Python: 5 brukstilfeller for programmerere

De mest etterspurte programmeringsspråk og utviklerjobber over hele kloden Disse kodingsspråkene er de mest etterspurte blant selskaper, ifølge en Hired-rapport.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Millioner av bedriftsutviklere bruker programmeringsspråket Python, blant de mest populære og raskest voksende kodespråkene i verden. Python brukes i økende grad i et bredt spekter av utviklerjobberoller og datavitenskapelige stillinger på tvers av bransjer, fra en skriptløsning for sysadmins, til nettutvikling for programmerere, til drivkraften bak maskinlæring, ifølge en tirsdagrapport fra ActiveState.

Rapporten undersøkte hvordan ActiveState-kunder bruker det kommersielle Python-tilbudet, ActivePython.

Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten (cover story PDF)

Her er de fem vanligste sakene om bruk av Python etter industri, ifølge rapporten:

1. Forsikring

Topp bruk: Skape forretningsinnsikt med maskinlæring

Casestudie: Et amerikansk multinasjonalt finans- og forsikringsselskap møtte konkurranse fra mindre selskaper som introduserte tjenester drevet av maskinlæring. For å konkurrere tillot forsikringsselskapet teamene å utvikle nye applikasjoner og tjenester ved hjelp av maskinlæring; Med for mange sett med datavitenskapelige verktøy involvert, oppsto det imidlertid en rekke forskjellige versjoner av Python og kompatibilitetsproblemer. Selskapet slo seg til en versjon av Python for å levere alle maskinens læringsevner som trengs.

2. Privatbank

Topp bruk: Fleksibel datatransformasjon og -manipulering

Casestudie: En stor amerikansk varehuskjede med en bankarme i butikken samler inn data sentralt i et lager, og deler dem deretter med flere applikasjoner for å gjøre det mulig for leverandørkjede, detaljhandel og analyser og rapporteringsbehov. Mens selskapet standardiserte på Python for datamanipulering, opprettet hvert team sin egen versjon, noe som skapte problemer. Selskapet bestemte seg for et enkelt, standard Python-bygg for å øke ingeniørhastigheten og redusere støttekostnadene.

3. Luftfart

Topp bruk: Møter for programvaresystemfrister

Casestudie: Et amerikansk multinasjonalt fly-, militær- og forsvarsselskap ble inngått for å tilby et antall systemer for den internasjonale romstasjonen. Selv om programvare for romfart fokusert på kritiske sikkerhetssystemer vanligvis er skrevet på et språk som Ada, låner ikke de eldre språkene seg godt til skriptoppgaver, GUI-oppretting eller datavitenskapelig analyse. Å velge en enkelt Python-versjon ga en større kontraktsverdi og ingen eksponering.

4. Økonomi

Topp bruk: Data mining identifiserer muligheter for kryssalg

Casestudie: Et amerikansk multinasjonalt selskap for finansielle tjenester ønsket å gruve inn komplekse atferdsdata fra kunder og kunder som en del av et digitalt transformasjonsprosjekt. Selskapet brukte Python for å sette i gang forskjellige datavitenskap og maskinlæringsinitiativer for å undersøke de strukturerte dataene den hadde samlet inn i årevis, og korrelerte det med ustrukturerte data fra nettet og sosiale medier for å øke kryssalg og gjenvinne ressurser.

5. Forretningstjenester

Topp bruk: API-tilgang til finansiell informasjon

Casestudie: Et privateid økonomisk data- og medieselskap hadde tidligere gitt partnerne tilgang til økonomisk informasjon gjennom forskjellige elektroniske ressurser. Partnere ønsket å bygge stasjonære applikasjoner på en rekke språk, inkludert Python, for å integrere kundens API direkte i sine egne, og opprettet et Python Software Development Kit (SDK) for sin finansielle informasjons-API, noe som førte til økt inntekt og kundetilfredshet.

For mer informasjon om Python, sjekk ut denne TechRepublic-artikkelen om Python-brukeres favorittverktøy.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com