Photoshop-opplæring: Lag Polaroid-effekten for bilder

I denne opplæringen skal jeg vurdere å lage den populære Polaroid-effekten for bilder som brukes i webdesign med Photoshop CS5. Det er mange teknikker for å skape denne effekten, men jeg tror at metoden jeg vil demonstrere i dag, sannsynligvis er den raskeste og enkleste måten å transformere et bilde for å få det til å se ut som det ble tatt med Polaroid film- og kamerateknologi. (Du kan laste ned PSD-filen for denne opplæringen for å hjelpe deg å følge med.)

# 1 Først vil du finne et portrettbilde, siden de fleste Polaroid-kameraer ble brukt til øyeblikksbilder av mennesker i portrettinnstilling, i dette tilfellet fant jeg dette utklippsfotoet av en leken familie i en parkinnstilling som vist på figuren A nedenfor.

Figur A

# 2 Deretter gikk jeg til stock.xchng og trakk ned dette fotoet: Polaroid-harbour-nuRetro 1, som vist i figur B.

Figur B

# 3 Nå har vi våre to basebilder. La oss begynne i Photoshop CS5 og begynne å jobbe med polaroidbildet først, som vist i figur C.

Figur C

# 4 Neste låser vi opp laget ved å dobbeltklikke på det i lag-panelet for å lage et nytt lag, og navngi det Polaroid Frame som vist i figur D.

Figur D

# 5 I dette trinnet endrer du størrelsen på bildet til en bredde på 600 piksler med skaleringsstiler og begrensningsforholdene begge merket, noe som resulterer i et bilde 600px med 731px som vist i figur E.

Figur E

# 6 Nå må vi kutte ut den opprinnelige bildedelen av Polaroid, så vi bruker Rectangular Marquee Tool (M) og omgir havneseksjonen som vist i figur F.

Figur F

Dette resulterer i gjennomsiktigheten innenfor rammen til Polaroid Frame-laget som vist i figur G.

Figur G

# 7 Neste trinn vil være å legge til i familieportrettbildet ved å bruke menytrinnene File> Place ... som vist i figur H.

Figur H

# 8 Bla deretter ut til familiebildet family.jpg og velg det fra fillisten, og klikk deretter på Sted.

Figur I

# 9 Nå har vi familieportrettbildet plassert som et lag over Polaroid Frame-laget (se figur J ); før vi beveger det under rammelaget, må vi endre størrelse på det for å passe.

Figur J

Bruk guidene til å endre størrelse på familiebildet slik at det passer fint i Polaroid Frame-laget. Når du er fornøyd med størrelsen på størrelsen, klikker du Enter-tasten for å godta innstillingen, som vist i figur K.

Figur K

# 10 Nå er vi nesten ferdige! Flytt Familielaget under Polaroidlaget i lagpanelet. Det kan hende du må bruke Nudge Tool for å sentrere familielaget innenfor Polaroid Frame Layer, som vist i figur L.

Figur L

# 11 Nå kan du legge til noen Polaroid-fargestoffer ved å lage flere lag; den første vil være en kopi av familielaget. Høyreklikk over Family-laget og velg Duplicate Layer ..., så opprettes "Family copy" -laget. Angi modus for "Family copy" -laget til Soft Light.

Figur M

# 12 Gå til Lag> Nytt fylllag> Ensfarget. Velg en mørk blå farge; i dette tilfellet valgte jeg # 3327cd. Sett dette fyllingslaget til eksklusjon med opacitet på 40%.

Figur N

# 13 Neste, gå til Lag> Nytt justeringslag> Nivåer, og skyv den svarte glidebryteren (venstre side) til høyre litt (53) for å øke intensiteten på fargeleggingen, med modusen satt til Soft Light, og Opacity satt til 70%.

Figur O

# 14 Legg til et nytt fargefylllag; Velg Lag> Nytt utfyllingslag> Ensfarget. Velg en lys oransje farge, i dette tilfellet valgte jeg ut # cd9883, og angi deretter dette Color Fill Layer til Soft Light med opacitet på 75%.

Figur P

# 15 Hvis du er fornøyd med Polaroid-effekten av bildet, kan du stoppe her, men hvis du vil, kan du legge til et annet fargefylllag. I dette tilfellet gikk jeg en gang til Lag> Nytt fylllag> Ensfarget, og jeg valgte en lyserosa farge - # f3d0e4. Deretter setter du dette fyllfilet til mykt lys med 45% opacitet.

Figur Q

# 16 Igjen, sjekk bildet ditt, og hvis du er fornøyd med Polaroid-effekten av bildet, kan du stoppe her med lagene; Hvis du ønsker det, kan du imidlertid legge til et nytt nytt fyll i fargelag med en mørk blå farge satt til "Eksklusjon" -modus og Opacitet på 100%.

Figur R

# 17 I det siste trinnet vil vi lage et ytterligere duplikatlag av familielaget, som heter det "Familiekopi 2", og drar dette duplikatet til toppen av alle lagene, men rett under Polaroid Frame-laget. Lagene dine skal nå være i samme rekkefølge som vist i figur S.

Figur S

Dette er vårt ferdige bilde fra Polaroid Effect:

Figur T

Last ned PSD-filen for denne opplæringen her.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com