Gjennomgang: DNSstuff nettverksadministrasjonssuite

DNS-konfigurasjon er kanskje en av de mest komplekse og irriterende oppgavene teknologien fagfolk påtar seg. DNSstuff, en leverandør av en omfattende pakke med DNS-overvåking, testing og varslingsverktøy, forenkler prosessen med å administrere DNS-, web- og e-postinnstillinger.

spesifikasjoner

 • Produsent: DNSstuff, LLC
 • Tjenester: DNS, e-post og nettovervåking, testing og varslingsverktøy
 • Operativsystemer: Nettbasert verktøy krever bare Internett og tilgang og en rimelig aktuell nettleser
 • Nettsted: DNSstuff.com
 • Pris: Noen tjenester gratis (premiumtjenester tilgjengelig)
 • DNSstuff TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

DNSstuff tilbyr kritiske verktøy for å hjelpe IT-fagfolk, uavhengig av organisasjonsstørrelse, med å tilby, administrere, administrere, overvåke, teste og støtte e-post, World Wide Web, ekstern tilgang og andre DNS-avhengige tjenester. Systemingeniører, nettverksadministratorer, supportteknikere, webutviklere og andre teknologiprofesere kan alle utnytte tidsbesparende og proaktive DNSstuff.com-verktøy.

Hvilket problem løser det?

DNSstuff gir teknologier flere titalls tidsbesparende verktøy som forenkler og avmystifiserer DNS-konfigurasjon, testing, overvåking og varsling. I tillegg tilbyr DNSstuff proaktive verktøy, som DNSalerts og RBLalerts, som overvåker domener og svartelister for å beskytte mot blindside IP-feil og e-postleveringsproblemer.

Enten IT-ansatte trenger å undersøke nåværende DNS-konfigurasjoner, overvåke endringer eller spore og undersøke feil, gir DNSstuffs kraftige og dynamiske profesjonelle verktøy nøyaktig, rettidig informasjon som viser seg kritisk i riktig konfigurering av DNS-innstillinger, inkludert IP-adresser, A-, MX- og CNAME-poster og mer . Tjenestens verktøysett gjør det også mulig å utføre Internet / Cybercrime-rettsmedisiner, bekjempe uønsket e-post og utføre en rekke tester, inkludert SSL-undersøkelser, RFC-oppslag og DNS-gjennomgang.

Utrolige funksjoner

 • Nøyaktighet - I mange tester utført før, under og etter betydelige DNS-endringer for en rekke klienter, returnerte DNSstuff-overvåking, administrasjon og feilsøkingsverktøy nøyaktig DNS-konfigurasjonsinformasjon raskt. IT-fagfolk krever pålitelig DNS- og IP-rapportering for å trygt navigere i komplekse TCP / IP-nettverkskonfigurasjoner.
 • Bredtrekkende verktøysett - DNSstuff tilbyr dusinvis av verktøy for å analysere og teste DNS-informasjon. Ved hjelp av premium-DNS-rapporteringsverktøyet kjøres rundt 55 totale tester i en enkelt analyse på tvers av en samling kategorier, inkludert overordnede tester, navneservertester, SOA-tester, MX-tester, posttester og www-tester . Andre profesjonelle verktøyverktøysett inkluderer tester for å løse e-postproblemer, feilsøke DNS-feil, distribuere nye servere og domener og få tilgang til sanntids domene- og e-postkonfigurasjonsinnstillinger. Trace360-verktøyet fungerer i mellomtiden som et automatisk verktøy for å spore problemer med Internett-tilkobling.
 • Alert Services -DNSstuff tilbyr to varslingstjenester som hjelper teknologiere proaktivt med å overvåke kritiske e-post- og IP-innstillinger og konfigurasjoner. DNSalert gir 24/7 overvåking av kritiske DNS-innstillinger og varsler brukere om endringer som skjer. RBLalert utfører en lignende tjeneste, om enn for overvåking av svartelister over e-post. Ved å varsle administratorer når spam-databaseoppføringer oppstår, kan brukerne mer effektivt overvåke e-poststatusen og forhindre strømbrudd og driftsstans.
 • Støtte - DNSstuff opprettholder aktive og levende samfunnsforum med tett fokus på DNS-emner. Disse meldingstavlene fungerer som en utmerket referanseressurs og gir enda et verktøy for å hjelpe med å diagnostisere og reparere e-post, IP, DNS og andre nettproblemer.

Hva er galt?

 • Premium-tjenester krever betaling - Det er en liten klage, spesielt med tanke på bredden og nøyaktigheten til de mange premium-verktøyene og varslingstjenestene DNSstuff gir teknologiprofesser, men selskapets kraftigere verktøy krever betaling. Når det er sagt, er prisingen mer enn rimelig. For eksempel er et årsabonnement for en enkelt DNSalert bare $ 99, mens et årsabonnement på Professional Toolset løper bare $ 79.

Konkurransedyktige produkter

 • 4dnstools
 • Iptools
 • Nettverksverktøy

Ergo for virksomheten

Teknologifagfolk krever nøyaktig, sanntids DNS-overvåking, testing og styringsverktøy. DNSstuff tilbyr et bredt spekter av dynamiske DNS-, IP-, e-post- og webtilkoblingsverktøy. Selv om noen av disse verktøyene krever et eget abonnement, berettiger den kritiske karakteren av DNS-operasjoner mer enn kostnadene.

Bruker vurdering

Har du møtt DNSstuff-nettverksadministrasjonssuien? I så fall, hva tror du? Ranger enheten og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse av DNSstuff i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i anmeldelsen vår ovenfor.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com