NPM Enterprise-oppdatering prøver å forbedre sikkerheten, kodesynligheten til JavaScript-prosjekter

Node.js JavaScript vs PHP: Hvilket programmeringsspråk vinner utviklere? En rapport fremhever den økende populariteten til Node.js JavaScript som serverspråk for å støtte nettsteder og tjenester.


Sikkerhetsoppdateringer til NPM Enterprise ble kunngjort onsdag av npm, inc., Som legger til pakkefiltrering, gir administrativ synlighet til JavaScript-kode distribuert i hele bedriften før den legges til en bygge- og testrørledning, og tilbyr støtte for enkelt pålogging for utviklere, sammen med forbedringer av flere brukeradministrasjoner.

Oppdateringene kommer relativt etter planen etter diskusjon om funksjonene i desember i fjor med TechRepublic, da NPMs visepresident for sikkerhet Adam Baldwin bemerket at "Brukere av Javascript i bedriften deler ansvaret med NPM."

10 tegn du kanskje jobber for galt selskap (gratis PDF)

NPMs merittliste for sikkerhet og selskapsstyring har vært terningkast - den beryktede hendelsen på venstre side ble bedt om av npm, Inc. Etter at forfatteren av pakken avslått, npm, økning. tilordnte pakken på nytt til Kik, og ba den opprinnelige forfatteren om å upublisere alle andre pakker de eide, og bryte nedstrøms programmer som krevde disse pakkene, med 575 000 ved å bruke venstre pad-pakken.

Den bemerkede programmereren David Gilbertson tar problemer med å importere tredjepartspakker av åpenbare grunner, og bemerker i et middels essay at "vi lever i en tid der folk installerer npm-pakker som om de spretter smertestillende."

I november i fjor var en hacker sosialt konstruert for å få kontroll over arrangementstrømmen . Dette ble utnyttet av den ondsinnede pakkevedlikeholderen for å sette inn tilslørt kode som ble brukt til å stjele cryptocurrency lommebokinformasjon. Baldwin karakteriserte tidligere dette for TechRepublic som et "katte- og musespill" som er "vanskelig når du har 100 000 mus der ute."

Fra et selskapsledelses synspunkt, npm, inc. har tatt varmen i det meste av 2019 for permitteringer som berører fem ansatte, etter den formelle kunngjøringen av ny administrerende direktør Bryan Bogensberger, som har blitt beskyldt for å erstatte eksisterende ansatte med folk fra en oppstart som Bogensberger forlot.

For mer, sjekk ut "Programmeringsspråk: JavaScript-utviklere avslører favorittrammer, plattformer og verktøy" og "JavaScript-programmeringsspråk: Endelig sjanse til å slippe tidlig Web Components API før Chrome-grøfter støtter" på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com