Anmeldelse: KompoZer Verktøy for webforfatter

KompoZer er et gratis, åpen kildekode WYSIWYG webside forfatterverktøy som ligner på Microsoft FrontPage og Adobe Dreamweaver. KompoZer er et av disse verktøyene som raskt vil bli en av favorittene dine, enten du er en ny webdesigner eller en erfaren profesjonell. Med KompoZer kan du bruke WYSIWYG-verktøyet eller redigere HTML eller CSS for hånd. Og KompoZer er et komplett verktøy for webforfatter; det inneholder et publiseringssystem, slik at du ikke trenger å jobbe med enda et program for å laste opp de nyopprettede sidene.

spesifikasjoner

 • Operativsystemer: Linux, Windows, OS X
 • Basert på Geko Engine
 • Hvis du bruker GTK 2.14, må du bruke .8 alfa
 • Ytterligere informasjon

Hvem er det for?

KompoZer er for alle som ønsker å utvikle eller administrere et nettsted som ikke bruker et forhåndsbygget CMS- eller portalverktøy. KompoZer kan brukes uten kunnskap om HTML, CSS eller noe annet nettbasert språk, men hvis du kjenner disse språkene, desto bedre. Individuelle brukere, SMB og bedrifter kan dra nytte av KompoZer. Hvis du er kjent med FrontPage eller Dreamweaver, vil du være hjemme hos KompoZer.

Hvilket problem løser det?

KompoZer løser flere problemer. Primært lar den brukeren enkelt opprette nettsteder ved hjelp av et fullverdig WYSIWYG-verktøy. Men KompoZer er ikke begrenset til å dra og slippe nettforfatter. KompoZer lar seriøse webdesignere, utbyggere og arkitekter administrere komplekse nettsteder raskt og enkelt. Og det gjør dette uten de kostbare lisensavgiftene du ofte får når du bruker konkurransen, fordi KompoZer er gratis.

Utrolige funksjoner

 • Faneredigering slik at du har flere sider eller nettsteder åpne i ett vindu.
 • Integrert filhåndtering via FTP.
 • Skjemaer, tabeller og malstøtte.
 • Fargeblekker hjelper deg å raskt kjenne sekskantverdiene til fargene du trenger.
 • CSS-redaktør lar deg se CSS-endringene dine live.
 • Markeringsrens fungerer sammen med WC3-valideringsverktøyet for å sikre at markeringen er ren.
 • Automatisk stavekontroll forhindrer deg i å se uprofesjonell ut.

Hva er galt?

Noe av det første en mer erfaren bruker vil legge merke til er at KompoZer ikke har alle klokkene og fløytene som er inkludert i Dreamweaver. For eksempel er det ikke så enkelt å legge til Flash-objekter med KompoZer som med Dreamweaver. Det er selvfølgelig et mindre spørsmål. Det større problemet er at KompoZer ikke fungerer med Dreamweaver malfiler. Dette kan forårsake et problem fordi mange kunder bruker Dreamweaver-maler.

Konkurransedyktige produkter

Adobe Dreamweaver

Microsoft Frontpage

Bluefish

Ergo for virksomheten

Hvis du leter etter et brukervennlig verktøy for oppretting av websider som har den ekstra fordelen med en innebygd CSS-editor og mange andre funksjoner, men ikke ønsker å skaffe ut pengene til Dreamweaver eller Frontpage, er KompoZer noe for deg. KompoZer er et enestående tillegg til enhver nettutviklerens verktøysett. Du vil finne dette verktøyet like enkelt å bruke som enhver konkurranse. Og selv om det er noen av de mer avanserte funksjonene som ikke finnes i KompoZer, bør dette verktøyet dekke de fleste (om ikke alle) behovene for opprettelse av nettsteder.

Bruker vurdering

Har du møtt KompoZer webverktøyverktøy? I så fall, hva tror du? Ranger enheten og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse av KompoZer i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i anmeldelsen vår ovenfor.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com