Hurtigliste: Ti CSS-ressurser

Vi vet alle om Cascading Style Sheets (CSS), som er grundig dokumentert i W3C og integrert tungt i HTML5-standardene. Jeg har satt sammen en liste, i ingen spesiell rekkefølge, over ti funksjoner for sprang som starter CSS ressursbibliotek. Jeg vet at det er mange andre CSS-ressurser der ute, og hvis du har noen favoritter som jeg savnet, som jeg er sikker på at jeg har, vennligst kommenter og legg til favoritten (e) dine på slutten av dette innlegget.

CSS-triks

CSS Tricks er et nettdesignsamfunn opprettet av Chris Coyier. Denne ressursen inkluderer fora, videoer, nedlastinger, kodebiter og artikler om alt som gjelder styling, koding og CSS. Et nylig skjermbilde av nettstedet vises i figur A.

Noupe Design Blog

Noupe Design Blog vil tilfredsstille nysgjerrigheten din for det som er nytt og bedre; dette nettstedet inneholder 29 artikler om CSS i tillegg til artikler om Ajax, generell webdesign, Photoshop, veiledning om en rekke emner og en rekke artikler om WordPress. Inspirerende nyere artikler inkluderer: "Typografisk inspirasjon for helgen", "Sexy Drop Down Menu w / jQuery & CSS", og nyere CSS-artikler: "50 gratis CSS / (X) HTML-maler", og "15 CSS-vaner å utvikle for Frustrasjonsfri koding. " Et skjermbilde av nettstedet vises i figur B.

NYPL Online Style Guide

Mens det er en del av deres gamle nettsted nå, tilbyr New York Public Library fremdeles NYPL Online Style Guide, et grunnleggende sett med nettstedets retningslinjer for å gi deg rett på det grunnleggende om XHTML og CSS. Skjermdumpen til siden vises i figur C.

W3C CSS2 spesifikasjon

W3C CSS2-spesifikasjonen (W3C Cascading Style Sheets Level 2 Revision 1, CSS 2.1) er en flott ressurs for å søke etter de definerte standardene for CSS, som vist i figur D.

CSS Diskuter

Så du tror du bare kan lese noen artikler eller bøker og være i orden? Vel, vi vet alle at nettutvikling handler om kode som ikke fungerer klokken 01:00 mens resten av teamet ditt sover raskt. Du trenger å snakke med noen mens du klør deg i hodet og fullfører den andre potten med midnattkaffe, så ta spørsmålene dine til CSS Diskut. Du kan kanskje hjelpe noen andre mens du venter på svaret. Det online CSS-samfunnet har offentlige og private fora, en wiki, og gratisabonnementet gir deg tilgang til alle ressursene deres. Nyere diskusjoner har inkludert spørsmål som sentrerer seg om CSS for visning av nettsteder i nettbrett og mobile enheter. Et skjermbilde av Wiki-en deres vises i figur E nedenfor.

En liste bortsett

For folk som lager nettsteder, inneholder A List Apart CSS emnelister mange artikler om emnet å skille presentasjon fra struktur og oppførsel. Det er mange tips og triks til rullegardinmenyer, oppsett, uttrekk, utskriftsdesign og bytting av stil. Dette nettstedet tilbyr enda flere emner enn bare CSS-ressurser. Et nylig skjermbilde er vist i figur F.

CSS Zen Garden

CSS Zen Garden demonstrerer skjønnheten i CSS webdesign. Dette nettstedet er kjent som veien til opplysning og er en demonstrasjon av hva som kan oppnås visuelt gjennom CSS-basert webdesign. Nye innleveringer aksepteres fortsatt av Zen Garden, og enhver grafisk designer er velkommen til å delta i prosjektet; nye innleveringer til nettstedet blir imidlertid lagt til og oppdatert på sporadisk basis. Nettstedet gir inspirasjon med muligheten til å se designene som andre har laget med sine egne CSS-implementeringer, samtidig som innholdet holdes konsistent. En av de populære CSS-designinnsendingene, "En tur i hagen" av Simon Van Hauwermeiren vises i figur G.

CSS Cheat Sheet V2

Så enkelt verktøy som dette kan virke, er CSS Cheat Sheet V2 på nettstedet Added Bytes veldig nyttig. Det praktiske juksearket er tilgjengelig i PDF- eller PNG-filformater og kan lastes ned gratis; forfatteren Dave Child ber imidlertid om at folk donerer til sin Amazon.com ønskeliste! Inkludert i juksearket er velgere, pseudovelgere, enheter, boksmodell og egenskapsliste. Nettstedet tilbyr også jukseark i spanske, portugisiske og russiske språkversjoner, og i Apple dashbordwidget og iPod-innholdsformater. Et skjermbilde av nettstedet vises i figur H. For øvrig tilbyr Dave også jukseark på andre nettutviklingsemner som Python, Subversion, mod_rewrite, PHP, SQL Server, HTML og andre for å nevne noen.

Utplassere*

Deploy * er et gratis open source-webapplikasjon som lar designere velge navnet på et prosjekt, og gjennom en serie radioknapper kan du velge Doctype, enten du vil ha en CSS-tilbakestilling eller jQuery-integrasjon, og det skaper en glidelås, klar til bruk pakke med alle spesifiserte filer og mapper. Deploy * sparer tid og organiserer kodene dine overordnede mapper og mer. Et nylig skjermbilde av onlineverktøyet vises i figur I.

Blåkopi

Blueprint er et CSS-rammeverk som bruker et rutenettlignende system inkludert forhåndsdefinert typografi, og inkluderer et sett med plugin-moduler, formstiler, utskriftsstiler, maler og mye mer. Nettstedet tilbyr god støtte inkludert live-demoer, en Wiki, fora og diskusjonsgrupper, et depot og bug tracker. Nedlastingen av zip-filen er i underkant av 4 MB. Imidlertid er det ikke en sølvkule, og den er best egnet for nettsteder der hver side kan kreve sin egen design. Ta en titt på eksisterende blåkopisider før du bestemmer deg for om rammen er riktig for deg. Du kan også sjekke testfilene i testkatalogen, som viser de fleste funksjonene i Blueprint. Et skjermbilde av Blueprint-nettstedet vises i figur J.

Legg til dine egne favoritter

Jeg vet at dette er en kort liste, så del med oss ​​alle dine favoritt CSS-ressurser.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com