Nytt HackerRank-verktøy bruker maskinlæring for å hjelpe selskaper med å ansette de beste utviklerne

Hvorfor å ansette erfarne teknikere er essensielt Alison Rayome fra TechRepublic forklarer hvorfor Silicon Valley kan ha et aldersproblem, og hvordan du kan løse det.

Foretak bruker i gjennomsnitt mer enn $ 4000 hvert år på rekruttering, men mangler sterke data for å måle hvor godt de ansetter. Onsdag lanserte HackerRank Tech Talent Matrix, et maskinlæringsbasert verktøy som gir bedrifter tilgang til data for å hjelpe dem å forstå effektiviteten til deres tekniske rekrutteringsinnsats, og øke sjansene for å finne de beste utviklerne til å fylle roller.

Bedrifter er typisk avhengige av grunnleggende beregninger som antall ansettelser, tiden det tar å ansette, og opprettholdelsesgrad for ansatte for å evaluere suksessen til deres rekrutterere, ansettelsesledere og ansettelsesprosessen, ifølge en pressemelding fra HackerRank. Disse tallene viser imidlertid ikke selskapene nøyaktig hvilke deler av prosessen som må forbedres.

Med Tech Talent Matrix blir bedrifter evaluert på alle aspekter av deres tekniske rekrutteringsprosess, inkludert typen utviklere de tiltrekker seg, hvor godt kandidater blir vurdert, og hvor justerte ansettelsesledere er med rekrutterere, heter det i utgivelsen. Verktøyet gjør det også mulig for bedrifter å benchmarke seg mot sine jevnaldrende basert på bransjen de er i og størrelsen, samtidig som de fremhever steder der de kan forbedre seg.

Et selskap blir scoret basert på en kombinasjon av kandidatens responspoeng (som måler resultatene til et bedrifts kandidatoppsøking ved å spore kandidatenes reiser fra når de blir invitert til å ta en teknisk vurdering videre), og en vurderingskvalitetspoeng (som måler kvaliteten på selskapenes vurderinger, og hvor godt disse testene er designet for rollen å evaluere kandidater).

Basert på hvor de rangerer på matrisen, tilbys selskapene handlingsdyktige innsikter om hvordan de kan gjøre endringer og forbedre poengsummen deres. For eksempel sa utgivelsen, hvis et selskaps kandidatsvarepoeng er lav, vil de motta skreddersydde råd om hvordan de kan styrke sitt teknologiske talentmerke.

Målet er å hjelpe rekrutterere og ansettelsesledere med å gjøre nødvendige endringer for å bedre tiltrekke seg, ansette og beholde det rette talentet for organisasjonen, heter det i utgivelsen.

"Bedrifter mangler grunnleggende synlighet i ansettelsesprosessen for utviklere, som nå er like stor prioritet som inntekter og kundebeholdning for ledere i alle bransjer, " sa Vivek Ravisankar, administrerende direktør og medgründer av HackerRank, i utgivelsen. "Vi driver en vurdering hvert åttende sekund på plattformen vår, og har bygget et dypt, uten sidestykke datasett om hva som gir en flott kandidatopplevelse. Sammen med maskinlæring med vår erfaring og data, bevæpner vi bedrifter med den handlingsrike intelligensen de trenger å ta smartere tekniske ansettelsesbeslutninger og til slutt transformere til teknologiselskaper. "

De store takeawayene for teknologiledere:

  • HackerRanks Tech Talent Matrix evaluerer foretak på alle aspekter av deres tekniske rekrutteringsprosess, inkludert typen utviklere de tiltrekker seg, hvor godt kandidater blir vurdert, og hvor justerte ansettelsesledere er med rekrutterere.
  • Målet er å hjelpe rekrutterere og ansettelsesledere med å gjøre nødvendige endringer for å bedre tiltrekke og ansette det nødvendige teknologiske talentet.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com