Programmeringsspråk: Pythons PEP 572-funksjon som førte grunnleggeren til å avslutte kanter nærmere

De beste programmeringsspråkene å lære i 2019: Topp kodingsevner som betaler deg mest Dette er språkene som er mest etterspurt og tilbyr høyest lønn.

Kroppen bak programmeringsspråket Python har beveget seg nærmere å implementere et omstridt trekk som førte til at språkets grunnlegger sa opp sin lederrolle.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

PEP 572 ville introdusere en funksjon som heter Assignment Expressions til språket, en endring som tar sikte på å gjøre det mulig å skrive mer effektiv kode i Python.

Forslaget utløste imidlertid forskjellige uenigheter, og det viktigste var om den nye funksjonen ville skade kodens lesbarhet, muligheten for mennesker til å forstå hva koden gjør, og generere en betydelig tilbakeslag da den ble slått opp i fjor.

Slikt var den voldsomme omfanget at Pythons grunnlegger Guido van Rossum gikk tilbake fra å være språkets "velvillige diktator for livet", en tunge-i-kinn referanse til hans rolle som ledet språkets utvikling.

Han beskyldte den negative reaksjonen mot PEP, navnet som ble gitt til forslag om endring av Python, og sa: "Nå som PEP 572 er gjort, vil jeg aldri måtte kjempe så hardt for en PEP og oppdage at så mange folk forakter mine beslutninger. "

Nå tanger PEP 572 seg nærmere utgivelsen, med denne uken å se utgivelsen av en tidlig utbygging av Python, Python 3.8.0 alpha 2, som inkluderer den foreslåtte endringen. Funksjonen er fremdeles et stykke fra den endelige utgivelsen, men med ytterligere to alfautgivelser planlagt, etterfulgt av en penge med beta-build, før den forventede endelige utgivelsen av Python 3.8 i oktober i år.

Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten (cover story PDF)

I et forsøk på å demme mot kritikken av PEP 572 gir forslaget enkle kodeeksempler på hvordan Assignment Expressions vil være nyttige, med forsiktighet: "Under utviklingen av denne PEP har mange mennesker (støttespillere og kritikere begge) hatt en tendens til å fokusere på leketøy eksempler på den ene siden og på altfor komplekse eksempler på den andre. "

PEP fortsetter med å demonstrere hvordan en Python-utvikler kunne bruke en Assignment Expression for å redusere antall kodelinjer som er skrevet og, og i noen tilfeller utført, for å utføre flere instruksjoner.

For å sjekke om en streng med tegn finnes i en tekst ved hjelp av et vanlig uttrykk, og deretter ta noen handling basert på om det er en samsvar, kan følgende Python-kode brukes:

match1 = pattern1.match (data)

match2 = pattern2.match (data)

hvis match1:

resultat = match1.group (1)

elif match2:

resultat = match2.group (2)

ellers:

resultat = Ingen

Mens tilordningsuttrykket vil tillate at mye av koden ovenfor kan erstattes med følgende linje, der flere operasjoner kombineres.

hvis (samsvar: = mønster.søk (data)) ikke er Ingen:

# Gjør noe med fyrstikk

Mens det første eksemplet kan skrives mer effektivt ved å bruke eksisterende Python-kode, er argumentet for Assignment Expressions at de gir en måte å kombinere flere operasjoner til en enkelt linje, gjøre koden mer effektiv å skrive og i noen tilfeller utføre.

De andre endringene i den foreslåtte i Python 3.8.0 alpha 2 finner du her.

Python er et stadig mer populært språk for programvareutviklere å lære, hovedsakelig drevet av dens økende bruk innen datavitenskap og maskinlæring, noe som utfordrer nettutvikling som den vanligste bruken av Python.

Internett er full av gratis opplæringsprogrammer og veiledninger for å lære Python, som du kan se fra TechRepublics oppsummering av nyttige nettsteder og videoer og kodeeksempler tilgjengelig via online kodelageret GitHub.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com