Rask tips: Gi unike, kreative 404 sider

Er det feilsidene på webserveren din at generiske som disse vises i figur A ?

Det kan ikke se nøyaktig ut som dette, men noe i nærheten av det kan du finne på mange nettsteder i dag, inkludert noen toppforhandlere. Det krever ikke mye arbeid - det handler egentlig bare om å gjøre det og få det til!

Imidlertid betaler en liten innsats stort utbytte for deg og sluttbrukernes opplevelse for å være litt mer kreative med 404-siden din. De besøkende blir frustrerte, forverrede, forvirrede og rasende når denne typen feilsider vises, og som et resultat, vil de typisk ende opp med å forlate eller gå til konkurransen om deres virksomhet. En feilside som den ovenfor uten kobling, navigasjon, tomrom til bilder eller andre alternativer er som å bind for øynene dine kunder, ta dem ut av butikken og dumpe dem ut på gaten. La oss innse det; brukere på nettstedet ditt er virkelig dine kunder, så la oss behandle dem på den måten gjennom hele onlineopplevelsen.

Hvordan holder du kundene dine på nettstedet når det oppstår feil på webserveren? Svaret er å bygge kreative, unike og informative feilsider som holder brukerne dine på nettstedet.

Fem tips for å lage unike 404 sider

# 1 Navigasjon

Inkluder navigasjon som kobler tilbake til hovedområdene som inneholder de vanligste eller mest populære stedene på nettstedet. Ta om mulig hensyn til det sist kjente godt besøkte webdokumentet, og tilby andre sider som kan være lik den de prøvde å få tilgang til. Å gi brukeralternativene til å navigere tilbake til nettstedet vil bidra til å sikre at de holder seg på sporet.

# 2 Unngå skyldspillet

Ikke legg noen skyld på de besøkende. Når besøkende ser en liste over årsaker til den resulterende feilen, inkludert at de må ha skrevet inn feil URL eller feil inntast webadressen, lar det dem ikke ha den varme uklar følelsen inne. Selv om de skrev inn feil adresse, husk i kundeforhold at du må behandle kunden som om de alltid har rett. Bruk en beskjeden tilnærming som er letthjertet, rask til poenget, og får dem tilbake på sporet.

# 3 Service utvinning

Gi din online kunde en belønning for å finne den ødelagte krenkende lenken eller websiden. Å legge til et insentivtilbud for kunder som rapporterer om feil, for eksempel en rabattkode for neste kjøp, eller gratis nedlasting av online-innhold, som vanligvis tilbys som en del av et premiummedlemskap, vil sannsynligvis holde kunden på nettstedet ditt og lokke dem til å handle eller bli på nettstedet ditt. Gi den besøkende beskjed når koblingen er fikset, og takk dem for at du gir deg hodet på problemet. Denne typen handlinger er med på å bygge gjentatte besøkende.

Du kan selvfølgelig ikke gjøre noe med lenker som kommer inn fra eksterne kilder; Du kan imidlertid nevne at eventuelle eksterne lenker er utenfor kontrollen din, og kan deretter henvise dem tilbake til kilden.

# 4 Bruk tiltalende visuelle elementer

Stilige og kreative bilder kan gjøre at feilsidene dine ser mer innbydende ut og gi brukeren en hyggelig opplevelse. Ved å holde det samme temaet, i tillegg til utseendet og følelsen, da resten av nettstedet opprettholder kontinuiteten og ikke er så brått at den får besøkende til å føle seg malplassert.

# 5 Balansere alternativene

Du vil holde feilsiden kort og søt, men ikke for kort og ikke for lang. Å gi bare ett eller to alternativer er ikke nok for å hjelpe besøkende å komme tilbake på sporet, og å gi flere dusin alternativer går over bord. Fokuset ditt bør være å få kunden tilbake på sporet så raskt som mulig. Gjør feilsiden til et støt i veien og ikke en omkjøring.

Flere eksempler på kreative 404 sider

Klikk på miniatyrbilder eller bildetekst for å se hele sider.

http://www.bioneural.net/404/

http://www.pomona.edu/404

http://www.northernbrewer.com/brewing/404

http://www.bluedaniel.com/404

Har du eksempler på kreative serverfeilsider?

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com