Red Hat kunngjør strategi for å "fremtidssikre" Java

Dette er et gjestepost fra Sam Diaz fra TechRepublics søsterside ZDNet. Du kan følge Sam på ZDNet-bloggen hans mellom linjene, eller abonnere på RSS-feeden.

Red Hat kunngjorde JBoss Open Choice applikasjonsplattformstrategi, en tilnærming som selskapet sier vil omdefinere bruken av Java i bedriften ved å gjøre det enklere å utvikle og distribuere applikasjoner. Ideen, sa selskapet, er å gi utviklere et enkelt miljø for å lansere forskjellige programmeringsmodeller fra en felles plattform. I en uttalelse sa selskapet:

JBoss Open Choice-strategien representerer Red Hats svar på det ekspanderende og raskt skiftende landskapet i Java for bedriften, som er preget av mer variasjon og mer valg av programmerings- og distribusjonsmodeller enn noen gang før.

Java-tilstanden i dag har endret seg betydelig - ikke bare i programmeringsspråk og modeller, men også i de forskjellige behovene til bedriften når det gjelder applikasjoner. Samtidig har behovene og kravene i bedriften blitt mer sammensatte. Red Hats nye arkitektur innen Open Choice - kalt JBoss Microcontainer - "isolerer unikt kjernefirma i plattformtjenester fra forskjellige containere- og rammevalg som er tilgjengelige i dag, " sa selskapet.

Med denne strategien sa selskapet at kundene kan omfavne de nyeste innovasjonene i Java ved å velge rammer, språk og programmeringsteknologier som best oppfyller deres behov. Men enda viktigere er kunngjøringene "fremtidssikre" kunder fra usikkerhet rundt Java de kommende årene.

Tidligere i år kunngjorde Oracle et kjøp av Sun Microsystems, som inkluderer Java. Det er uklart hva som vil skje under oppkjøpet - og absolutt det vil være et samtaleemne på denne ukens JavaOne-konferanse i San Francisco.

Fortsatt sa selskapet - i en webcast kunngjøring av nyhetene i dag - at det er uklart hvor enterprise java vil bli på vei i de kommende årene. Men hvis nye metoder blir utviklet, slipper kundene å kaste ut arkitekturen og begynne på nytt. Red Hat, sa selskapet, vil kunne støtte den.

De nye produktene forventes å være tilgjengelige i tredje kvartal.

Se også Spesialrapport: Oracle kjøper Sun - og Java

Linux-leder: Oracle-Sun gode nyheter for Linux

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com