eller andre servicesideteknologier) med dybden på en ekte IDE, er ikke Expression Web det beste alternativet. Den virkelige styrken er som HTML-redigerer, og den er sterk nok til å rettferdiggjøre å bruke den til HTML-arbeidet og et annet verktøy for serversiden.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Microsoft Expression Web 3? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com