npm administrerende direktør Bryan Bogensberger går ut etter åtte måneder med uro

Node.js JavaScript vs PHP: Hvilket programmeringsspråk vinner utviklere? En rapport fremhever den økende populariteten til Node.js JavaScript som serverspråk for å støtte nettsteder og tjenester.

Bryan Bogensbergers avkjørsel fra kl. 22.00 ble inc. Rolig kunngjort fredag ​​ettermiddag i en pressemelding om at Bogensberger "trakk seg fra straks for å forfølge nye muligheter." Dette markerte sannsynligvis en av de få stille handlingene i Bogensbergers omstendelige periode som administrerende direktør for npm, den populære pakkesjefen for Node.js.

Bogensberger startet som administrerende direktør 9. januar i år, som en del av et trekk kunngjort av den opprinnelige forfatteren og medgründeren Isaac Z. Schlueter som del av en plan for å kommersialisere tjenesten. Bogensbergers engasjement i selskapet startet i midten av 2018, selv om han ikke ble utnevnt til administrerende direktør før i 2019 i påvente av at visumkrav skulle løses. "Det å kommersialisere noe som dette uten å ødelegge det er ingen liten oppgave, og å bygge teamet til å levere på npm-løftet er et viktig selskap. Vi har skissert en forretningsplan og strategi for det neste året, og vil kunngjøre noen andre viktige tillegg til teamet de kommende månedene, "skrev Schlueter i januar.

Seks programmeringsspråk etterspurt: komme i gang (gratis PDF)

Under Bogensbergers funksjonstid har selskapet vært plaget med høyprofilerte avkjørsler, inkludert medgründer og sjefdateansvarlig Laurie Voss i juli, samt avslutningen på slutten av 2018 av CTO CJ Silverio, som kunngjorde det selvvertsbaserte fødererte pakkeregisteret Entropic etter hennes utstråling fra selskapet. Silverio kommenterte Bogensbergers exit på Twitter.

Lol.

LOLOLOLOLOLOLOLOL.

- Ceej liker grafer over tidsdata (@ceejbot) 20. september 2019

Ansatte fikk vite om Bogensbergers avgang tirsdag, med en bekreftelse sendt til alle ansatte tidlig fredag ​​før et jevnlig planlagt møte med alle hender, ifølge en mangeårig ansatt som snakket med TechRepublic på betingelse av anonymitet, og la til at en toppleder instruerte teamet deres for å oppdatere deres CV.

Bogensberger ledet også en avskytning av personalet klokken 15.00 i mars etter forsøk på å forenes, noe som resulterte i en klage fra det nasjonale arbeidsforholdet, ifølge The Register, som rapporterer at Bogensberger tidligere hadde avsluttet oppgjørsforhandlinger i juni.

npm's track record for sikkerhet og selskapsstyring før Bogensbergers funksjonstid som administrerende direktør har vært terningaktig - den beryktede hendelsen om venstre pad ble bedt om av npm, Inc. omdøpt. Etter at forfatteren av pakken avslått, npm, økning. tilordnte pakken på nytt til Kik, og ba den opprinnelige forfatteren om å upublisere alle andre pakker de eide, og bryte nedstrøms programmer som krevde disse pakkene, med 575 000 installasjoner som bruker pakken med venstre pad.

Tidligere ansatte blir hørt av nyhetene, og for fremtiden for npm inc., Til tross for hendelsesforløpet. "npm er grunnleggende godt posisjonert, og har fremdeles en unik fordel i utviklerverktøyområdet ved å være sentrum i open source-universet, " sa Jonathan E Cowperthwait, tidligere markedssjef. "Mange av oss brukte det siste året på å se vennenes og kollegaenes kamp gjennom fingrene, men jeg er fremdeles overbevist om selskapets evne til å snu dette."

npm kom også overskrifter i august da en utvikler satte inn annonsering i en pakke publisert på npm, noe som førte til at praksisen ble forbudt.

Dagens nyeste nyhetsbrev

Hvis du bare kan lese en teknisk historie om dagen, er dette det. Leveres hverdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com