Neo4j utstyrer lærere med undervisningsverktøy for grafikk

Hvorfor bedrifter heller vil miste inntekter enn data Selv om bedrifter ikke vil miste data, sa 66% av beslutningstakerne i virksomheten at deres nåværende IT-ressurser ikke holder tritt med økende teknologiske krav.

Må-lese utviklerinnhold

  • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
  • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
  • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

Grafdatabaseleverandøren Neo4j kunngjorde torsdag utgivelsen av sin Educator-program for akkrediterte ideelle organisasjoner, K-12 skoler og universiteter. Programmet tilbyr lærere, både nye og erfarne med grafer, ressurser for å lære studentene hvordan de skal få mest mulig ut av tilkoblede data.

Neo4js utdanningsprogram har som mål å gi fremtidige utviklere og datavitere verktøyene de trenger for å bryte inn i feltet, heter det i pressemeldingen.

Hvordan bygge en vellykket datavitenskaperkarriere (gratis PDF) (TechRepublic)

Dataforskere har okkupert nr. 1 på Glassdores beste jobber i Amerika-listen de siste fire årene. Populariteten til disse fagfolkene forventes bare å øke: Innen 2020 vil antallet jobber for amerikanske datapersonell øke med 28%, ifølge IBMs The Quant Crunch: How The Demand For Data Science Skills Disrupting the Job Market rapporten.

Lærere vil motta gratis lisens og installasjon av Neo4j Desktop for laboratorie- og studentenheter, samt gratis undervisningsressurser og materiale. Disse ressursene inkluderer Intro to Neo4j kursbilder, som er mer enn syv timer med lysbilder og guidede øvelser i form av moduler, kurvedeler for grafisk datamodellering og tilgang til Neo4j community support site.

Med Neo4j Desktop kan studentene lære å administrere, lage og samhandle med grafdatabaser, noe som gir innsikt i forskjellige datasett. Akademiske institusjoner inkludert California State University, Los Angeles; og Rice University har allerede interessert seg for Neo4js grafikkdatabaseplan.

"En introduksjon til databasekurs er ikke fullstendig uten grafdatabaser, " sa Risa Myers, assistentlærer ved Rice University, i pressemeldingen. "Hos Rice tror vi at dagens studenter trenger å vite mer enn bare den relasjonsmodellen for å være konkurransedyktig. Å legge til innhold om grafidatabaser til pensum vekker interesse og spenning. Selv brukere av nybegynnerdatabaser har godt av å utforske tilkoblede data."

Lærere som er interessert i programmet, kan registrere seg eller lære mer ved å besøke Neo4j

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se hvordan du installerer grafidatabaser for å få mest mulig utbytte av TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark (TechRepublic)
  • Implementering av DevOps: En guide for IT-proffer (gratis PDF) (TechRepublic)
  • Cheatark for telefonintervju: Programvareutvikler (TechRepublic Premium)
  • Programmeringsspråk: Utviklere avslører mest elskede, mest avsky, hva som lønner seg best (ZDNet)
  • Det krever arbeid å holde dataene dine private online. Disse appene kan hjelpe (CNET)
  • Programmeringsspråk og karriereressurser for utviklere (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com